Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @murmut çaktırmayın ama o baştaki 1'i fazladan yazılmıştır, düzeltirler fark edince.
    Ironi yapmistim

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ironi yapmistim
      nasılsa gerçekten olduğunu zannedenler çıkacaktır
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 1)Fenerbahçe
        487.565
        2)Galatasaray
        454.077
        3)Beşiktaş
        416.240
        4)Atiker Konyaspor
        111.905
        5)Trabzonspor
        111.282
        gercek sonuclar bunlar ,az kaldı konyayı geçmeye
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• Düzeltmişler ama 111 bine düşmüşüz yine, fazlalık olan sadece 1 değilmiş

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Düzeltmişler ama 111 bine düşmüşüz yine, fazlalık olan sadece 1 değilmiş
            evet 2'ymiş
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• O kdar maca sadece 111bin kisimi gidio 3milyonluk taraftarimizdan sonuclar ne olursa olsun..
              Rahat 200-250bin olmamiz lazim stad zaten 40binlik 3kisi donusumlu giriyor ortalama olarak..
              hatta o 110binin eminim 20-30bini sehirdisindandir..
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O kdar maca sadece 111bin kisimi gidio 3milyonluk taraftarimizdan sonuclar ne olursa olsun..
                Rahat 200-250bin olmamiz lazim stad zaten 40binlik 3kisi donusumlu giriyor ortalama olarak..
                Emin ol çok daha fazlası şehir dışındandır.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Trabzon Akyazı Stadyumu ve çevresindeki tünel çalışmalarına birde 360° derece çekim modunda bakın;
                  [Anroid bir telefonunuz var ise sağa ve sola çevirerek bakabilirsiniz, dilerseniz ekranı sürükleyerekte görmek istediğiniz yerleri görebilirsiniz.]

https://www.facebook.com/flycamtrabz...type=3&theater
                  "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O kdar maca sadece 111bin kisimi gidio 3milyonluk taraftarimizdan sonuclar ne olursa olsun..
                    111 bin bile gitmiyor, benim çok tanıdığım var passoligi her sene güncelleyip hiçbir maça gitmeyen. Maçlara sürekli gidenler 20-30 bini geçeceğini sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH]11574[/ATTACH]

Havuzun dibindeki logo su dolunca hoş bi görüntü oluşturacaktır tamam da duvardaki o kadar logo ne iş gerçekten bi mantık bulamadım
                      Şunun hiç bir açıklaması yok sahiden.
                      6 tane daha ekleselerdi bari (!)
                      Kulüp stadı devraldıktan sonra bir elden geçirme olacaktır.
                      Hamiş

Yorum

• Duvardaki armalar gereksiz olmuş.
                        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• 01/12/2016

Cyl3wApXgAADv32.jpg

Aynı görseli ısıtıp ısıtıp önümüze mi koyuyorlar anlamadım. Ama son 1 haftadır statla ilgili fotoğraflar çok azaldı. Hiç kimse paylaşmıyor.
                          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak Maranov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]11558[/ATTACH]
                            [MENTION=12234]OLCAY ÇAKIR[/MENTION] dimi arabanın sahibi
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Adanaspor maçında mutlaka açılmalıdır stadyum.
                              O maç zaten tribünler tıklım tıklım dolacaktır. Olası bir galibiyette ilerki maçlarda stadyum yine full çekecektir.

Takımın düzelmesini beklemek çok saçma. FB maçınının öncesi ve sonrası maçlar bambaşka bir havada oynanablir. Passolig sayısında da aşrın artışı olur bu vesile ile. Devre arasında tribünler futboldan soğuyacak (ki zaten soğumuz). Bu yüzden bana göre saçma bir seçim olur.

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adanaspor maçında mutlaka açılmalıdır stadyum.
                                O maç zaten tribünler tıklım tıklım dolacaktır. Olası bir galibiyette ilerki maçlarda stadyum yine full çekecektir.

Takımın düzelmesini beklemek çok saçma. FB maçınının öncesi ve sonrası maçlar bambaşka bir havada oynanablir. Passolig sayısında da aşrın artışı olur bu vesile ile. Devre arasında tribünler futboldan soğuyacak (ki zaten soğumuz). Bu yüzden bana göre saçma bir seçim olur.
                                Maça sekiz gün kala haftaya stadyumu açıyoruz diye açıklama yapılmaz. Adana maçını unutun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X