Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben soyunma odasını beğenmedim değişir diye düşünüyorum. stadın renkli olması bence iyi. sadelik falan tartışılacak şeyler. biri az çoktur der, biri de bunun karşılığında az sıkıcıdır der. ama amatörlük yok değil. ton farklılıkları beni rahatsız etmedi. farklı malzemede farklı ton doğal, özellikle yedek klübesindeki koltuklar iyi. bordo mavi renkler olunca bu doğal. ama bir iç mimar tutulmalı kesinlikle. bu renkli halden vazgeçmemek şartıyla profösyönel dokunuş şart.

en çok kolonların bordo mavi beyaz olması hoşuma gitti. bu diğer binalarda da ortak. mimarın dokunuşu orada olmuş renkle ilgili zannediyorum. stadyum içi biraz gelişigüzel oldu.

Yorum

• Çimin üstünden öyle gezmekle bozulmaz buneyin telaşı anlamak güç hatta o şekilde gezilmesi yararlı şuanda oturması için o çimlerin üstünde futbolcular kol bacak sokuyoda oturduktan sonra birşey olmuyor yürümeklemi bozulacagını sanıyorsunuz hey alalhım ya,çıkış tüneli alçıpan mermer led ışıklandırma vs kaplanarak orası şaheser olur adam sıva üstüne boyanmış görüntüyü bu ne ya böyle işmi olur diyor ben hep diyorum stadımız çok ama çok güzel ben sadece tribünün zemine uzak kaçabileceginden korkuyorum baskada çegincem yok çünkü tek düzeltilemieyecek sorun o şuanda benim açımdan.

Yorum

• Ocak ayındaki takviyelerle açılmalı stad
        Zaten şikebahçe maçı kalıyor bundan sonra
        Adamlar 6 yıldır bizi tokatlıyor
        Bari yeni stadda ilk maçta bu tokadı yemeyelim, kaldıramayız
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çimin üstünden öyle gezmekle bozulmaz buneyin telaşı anlamak güç hatta o şekilde gezilmesi yararlı şuanda oturması için o çimlerin üstünde futbolcular kol bacak sokuyoda oturduktan sonra birşey olmuyor yürümeklemi bozulacagını sanıyorsunuz hey alalhım ya,çıkış tüneli alçıpan mermer led ışıklandırma vs kaplanarak orası şaheser olur adam sıva üstüne boyanmış görüntüyü bu ne ya böyle işmi olur diyor ben hep diyorum stadımız çok ama çok güzel ben sadece tribünün zemine uzak kaçabileceginden korkuyorum baskada çegincem yok çünkü tek düzeltilemieyecek sorun o şuanda benim açımdan.
          milletin endise ettigi zemini yaralamalari degil, ayaklarinlan mantar tohumlari sahaya tasinmasi

futbolcular vs. gicir tertemiz ayakkabi ve kiyafetlen sahaya cikiyor, bu dümbüller kanalizasyona kadar girip cikiyorlar sonra zeminde cirit atiyorlar

her yerde okuyabilirsin, hibrit cim artik her türlü saha bozukluguna karsi dayanikli, en son kalan büyük sorun mantarlanma
          bu sorun bu yaz bayernide vurdu, gecen sene barcada ayni nedenden zemini yeniledi
          mantarlanma olmasa rahat 5 yil tutan zeminden konusuyoruz...

En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.12.2016, 10:07.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Her yazdığımız silinecekse boşuna uğraşmayalım ...

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              https://www.instagram.com/p/BNrZn8YhGgC/

Sinirlenmeye devam yürüyüş ve koşu parkuruna çevirdiler.

Edit. İş güvenlikci ve Trabzonsporluymus.. kırmayalim lütfen..
              yürüyen erkek mi,bayanmı
              ses erkek,kıyafer bayan
              kafam karıştı
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• muşamba olayına gelince,ben 10 sene içinde o muşambanın açıldığını hiç bir maçta hatırlamıyorum,bütün stadlar için söylüyorum.eskiden olaylar olurdu muşamba güvenlik için açılırdı.dediğim gibi 10 senedir maç izlerim hiç bir stad da muşamba açıldığını hatırlamıyorum.biri çıksın desinki şu maçta açtılar,,
                ne gerek var,yap sade.kullanmayacağın şeyi ne diye koyup görüntüyü bozuyorsun
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Soyunma odasındaki koltukların rengi mavi mi? Ya da ne diye sorsam?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yeni stad
                    Yeni şampiyonluklar
                    Hayal mi?
                    Adı TS ise asla değil
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• yönetimden bu forumu takip eden birisi varsa fenerbahce macı avni akerde oynanacagına göre kesinlikle yasak getirilmesini istemeliler federasyon ve il güvenlik kurulundan.fener tribünü hayatta o sokaklardan felan geçip avni akere gelemez. geçen senelerde keskin nişancı bile koydular ama yine bir şey cikmadi. insallah yasak gelir yeter artık her fener macı dönüşü hükmen mağlubiyet 5-6 maç seyircisiz oynama ve para cezalarından bıktık. en hayırlısı bu olacaktır. takım zaten kötü kimseyi yenemiyoruz bir de bu maçta olaylar çıkarsa dibe vururuz.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Oldu oldu güzel oldu.
                        Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Ey gidi Sommers! Bavulunu hazırlarken salya sümük ağladığını bilir mi acaba bu taraftar!

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ey gidi Sommers! Bavulunu hazırlarken salya sümük ağladığını bilir mi acaba bu taraftar!
                            İyi niyetli, mücadeleci, karakterli bir oyuncuydu. Tek handikabı biraz ağır olmasıydı. Gördüğüme sevindim...
                            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Sommers'i görmek ne güzel
                              Tekniği güzel ama biraz ağırdı, top ayağına yakışırdı
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yönetimden bu forumu takip eden birisi varsa fenerbahce macı avni akerde oynanacagına göre kesinlikle yasak getirilmesini istemeliler federasyon ve il güvenlik kurulundan.fener tribünü hayatta o sokaklardan felan geçip avni akere gelemez. geçen senelerde keskin nişancı bile koydular ama yine bir şey cikmadi. insallah yasak gelir yeter artık her fener macı dönüşü hükmen mağlubiyet 5-6 maç seyircisiz oynama ve para cezalarından bıktık. en hayırlısı bu olacaktır. takım zaten kötü kimseyi yenemiyoruz bir de bu maçta olaylar çıkarsa dibe vururuz.
                                Yüreğine beynine sağlık
                                Sonucu ne olursa olsun şb maçını olaysız seyredelim ve tamamlayalım artık
                                Çünkü zararı hep biz görüyoruz maddi ve manevi olarak
                                Lütfen, sakinlik
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X