Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fener macina stat acilir mi ?

dunya gozuyle goreydim su stadi.. bi 5 sene daha gelemicem Trabzona
    Sanmıyorum ihtimaller çok düşük.
    Çim 2 haftaya yetişmez gibi duruyor.
    Elinizden ne geliyorsa yapın ikinci yarı bir maça gelin...
    Fener maçı görmek istiyorum derseniz eğer avni aker kollarını açtı bekliyor...
    Umarım taraftar cezası yemeyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Bu loca listesi bir gazetenin haber yaptığı liste değil mi? Eğer gerçekse, baya bir kişi ve şirket elini cebine atmış Akyazı için...

Bir de Vestel'in olması hoşuma gitti. Vestel önemli bir firma. Doğuş ve Limak'ın loca alması da çok ilginç geldi ayrıca.
      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 06.12.2016, 15:44.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Stadımız efsane oluyor valla. Kelek saha, 25'lik lacivert kırmızı amatör liglerdeki görünümlü yedek kulübesi, muhteşem çıkış tüneli... Hepsi bir tarafa da bu tünel ne kardeşim bu kadar mı kalitesizlik olur ya.
        Yedek kulübesindeki koltukların renklerinden dolayı değişmesi gündemde mi arkadaşlar bilen var mı? Örneğin tesislerin Trabzonspor'a devrinden sonra?
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu loca listesi bir gazetenin haber yaptığı liste değil mi? Eğer gerçekse, baya bir kişi ve şirket elini cebine atmış Akyazı için...
          Hayir Berat Albayrak'ın patlatılan gmailinde yer alan bi mail eki. Bizim Başkan kendi hazirlamis bunu

Yorum

• 15392785_10155684686032281_1637513611023301851_o.jpg Hans Somers in facebook hesabından bir resim.

Yorum

• İlk olarak Trabzonistler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hayir Berat Albayrak'ın patlatılan gmailinde yer alan bi mail eki. Bizim Başkan kendi hazirlamis bunu
              Aynı liste işte. Haberde var. http://www.61saat.com/futbol/trabzon...u-h340147.html
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak 97 tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                parayı verdikten sonra erdal bakkal da olabilir benim için sorun yok
                [ATTACH]11620[/ATTACH]
                [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Pardon demek istedigim o gazetede haberi bu maildeki ek uzerinden haber yapiyo yani haklisin ayni liste.

Yorum

• İlk olarak diensi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stad ile ilgili bilgiler edindim nihayet.

Kapasite: 41,565

Localar: 25+24= 49 adet ( malesef)
                    270+252= 522 kapasite

VIP Koltukları: 2,432

Protokol Koltukları: 196

Basın Mensupları: 282/146 masalı, 136 masasız

Misafir Taraftarlar: 2,556
                    1,356 alt tribunde
                    1,200 üst tribunde

Otopark:
                    Zemin Kat: 109 VIP Park Yeri, 125 özürlü park yeri
                    Bodrum Kat: 407 VIP Park Yeri, 66 basın park yeri

Toplam: 707 stadyum özel park yeri
                    4800 stadyumun güneyinde park yeri

UEFA 2016 Kriterlerine göre Çeyrek Final ve Yarı Final maçları oyananabilir.

Proje olarak da renderlarda ve animasyonlar da ki proje olacak.

alıntı http://www.skyscrapercity.com/showpo...postcount=1166

locaların tribündeki konumuzdan sonra sayısı da rezalet gerçekten.
                    şu zamanda statlardan elde edilen gelirlerde önceliği localar teşkil ediyor. yeni stat yapılıyor 1. öncelik gözardı ediliyor.
                    diğer statlardaki loca sayıları : bursa 70 loca, kayseri 52 loca, ttarena 157 loca, fb 100 loca
                    bu sabah yazdigim loca sayisi yanlismis
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sanmıyorum ihtimaller çok düşük.
                      Çim 2 haftaya yetişmez gibi duruyor.
                      Elinizden ne geliyorsa yapın ikinci yarı bir maça gelin...
                      Fener maçı görmek istiyorum derseniz eğer avni aker kollarını açtı bekliyor...
                      Umarım taraftar cezası yemeyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      3 ocak ta Trabzondan ayriliyorum.. bi daha cok zor benim icin

keske verdikleri onca sozu tutabilselerdi.. umitlenmistim ama herzamanki gibi yine hayal kirikligi.

besirlide kayaluklardan bakarim bi son kez napalim.
                      u will need justice at the end..

Yorum

• Better late than never!

Geç olsun güç olmasın
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Abartıyorsunuz o çıkış tuneli varya güzel rutuşlarla öyle bir hale gelirki boş konuşuyorsunuz yedek kulübeside gayet çok iyi yine bana göre haksız eleştiri var burda 3 kişi eleştiriyor beyenen 300 kişi yazma gereyi duymadıgı için sanki herkes karşıymış gibi duruyor yok öyle birşey abi ben çok beyeniyorum stadı.

Yorum

• oradan çıkan bilir, sadece görünüş yorumlamak mimari eleştiri için yeterli değil.bence stada çıkan oyuncular o geçişten etkilenecektir. genel olarak iç mimaride atmosfer yaratma adına eksiklik var. toki'yle olmaz o iş zaten. ama süslü gözükmüyor diye eleştiriliyorsa o doğru değil. vay çok güzel bir detay da demiyorsun tabi çıkış için. yine de son halini beklemek lazım.

allianz arena'ya hepten bodrumdan çıkar gibi çıkıyorsun, çıkış gözükmüyor zaten. o stadı modern mimaride ciddi yeri olan mimarlar tasarladı.demek ki stada çıkış anına, o geçişe önem veriliyor. oyuncular üstünde etki bırakması isteniyor. ihtişamlı görünmesi dert edilmemiş.

Yorum

• Stat projesininde ilk etapta 49 adet loca düşünüşmüştü ( yukarıdaki mesajda 25 denmişti lakin düzeltilmiş)sonra iho döneminde bu sayı arttırılarak toplam 122 adet oldu.
                              Rivayet odur ki stat projesi ilk çizilirken toki yetkilileri sadri şenerden fikir alıyor.oda ' bize fazla loca değil taraftar lazım kim alacak o kadar locayı' minvalinde fikir beyan edince ortaya loca apartmanı doğuyor.
                              Aynı sadri şener bilindiği üzere dolgu alanının geri kalan kısmını adeta elinin tersiyle itmişti.(gerçi dolgu alanının diğer bölümü bizde olsa oraya imar izni verilirmiydi orası şüpheli).şimdi düşünüyorumda bir insan kendini zorlasa ancak bu kadar zarar verir. Proje aşamasında müdahale etse belki şu an çok farklı şeylr konuşabilirdik.
                              En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 06.12.2016, 18:20.

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Parayı verdikten sonra Erdal Bakkal da olabilir benim için sorun yok
                                İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [ATTACH]11620[/ATTACH]
                                [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
                                Güzel de olur hani
                                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X