Bitmeyen çilemizin bitmeyen stadı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tarihin en kara kadrosuyla Akyazı açılmasın.
2017-2018 sezonunda açılsın
Yorum
-
hiç kasmayın arkadaşlar,
bay mitomani
stadla ilgili ikinci devreli bir cümle kurdu.
mitoman ikinci devre demişse onunda yarısında anca açılır. yani ikinci devrenin ikinci yarısı.
yani bunu ben demiyorum mitomanın söylediklerine göre eski söylediklerini de göz önüne alarak çıkarımda bulunuyorum.
ayarlamalarınızı ona göre yapın.Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
-
Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi, Akyazı. 8.051 beğenme · 1 kişi bunun hakkında konuşuyor · 11.193 kişi buradaydı. Trabzon'un ve Trabzonspor'un yeni mabedi Akyazı olacak..
Arkadaşlar benmi yanılıyorum yoksa koltuklar çokmu kötü oturulan yer tam geri yapışıp kapanmıyor neredeyse hepsi açık daha kullanmadan böyleyse kullanınca nasıl olur bilmem..
Yorum
-
yanlis anlasilmayayim ama, o kadar masraf ettim, bir cok seyden fedakarlik ederek trabzona geliyorum taa amerikadan.. sif fener maci icin, birde kombine aldim, ama gel gorki takim bu halde..
demesinler taraftar gorevini yapmiyor, ben yapiyorum kardesim, daha ne yapayim.. futbolcularin sosyal hesaplarina bakiyorumda onlarin keyfi yerinde.. sizde bir bakin hicbirinde dert tasa yok, hepsine ayda yatiyor 1 milyon tl para.. ruyamizda dahi goremeyecegimiz paralar. yanlis anlamayin, parada onda bunda ne gozum var nede bunun muhabbetini yaparim, feda olsun helal olsun.. ama huzur icinde bir mac izlemek icin yaptigimiz fedakarliklarin karsiligi bu mu olacak ti ?
bizi neden kandiriyorsunuz kardesim ?? bana bunun hesabini verin.. sizler keyif icinde yasarken bizler zulum cekmek zorundamiyiz ? gumushane nedir kardesim, o bordo mavi formayi essege giydirsen gider yener su 3 kurusluk amatorleri..
kendinizi rezil edebilirsiniz.. ama bizi rezil edemezsiniz.. yeter artik. vallahi yeter billahi yeter.. 2 yil aradan sonra gelecegim Trabzon da bana bu aciyi cektirmenizi asla affetmeyecem..u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoturmayacak gibi çimler.
siz yazmadan kendi kendime cevabını yazayım eliniz yorulmasın.
"oturur oturur biraz bekleyin yahu, ne çok biliyorsunuz sanki x uzmanısınız.")))
Yorum
-
Stad ikinci yarıya açılacaksa ilk birkaç maçı unutun bence. Avni Aker'deki Fener maçını cezasız geçebileceğimizi sanmıyorum. Heleki bu malum takımla.En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 09:39.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlis anlasilmayayim ama, o kadar masraf ettim, bir cok seyden fedakarlik ederek trabzona geliyorum taa amerikadan.. sif fener maci icin, birde kombine aldim, ama gel gorki takim bu halde..
demesinler taraftar gorevini yapmiyor, ben yapiyorum kardesim, daha ne yapayim.. futbolcularin sosyal hesaplarina bakiyorumda onlarin keyfi yerinde.. sizde bir bakin hicbirinde dert tasa yok, hepsine ayda yatiyor 1 milyon tl para.. ruyamizda dahi goremeyecegimiz paralar. yanlis anlamayin, parada onda bunda ne gozum var nede bunun muhabbetini yaparim, feda olsun helal olsun.. ama huzur icinde bir mac izlemek icin yaptigimiz fedakarliklarin karsiligi bu mu olacak ti ?
bizi neden kandiriyorsunuz kardesim ?? bana bunun hesabini verin.. sizler keyif icinde yasarken bizler zulum cekmek zorundamiyiz ? gumushane nedir kardesim, o bordo mavi formayi essege giydirsen gider yener su 3 kurusluk amatorleri..
kendinizi rezil edebilirsiniz.. ama bizi rezil edemezsiniz.. yeter artik. vallahi yeter billahi yeter.. 2 yil aradan sonra gelecegim Trabzon da bana bu aciyi cektirmenizi asla affetmeyecem..Hamiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum