Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 18 ARALIK açılış tarihi olarak söylemiş Kaymakam beycik. İnşallah aklımdan geçenler yapılmaz bizlere.
    Rejime el koyamadığımız anda bile.Yön vermeye devam ederiz.
    (A.Öztürk)

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      18 ARALIK açılış tarihi olarak söylemiş Kaymakam beycik. İnşallah aklımdan geçenler yapılmaz bizlere.
      Vallahi Aynı Şeyimi Düşünüyoruz Bilmiyorum Umarım Şikebahçe Maçında Açmazlar Akyazıyı 18 Aralıkta Açılış Olursa İlk Lig Maçı Onlara Denk Geliyor 26 Aralıkta Öncesinde Tabi Türkiye Kupası Var Kızılcabölükspor İle Oynuyoruz 22 Aralıkta
      En son levent yıldırım tarafından düzenlendi; 07.12.2016, 16:04.

Yorum

• İlk olarak levent yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vallahi Aynı Şeyimi Düşünüyoruz Bilmiyorum Umarım Şikebahçe Maçında Açmazlar Akyazıyı 18 Aralıkta Açılış Olursa İlk Lig Maçı Onlara Denk Geliyor 26 Aralıkta Öncesinde Tabi Türkiye Kupası Var Kızılcabölükspor İle Oynuyoruz 22 Aralıkta
        neden fener maçında açılmasından korkuluyor hala anlamış değilim.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          neden fener maçında açılmasından korkuluyor hala anlamış değilim.
          Ersun yanal takımı berbat yönetiyor. Hatta yönetemiyor. Stoperimiz Yumlu. Geçen sene Vitorla 4 attılar. Bu sene formdalar ve bizim takımımız aynı kötü durumda. Bizim icin özel bir günün rezil olması muhtemel ve bunu yapan takım fb olacak. Muhtemel olaylarla da uzun zaman seyircisiz oynayacağız. Gayet reel bir tespit.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 18 ARALIK açılış tarihi olarak söylemiş Kaymakam beycik. İnşallah aklımdan geçenler yapılmaz bizlere.
            (A.Öztürk)

Yorum

• İlk olarak levent yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen inşallah siyasi bir oyuncak haline gelmiş durumdan bir an önce uyanırız.Bu takvimi art niyetsiz olacağını asla ama asla düşünemiyorum. Bizim bizden başka dostu yok hatta daha da ileri gidiyorum. Bizim biz sevdalı taraftarlardan başka bir dostu da yok.
              (A.Öztürk)

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun yanal takımı berbat yönetiyor. Hatta yönetemiyor. Stoperimiz Yumlu. Geçen sene Vitorla 4 attılar. Bu sene formdalar ve bizim takımımız aynı kötü durumda. Bizim icin özel bir günün rezil olması muhtemel ve bunu yapan takım fb olacak. Muhtemel olaylarla da uzun zaman seyircisiz oynayacağız. Gayet reel bir tespit.
                geçen sene ile hiç alakası yok. büyük maçlarda dirençli oynadı takım. yenilgiden korkup stat açmamak benim için daha büyük bir utanç. avni aker'de bu kafayla yeniliriz olaylar çıkar hiç açamayız stadı. bu da reel.

Yorum

• Fener maçında açılsın açılmasa daha büyük skandal

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun Yanal takımı berbat yönetmiyor. Takımın önemli özgüven sorunu var. Takım iyi bir takımda değil fakat Fenerbahçe'den fark yiyeceğimizi bende düşünmüyorum. Yenileceğizdir fakat olayların olacağını da düşünmüyorum.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Ula içimden bir ses feneri yenecez diyor

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ula içimden bir ses feneri yenecez diyor
                        İlaç olur be ilaç
                        Adana-3
                        İBB-En az 1
                        şb-Avni Aker dolar ama yener miyiz, yenebiliriz, biz Trabzonspor'uz.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• hadi be ya acin su stadi ayin 26 sinda.. la bukadar dua kendime etmedim
                          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlaç olur be ilaç
                            Adana-3
                            İBB-En az 1
                            şb-Avni Aker dolar ama yener miyiz, yenebiliriz, biz Trabzonspor'uz.
                            Aynen abi ilaç olur valla zaten umudumuz yok ama böyle anlarda rahat olan kazanır

Yorum

• Güncel Trabzon Haberleri ve son dakika Trabzonspor gelişmeleri anbean 61Medya’da! En güncel haberleri takip edin, Trabzon’daki gündem olayları kaçırmayın.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arapları arkamıza almalıyız para güçtür itibarda lobidir QNB ile lobimizin seneler geçtikce artacagını düşünüyorum inş. hayırlısı olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X