biz çim işini eleştirirken bize saydıranlar şimdi bakıyorum da acı gerçeği göründe hayretle içerisinde kalmışlar.. bu işin sorumlusu kim ise bunun cezasını ödemeli ayrıca yönetim kombine alana keşke forma yerine yağmurluk verseydi he gerçi bizi her maç çöp poşetine koydukları için yağmurluk veriyorlar ya kardeşim diyen de çıkar
çimler serilirken şöyle bir yorum yapmıştım bu çimler serildikten sonra oluşacak sonuç şu olur haybeye yapılmış bir hrbit uygulaması oda içimize kaçar demiştim.. gel gör ki haklı çıkmış gibiyim ne ışığı tutarsan tut neyle gübrelersen gübrele o zemine yeniden ekim yapmazsan hiçbir sonuç alamazsın yeniden ekim içinde mevcut zemini söküp hrbit i çöpe atmayı da kimse göze almaz sanırsam.. kısacası geçmiş olsun tokinin açıklaması da şu olur adımız hıdır elimizden gelen budur.. biz size akıllı stat yaptık sizin takıldığınız şeye bak
ayrıca kendi kendini temizleyen çatımızdaki lekeler ile alakalı yazımda da bana bir renktaşım kendi kendini temizleyen dediler kendi kendini çitileyen değil savunması yapmıştı zihniyet böyle olunca bu zemin bize çok bile allah benimle aynı görüşteki arkadaşlarıma sabır ihsan eylesin bordo mavi günlerimiz olsun inşallah

Yorum