Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar yönetime biraz zaman tanısak belki acemilik oldu yavaş yavaş toparlarlar diye umuyorum. Bu konular her zaman yaşanan şeyler değil, özellikle stat açılışını belirleme mevzuları. Çok etken var dışarıdan.
    Trabzonspor yonetimi bu Amator klup degilki acemilik olsun. Yoneticilerin hepsi belli yere gelmis sirket yoneticisi insanlar.
    Baskan geldiginden beri stadla ilgili konusuyor dediklerinin cogu olmadi. Kimse baskana bu stad neden bitmedi diye kizmadi kizmazda. Toki yapiyor zaten.
    Kimsa baskandan tarih de beklemedi. Kendi kendine cikip tarih soyluyor.

Iyi niyetli olabilirler falan da boyle yonetim olmaz. Transfer yapilir oyuncu tutmaya bilir. Futbol ici sorunlar yasanabilir anlarim da su stadyum konusu yonetimi destekleyen beni bile bu yonetimden de olmayacagina inandirdi.

Yorum

• Membranlarin kesinlikle işiklandirilmasi lazim, böyle çiplak gözüküyorlar..

Yorum

• Nesi anlaşılmıyor. Daha önce açıklama yapıldı mı? neydi açıklama: 18 Aralıkta sayın Cumhurbaşkanıyla resmi açılış yapılacak arada maç oynanacak. Sonra ne oldu 3 poster asıldı stada. şimdi 18 Aralıktan önce maç yapılacak olsa o posterler asılmazdı. Maç izlenmeyeceği için kaldırılması gerekirdi. Demek oluyor ki daha önce resmi açılış diye verilen tarih gerçekten resmi ilk açılış tarihi olarak ayarlanmaya çalışılıyor. alınan başarısız sonuçlardan sonra açılış maçında stada gelen gelir ilk diye sonra kimse gelmeyebilir. İlk Kez devlet erkanı geldiğinde olsun ki, ilk diye gelen olsun.

Bence budur. Tarihte aramayın.
        ''7''

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Avni Aker e veda olayı bu kadar sulandırılabilirdi. Stada emin olduktan sonra 1 kere veda yapılırdı. Efsaneler de o gün gelirdi, seyircinin stadı doldurması sağlanırdı şarkılar tezahüratlar eşliğinde göz yaşları arasında 1 kere veda gerçekleşmeliydi. Veda maçı dedikten sonra taraftarı bir daha avni akere çağırmak. Efsane maçını 2.lig takımıyla maçın öncesine koyarak 3000 kişiye izleterek efsanelere de bir saygısızlık yapalım. Sonra adana maçına yine avni akere veda diyerek seyirciyi bi daha çağıralım. Bu yapılan avni akere de saygısızlık

aynen.

Yorum

• Bence stad verilen tarihte açılacak ama tıpkı bursanın ki gibi açılacak. miting havasında. yani mac oynanmadi açılacak. sadece ufak bi gösteri maçı olabilir.açılış yapıldıktan en az 2 ay sonra resmi maçlar oynanmaya baslar
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Stad ikinci yarı açılsın diyen arkadaşlarla devre arası transfer yapılsın diyen arkadaşlar aynı kişiler mi merak ediyorum. Farkında mısınız ama klube para lazım ve yeni stadyumun gelirine ne olursa olsun bir an once ihtiyaç var. Fener maçı da olmasın diyenlere de anlam veremiyorum. Ya biz Trabzonsporuz neden yenileceğiz? Hiç bir maç oynanmadan sonuçlanmaz. Herkese iyi forumlar...

Yorum

• Stadın açılacağı tarihi belirleme konusunda yönetimin söz hakkı yok.İpler TOKİ 'nin elinde.
                He, o zaman Usta,niye tarih veriyor??
                E TOKİ öyle diyor da ondan, niye bu konuda top yönetimdeymiş gibi davranılıyor anlam veremiyorum?
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• kaynak https://www.facebook.com/pages/Trabz...966291?fref=ts
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• HANGİ TAKIMI İZLEMEYE GİDECEK TARAFTAR MERAK EDİYORUM..
                    bELKİDE YÖNETİM AÇILIŞI DEVAMLI ERTELEYEREK DOĞRU YAPIYORDUR.

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• HALA ÇOK EKSİĞİ VAR...kIŞ GELMİŞKEN YAGMURLAR ARTMIŞKEN ÇEVRE DÜZENLEMESİ NASIL YAPILIR BİLEMİYORUM...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Estağfurullah direkt olarak banada yazabilirsin....

Evet Bmn'de Trabzonspor Üyesi bir çok arkadaş var. Kongre öncesi tesbit için bayağı bir emek harcayıp listesininde yapmıştık....

200 civarı güncel isme ulaşmıştık.... aslında daha da fazla 400 civarını bulur bu sayı ama zaman istiyor emek istiyor bu konular....

bugüne kadar Trabzonspor'a defalarca mail attım , faks çektim yöneticilere çeşitli platformlarda ulaşmaya çalıştım. yinede böyle bir çalışma olursa şahsen zevkle katılırım....
                        Hani gerçekten yapıyı bilmiyorum. Ama bu konuda divan kuruluna bir başvuruda bulunup kulübün bu konuda bir cevap vermesi sağlanamıyormu. Hani meclisdeki gensoru gibi. Böyle bir şey mümkünse bütün kulüp delege arkadaşlarımızın bunu yapması bu konunun daha iyi anlaşılmasını sağlayacaktır. Elbette yaşanan gecikmelerde tek sorumlu Kulübümüzün değildir ancak. Bu renklere gönül veren renktaşlarımızın sorunlarına çözüm veya öneri bulması gerekenler yönetimimizdir diye düşünüyorum. Ayrıca yine buna konuya eğilmesi gereken tarafın BMN yönetimi olması gerekmektedir. BMN yönetimininde bu konuda duyarlı ve takipci olacağını umut ediyorum.
                        En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 01.12.2016, 12:17.
                        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• soyunma odasını begenmedim.

Yorum

• havuz.jpg

Havuzun dibindeki logo su dolunca hoş bi görüntü oluşturacaktır tamam da duvardaki o kadar logo ne iş gerçekten bi mantık bulamadım
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• CylMiENXcAAIvEq.jpg

Alinan iyi sonuclar, takimin güzel oyunu ve Akyazinin gelecek hafta acilacak olmasi Passolig satisina yansimis...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• [MENTION=50436]murmut[/MENTION] çaktırmayın ama o baştaki 1'i fazladan yazılmıştır, düzeltirler fark edince.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X