Ne stadmış ya!
Ne kendisi bitti ne tartışması.
Koltukların rengi bitti çimlerin sorunu bitti şimdide isimde tartışma yaşanıyor.
Bir olayimizda Tartışmasız olsa şaşıracağım.
Not:Şenol Güneş'in takıma ve kulübe katkısı çok bunu kimse inkar edemez ama şuan ki bulunduğu yer ne yazık ki Trabzonspor a katkılarını gormezden gelmemizi sağlıyor.Ayni zamanda da stada isminin verilmesi durum itibariyle doğru değil.
Bir Dozer Cemil,bir Avni Aker bir Şamil Ekinci ismini ver polemik oluşmasın .
Ne gerek var böyle polemik oluşturmaya.
En son esra61 tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 15:01.
öncelikle yukarıda da yazdım şenol güneş şampiyon olduğunu kabul etmiyor hadi bunu geçelim şampiyon olması kimseyi vazgeçilmez yapmaz bir çok örneği var şampiyon yaptığı halde kovulan hoca tek şenol değil
ayrıca şenol hocanın bjk de bizden başarılı olmasının sebebide bence herşeyi ona bırakmıyorlar şenol güneş burda kimseyi iplemeyip topçulara yaptığını bjk de yapamıyor hadi çıksın disiplinsiz diye kovsun quaresmayı abubakarı göreyim maçasını
Yapsin bi 4,5'luk Jàjà satisi ve 5;75'lik Adrian trasnferi... yapsin orda aynisini, bir de basarida azalma olsun hop kovarlar affetmezler.. ama neymis biz kovmusuz he tabi...
Yahu sampiyonlar ligine katilacagimiz belli degilken, 4,5 birini satip 5,75'e ondan kötüsünü almak neyin nesi ??
Diyelim ki bu isi baskan ya da yöneticiler yapti ve yüksek gösterip farkli bir sekilde para yediler paylastilar.... o zaman istifa et... Sadri baskan da ne dedi geçen aylarda "ondan habersiz transfer yapiyormusuz, yalan, eger öyleyse istifa et o zaman, niye etmiyorsun, çünkü para var" demedi mi ? yanlis mi dedi peki ? yanlis isler yapiliyorsa çikip konusmasi gerektigini yillaaarddaaaann beri yaziyorum söylüyorum ama SG efendi hiç konusmasi hep kenara çekildi, bizde çiraklik dönemini yasadi, simdi bjkda ustalik dönemini yasiyor bülbül gibi ötüyor...
Ayip yahu bunlari da görün artik, 1461'e geçen sene attigi kazik yeter bu adama artik tahammül edemememe
Şenol Güneş geçen seneki bjk TS maçından sonraki açıklamaları her maç sonrasında bu maça gönderme yapmasıyla bu camia için bitmeledir.
Balık hafizali miyiz neyiz.
Bu adam üzerinden kaç hafta geçmesine rağmen bu maça laf atmadi mi. Aldığımız anamizin ak sutu gibi helal 3 puanı hakemle aldigimizi defaatle izah etmedi mi.
Efsane ise böyle mi açıklamalar yaparsin rakibi tebrik eder geçersiniz.
Pabucumun efsanesi
Arkadaşlar her şeyi unutun ama sizin camiamıza yapılan aleni haksızlığı unutmayın. Lütfen ama lütfen balık hafızalı olmayın.
Bu adamın bu camia için efsaneligi kalmamıştır.
Söylemiyle ve davranisiyla bunu kendisi bitirmistir
En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 15:56.
Şenol Güneş falan olmayacak oranın adı Hüseyin Avni Aker spor kompleksi olacak işte. Tıpkı Ali Sami Yen spor kompleksi gibi. Stadın ismi de sponsor olacak XXX Arena. Tahminim QNB Arena olacağı yönünde reklamlar, Katar emiri falan.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Güzel video olmuş. Formamız da çok güzel bu yıl, bi daha beğendim. 2010 zamanlarına benziyor.
Yalnız video bitip de gerçek hayata dönünce acı gerçeği tekrar hatırladım. Bizim taraftar kitlesi bu klipte gördüğümüz, maça neşeyle şenlikle güle oynaya giden, güler yüzlü insanlardan oluşmuyor ki. Bizde maça gidenler futboldan anlamayan, küfredip rahatlamaya gelmiş 40 yaş üzeri dayılardan ve bi gruba ait olma güdüsüyle serseri, yalaka ve çoğunluğu kefenci taraftar gruplarına katılan agresif gençlerden oluşuyor. Bizim taraftarımız, fener maçında sahaya atlayan o çocuk ve onu alkışlayan, gaza getiren türevlerinden oluşuyor.
Hüseyin Avni Aker kompleksi qatargas park ,,,, örnek bu olmali, sponsor degisir park degisir ama HAA degismemeli...
Hüseyin Avni Aker olarak kalmali demek çok mu zor ? Stadi yikacaklar, bâri ismini silmesek... sadece sponsor olarak isim verilecekse haydi onu anlarim parayi bunun için veriyorlar falan, çok içime sinmese de tmm, ama isim degistirmek ne demek yaa
Hüseyin Avni Aker ----------- disari >>
Senol Günes ----------------- içeri <<
Yapsin bi 4,5'luk Jàjà satisi ve 5;75'lik Adrian trasnferi... yapsin orda aynisini, bir de basarida azalma olsun hop kovarlar affetmezler.. ama neymis biz kovmusuz he tabi...
Yahu sampiyonlar ligine katilacagimiz belli degilken, 4,5 birini satip 5,75'e ondan kötüsünü almak neyin nesi ??
Diyelim ki bu isi baskan ya da yöneticiler yapti ve yüksek gösterip farkli bir sekilde para yediler paylastilar.... o zaman istifa et... Sadri baskan da ne dedi geçen aylarda "ondan habersiz transfer yapiyormusuz, yalan, eger öyleyse istifa et o zaman, niye etmiyorsun, çünkü para var" demedi mi ? yanlis mi dedi peki ? yanlis isler yapiliyorsa çikip konusmasi gerektigini yillaaarddaaaann beri yaziyorum söylüyorum ama SG efendi hiç konusmasi hep kenara çekildi, bizde çiraklik dönemini yasadi, simdi bjkda ustalik dönemini yasiyor bülbül gibi ötüyor...
Ayip yahu bunlari da görün artik, 1461'e geçen sene attigi kazik yeter bu adama artik tahammül edemememe
dur birazdan gelirler sefer senin yaşın kaç yaşın kadar kupa kazandı bu adam Trabzonsporla diye Bir de bir kaç tane şenol güneşin Trabzonspordan büyük olduğunu iddia eden vardı onlar yok piyasada ismini kullanmamıza izin verdi diye bir yerlerde gurur komasına girdiler heralde
En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 15.12.2016, 15:15.
Stadın önüne diğer efsanelerle birlikte heykeli dikilmelidir ama kaleci olarak. Şenol Güneş Türk futbol tarihinin en uzun süre gol yemeyen kalecisidir önündeki defansla birlikte.
Top en hızlı vuran Hami Mandıralı Karadenizin bıçkın delikanlısı Ali Kemal.
Kısacası efsaneler yaşatılmalı. Yoksa stada Şenol Güneş ismi vermek büyük hata olur.
Hüseyin Avni Aker'in ailesinden birisiyle roportaj yapılmıştı o roportajda biz HAA ismini kabul etmiyoruz orda HAA'nın emeği yok başka isim versinler diye konuşmuştu
dur birazdan gelirler sefer senin yaşın kaç yaşın kadar kupa kazandı bu adam Trabzonsporla diye Bir de bir kaç tane şenol güneşin Trabzonspordan büyük olduğunu iddia eden vardı onlar yok piyasada ismini kullanmamıza izin verdi diye bir yerlerde gurur kumasına girdiler heralde
Hayret Ersun konusunda anlaşamıyoruz ama Şenol Güneş konusunda dibine kadar aynı fikirdeyiz
dur birazdan gelirler sefer senin yaşın kaç yaşın kadar kupa kazandı bu adam Trabzonsporla diye Bir de bir kaç tane şenol güneşin Trabzonspordan büyük olduğunu iddia eden vardı onlar yok piyasada ismini kullanmamıza izin verdi diye bir yerlerde gurur kumasına girdiler heralde
Inadina mi yapiyorlar anlamiyorum... yani bazilari evet gerçekten utanmadan SG olmasa Trabzonspor olmazdi diyebiliyor.. simdi Messi bile bize gelse "tok bosono bosoy yopomoz tokom kortoromoz" diyecek olan bazi kisiler (kim aliniyorsa, kimseyi hedef almiyorum), SG olunca "o olmasa Trabzonspor olmazdi" ... he tabi he olmazdi
Yorum