Açılış tekrar sarkarsa bu harbi amatörluk çocuk oynumu bu ınsanlar ona göre bilet alıyor işini iznini ona göre ayarlıyor Adana maçı da olmazsa açılışı Usta tek yapar artık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Eger basari istiyorsak. 61. dakikaya cok onem verilmeli ve mactan sonra kolbasti vs. Bunlar oyuncularinda hosuna giden seyler. Mac oynamak icin sabirsizlanirlar. 61. dakika eskisi gibi olmali. Bunun gerceklesmesini nasil saglayabiliriz?
Yorum
-
@ selcuk
Olay o degil, bende bilirdim tanidik biri üzerinden iceri girmeyi, ama önemli olan kural varsa o kurala uyulacak. Bu sistem oldulca ne takim ne ülke hic bir yere gelemez
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Hangi söylentiyi şiar edindiniz bilmiyorum ama, aylar öncesinde "Trapezunt" nicki ile de yazmıştım, stat bu yıl içerisinde faaliyete geçmeyecek. Açılış 2017 yılı ve ilk aylarından da ümit yok.
Yeni sezona kalırsa şaşırmayın.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
Yazıklar olsun akhisar maçı dediniz akhisar maçı için uçak bileti aldık avni akerde izledim, rize dediniz yine uçak bileti aldım avni akerde izledim bu kez garanti olsun diye fenerbahçe maçına aldım şimdi bütün yerel medyada yine erteleneceği konuşuluyor hemde antep maçı deniyor yine bilet aldık yazık cidden yazık Türk Hava Yollarına para vermek için çalışmıyoruz burada 5 arkadaş gidip geliyoruz her maça ayıp.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 27.11.2016, 03:01.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu giris ufak olacakti
vincler sigmayinca büyütüldü
büyük ihtimallen yazin tribüne cevirelecek , federasyon sorun cikarmasa
ozamana kadarda reklam brandalarinlan gizlenecektir
bu sekil
En son ibrahim tarafından düzenlendi; 27.11.2016, 03:36.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi dakika bey ağabeyciğim. Ben diyince kızıyordun, hani acil çıkış yolları planı falan değişmesi gerekiyordu, hani öyle çocuk oyuncağı değildi? Aylar sonra bir kaç öneri yazdıydım şuraya ve agresif bi şekilde baştan aşağı sıvayıp kırmıştın beni burda...
simdide aynisi
sayin renkdasim
seni kiracagima kafam kirilsaydi...
bu sezon mümkün olmayan seyde nasil kiriliyorsun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
iyi hesaplamisim. 5 sene önce 08.11.2011 günü tarihi belirlemisim. yetkililer ise 100 defa tarih verip durdu.
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda kac kere arka sayfalarda yazdik durduk. bu dolgu ve stad asla dedikleri tarihe yetismez diye.
kimse hayal kurmasinda yetisir diye.
2012 senesi yaklasti, dolguya baslasalar. en kötü 2 senede bitirirler. kötü hava ve diger engelleyici sartlarda düsünülürse ettimi 2014. 2014te ilk kazmayi vursalar yaklasik 2-2,5 sene stad sürdü diyelim. tüm engelleride hesaplarsak en kötü 2016 yazinda stad biter ve 2016-2017 sezonu ile yeni stadimiza kavusmus oluruz.
Yorum
-
keske bizde avni aker stadindan bazi seyleri hatira olarak koruyabisek
mesela santra noktasini, kaleleri ya da sahaya cikis tunelini bir ani ve hatira olarak sabitlestirebiilsek. ileride aha burasi avni aker stadinin santra noktasiydi, burada kaleler vardi ve buradan futbolcular sahaya cikardi gibi mesela.
bunun en güzel örnegini alman mönchengladbach takimi yapti. kapali tribününün oldugu yeri ve sahayi hatirlatan yapilari var.
yada msv duisburg takimi ise eski skorbordu ve eski stadin iki isiklandirmasi hatira olarak birakti
(resim eklemeyi defalarca denedim ama olmadi)
Yorum
-
[QUOTE=Yasin Altuntas;1920571451]Sene boyunca gurbetde olup, bir kere trabzona gelebildim, stadi gezmek istedim ama
Iceriye almadilar yasak diye, simdi benim sucum ne ?
Elin oglu birak iceriye girmeyi, orda top oynuyor ama ben gezmeye bile iceri giremiyorum....
Korkmuşlardır..ne olur ne olmaz belki bir kaç membranı söker alırsın,hatta fore kazıkları yerinden oynatırsın, deniz dolgusuna zarar verirsin..sonra ne yaparlar..yeniden meclisten kıyı dolgusu için kanun çıkartmak zorunda kalıp,bir kez daha denizi doldurup, stad inşaatı için almanlardan kopyalama yapmak zorunda kalırlar..iyiki girmemişsin içeri kardeşim
Yorum
Yorum