Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
O kdar maca sadece 111bin kisimi gidio 3milyonluk taraftarimizdan sonuclar ne olursa olsun..
Rahat 200-250bin olmamiz lazim stad zaten 40binlik 3kisi donusumlu giriyor ortalama olarak..
hatta o 110binin eminim 20-30bini sehirdisindandir..
O kdar maca sadece 111bin kisimi gidio 3milyonluk taraftarimizdan sonuclar ne olursa olsun..
Rahat 200-250bin olmamiz lazim stad zaten 40binlik 3kisi donusumlu giriyor ortalama olarak..
Trabzon Akyazı Stadyumu ve çevresindeki tünel çalışmalarına birde 360° derece çekim modunda bakın; [Anroid bir telefonunuz var ise sağa ve sola çevirerek bakabilirsiniz, dilerseniz ekranı sürükleyerekte görmek istediğiniz yerleri görebilirsiniz.]
111 bin bile gitmiyor, benim çok tanıdığım var passoligi her sene güncelleyip hiçbir maça gitmeyen. Maçlara sürekli gidenler 20-30 bini geçeceğini sanmıyorum.
Adanaspor maçında mutlaka açılmalıdır stadyum.
O maç zaten tribünler tıklım tıklım dolacaktır. Olası bir galibiyette ilerki maçlarda stadyum yine full çekecektir.
Takımın düzelmesini beklemek çok saçma. FB maçınının öncesi ve sonrası maçlar bambaşka bir havada oynanablir. Passolig sayısında da aşrın artışı olur bu vesile ile. Devre arasında tribünler futboldan soğuyacak (ki zaten soğumuz). Bu yüzden bana göre saçma bir seçim olur.
Adanaspor maçında mutlaka açılmalıdır stadyum.
O maç zaten tribünler tıklım tıklım dolacaktır. Olası bir galibiyette ilerki maçlarda stadyum yine full çekecektir.
Takımın düzelmesini beklemek çok saçma. FB maçınının öncesi ve sonrası maçlar bambaşka bir havada oynanablir. Passolig sayısında da aşrın artışı olur bu vesile ile. Devre arasında tribünler futboldan soğuyacak (ki zaten soğumuz). Bu yüzden bana göre saçma bir seçim olur.
Maça sekiz gün kala haftaya stadyumu açıyoruz diye açıklama yapılmaz. Adana maçını unutun.
Yorum