Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bjk nin sürecini ekranlardan takip etmiş ve sıklıkla Akyazı'dan geçen biri olarak stadın ligin ikinci yarısının sonuna yetişebileceğini söylüyordum(yakın çevreme). Hemen her konuda tutar dalı olmayan yönetimin kombine satmak için bir oyunuydu ve yalancının mumu buraya kadar...
    Açılsa ne olur bu rezilleri seyretmeye 5 bin kißi gitmez o görüntüyle dahada rezil oluruz.Seneye açılsın .
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• 24 kasım : http://www.fanatik.com.tr/2016/11/23...etleri-1263772
      26 kasım : http://www.gunebakis.com.tr/haber/10...gaziantep.html
      28 kasım : http://www.fanatik.com.tr/2016/11/27...ebilir-1264443
      29 kasım : http://www.fotomac.com.tr/trabzonspo...yaziya-2-devre
      02 aralık : http://www.fanatik.com.tr/2016/12/01...ikligi-1265134

Her 2 günde bir akyazı haberi çıkıyor. Zemin oluştu artık kesin açıklamayı yapsalar da ona göre hazırlıklar yapılsa.

Şu stadın böyle olacağı belliydi. "Acele edip hata yapmak istemiyoruz, o kadar bekledik" diyorlar ama dedikleri ile yaptıkları çelişiyor. Diğer statların inşaatında görmediğimiz zeminin yarısı hazır hale gelmeden çime başlanması ve bunun sonucunda çimin bekletilmesi "acele edip hata yapmak istemiyoruz"un neresinde yer alır acaba? "O kadar bekledik, yine bekleriz" ama sürekli de tarih veririz. TOKİ bize saçma sapan muamele yapar ama istisnasız her açıklamada TOKİ'ye teşekkür etmeyi de ihmal etmeyiz. Her yönüyle rezalet bir süreç.
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stad açılışını umarım Ersun Yanal, Nevzat Aydın ve kolpa scout ekibi görmez!
        Başkanın hiçbir suçu yok öyle mi?

Buradaki en büyük suçlu başkan ve yönetimdir ama başkandan yönetime, yönetimden scout ekibine sahtekar futbolcusundan emek harcamayan ersun hocaya kadar herkes suçlu. Kim suçlunun cevabını aramıyoruz artık biliyoruz ki herkes suçlu taraf olmaktan vazgeçin artık.

Şunu anlayın HERKES SUÇLU GİDECEKSE HEPSİ GİDECEK !!!

Yorum

• ben muharrem usta ya inananlardanım .. ama şuan söyleyipta yapmadığı okadar şey varki .. lucesku dedi .. sponsor ha bugün ha yarın acıklanacak dedi .. stad şu gün bugün dedi .. dedikklerinin çoğu tutmuyor .. kandırılıyormuyuz diye düşünmeye başladık iyice .. umarım bize pembe yalanlar satmıyordur ..

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkanın hiçbir suçu yok öyle mi?

Buradaki en büyük suçlu başkan ve yönetimdir ama başkandan yönetime, yönetimden scout ekibine sahtekar futbolcusundan emek harcamayan ersun hocaya kadar herkes suçlu. Kim suçlunun cevabını aramıyoruz artık biliyoruz ki herkes suçlu taraf olmaktan vazgeçin artık.

Şunu anlayın HERKES SUÇLU GİDECEKSE HEPSİ GİDECEK !!!
            Allahım bir kaç gündür forumda yazdıklarım ve inatla savunduğum düşünce bana Allahın sopası yok sözünü hatırlattı.. [MENTION=447]Kaya[/MENTION] bilir bir çok kişi bilir şike konusunda ne cezalar aldım burada tartışılmasın falan diye .. ama arkadaşlar cidden bakın bu olay yönetim kadro hoca deği... bu olay siyasi politik ekonomik kapitalist ne derseniz deyin bunlarla alakalı... cas la alakalı cas davasındaki gelişmelerle alakalı ... bu bir ayar çekme bu bir aklını başına al duruşu bence ... ve bu bir hazırlık ... cas davasını kazanacağız ve ya o sene yada sonrasında düşeceğiz bu ligden ... ahanda yazın bunu bir kenara .. demişti dersiniz ... ama bizim takım bir anda toparlar beklemenmedik sonuçlar alır ... ilk 5 ilk 3 gibi sıralamalarda olur .. şike başlığı kapansın ozaman geçmiş olsun ... herşey bitmiş demektir.
            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Vazelon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hangi söylentiyi şiar edindiniz bilmiyorum ama, aylar öncesinde "Trapezunt" nicki ile de yazmıştım, stat bu yıl içerisinde faaliyete geçmeyecek. Açılış 2017 yılı ve ilk aylarından da ümit yok.
              Yeni sezona kalırsa şaşırmayın.
              Stat muhtemelen yeni yılın başlarında değil önümüzdeki sezon içerisinde açılacak, bundan daha erken bir tarih beklemeyin, derim.

Yorum

• Artık stadyumu konuşan da kalmadı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Artık stadyumu konuşan da kalmadı.
                  Ben kendi adıma konuşayım, çok yorulduk son yıllarda Murat. Trabzonspor ile ilgili konular olunca o kadar büyük bir ağırlık hissediyorum ki, hiç bir heyecanım kalmadı resmen. Stadyum açılsa ne olur açılmasa ne olur moduna giriyor bence artık taraftarların çoğu..
                  Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Stadın Adana maçında açılmayacağı şurdan belli, saha kenarı olduğu gibi duruyor, çim falan serilmedi hala.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• hevesimi heyecanımı kaybettim.
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Kimsenin stad hali kalmadı.2. yarıya artık bence.
                        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben kendi adıma konuşayım, çok yorulduk son yıllarda Murat. Trabzonspor ile ilgili konular olunca o kadar büyük bir ağırlık hissediyorum ki, hiç bir heyecanım kalmadı resmen. Stadyum açılsa ne olur açılmasa ne olur moduna giriyor bence artık taraftarların çoğu..
                          Yeni stadyumun her şeyi çözeceğine, eskiyi unutturacağına inananlar vardı, ben de bunlardan biriydim aslında. Ancak artık hiçbir şeye dair umudum kalmadı.

Yorum

• Bu tarihin en kara kadrosuyla Akyazı açılmasın.
                            2017-2018 sezonunda açılsın
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vazelon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stat muhtemelen yeni yılın başlarında değil önümüzdeki sezon içerisinde açılacak, bundan daha erken bir tarih beklemeyin, derim.
                              Ozer ve yumlu ile yollar kesin olarak ayrildi dusenmeniz bile zul diyen vazelon sana da merhaba ,merhaba gadam merhaba..yumluyu izledin mi dun..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Dunyanin neresinde olursaniz olun,bugun bakkal bile acacak olsaniz,coşku olur istek olur heyecan olur arzu olur.
                                Gel gor ki bu takim 3 mac ust uste kazansa belki hadi bu stat acilsin diyecegim de.
                                Oyle bir futbol var ki ortada.
                                Kume dusmemek icin dua ediyorum.
                                O yuzden stat falan hikaye.

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X