Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akhisar macina bilet aliyordum aylar oncesinden guya hey gidi hey yonetimin ben ekonomiyi bir tik iyi hale getirme disinda bi artisini gormedim henuz

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      valla stadın açılışı benim için önemli değil açılacak sonuç olarak ... ama burada [MENTION=22978]only ts[/MENTION] idi sanırım amerikadan bilet alan bir arkadaş vardı. cidden ilk duyduğum da bu arkadaş geldi aklıma ... üzüldüm... hayırlısı diyelim inşallah ... kulübün bunlarıda düşünmesi lazımdı sanki ... bu konuda bir kamuoyu oluşturmak lazım ... insanlar dişinden tırnağından arttırıp ne zamandır açılacak diye bilet alıp duruyorlar ... bu kayıbın bir şekilde telafisi olmalı bence ... ne bileyim... bir yılı ücretsiz kulüp üyesi yapılsınlar mesela . yada uçak biletleri ederi kadar tsclup ve/veya sponsorlarda geçerli indirim hediye çeki falan verilsin ... bugün istanbuldan bile trabzona gidip gelmek en az 1000tl masraf demek ... forumda [MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] abi gibi birçok kongre üyesi abimiz arkadaşımız var . üye olarak divan kuruluna bunu iletseniz belki onlar kulübe daha fazla yaptırım gücü ile dönerler ... bilemiyorum . [MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] abi aklıma ilk sen geldiğin için yazdım. yanlış anlaşılma olmasın
      Estağfurullah direkt olarak banada yazabilirsin....

Evet Bmn'de Trabzonspor Üyesi bir çok arkadaş var. Kongre öncesi tesbit için bayağı bir emek harcayıp listesininde yapmıştık....

200 civarı güncel isme ulaşmıştık.... aslında daha da fazla 400 civarını bulur bu sayı ama zaman istiyor emek istiyor bu konular....

bugüne kadar Trabzonspor'a defalarca mail attım , faks çektim yöneticilere çeşitli platformlarda ulaşmaya çalıştım. yinede böyle bir çalışma olursa şahsen zevkle katılırım....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu haberin tarihi ne zaman. Açıklama yapıldıktan kaç gün sonra açıldı stadyum. Bizim maça dokuz gün kaldı sadece.
        Şimdi baktım, Beşiktaş 22 Mart'ta stadyumun açılışıyla ilgili nihai açıklamayı yapmış, yani açılış maçından 20 gün önce. Biz ise dokuz gün kalan Adanaspor maçıyla açılışın yapılmasını bekliyoruz. Gerçekten hayaller dünyasında yaşıyormuşuz biz. Bu stadyum Feberbahçe maçıyla da açılmaz boşuna beklemeyelim.

Yorum

• bence en mantıklısı stadı 2. yarının ilk maçı olan gaziantep maçı ile açmak olur en azından devre arası birkaç takviye ile takımın şuanki rezil görünümü biraz da olsa değişir

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdi baktım, Beşiktaş 22 Mart'ta stadyumun açılışıyla ilgili nihai açıklamayı yapmış, yani açılış maçından 20 gün önce. Biz ise dokuz gün kalan Adanaspor maçıyla açılışın yapılmasını bekliyoruz. Gerçekten hayaller dünyasında yaşıyormuşuz biz. Bu stadyum Feberbahçe maçıyla da açılmaz boşuna beklemeyelim.
            yetişmiyormu stad çimler bitti,kale direklerini taksınlar çizgileri ceksinler başlasınlar oynamaya,
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yetişmiyormu stad çimler bitti,kale direklerini taksınlar çizgileri ceksinler başlasınlar oynamaya,

Organizasyon açısından maça bir hafta kala şu gün açıyoruz demek bence rezaletin daniskasıdır, düzgün bir planlama ile süper bir açılış yapılabilirdi. Biz stadyumun yetişmemesine değil, her hafta yapılan şu maç açılacak açıklamalarına kızıyoruz. Akhisar maçından beri yönetim kanadından gelen açıklamalar sonrasında bilet alan renktaşlarımız var. Üç maçtan beri Avni Aker'e veda edip duruyoruz. Bence final Fenerbahçe maçıyla olacak.

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Öyle olmuyor işte malesef. Dışardaki peyzaj çalışması. Stadın içindeki mobilyaların yerleştirilmesi. Soyunma odaları, koridor, loca ve tribünlerin temizlenmesi. Saha kenarına suni çim serilmesi. Turnikelerin takılması ve zeminin tam olarak hazır hale gelmesi. Bunlar 9 günde biter mi, bence biter. Ama bitirmezler.

Yorum

• Cumartesi günü Stadyumun yanına gittim yürüyerek....

Çevreyi bayağı bir inceledim.....

İçini bilmiyorum ama etrafı çok eksik..... en iyi ihtimalle 1 ayda sıkı çalışılırsa belki biter..... Oda çok sıkı çalışma olursa

Yorum

• Şahsi düşüncem beni içi ilgilendirir etrafı zamanla tamamlanır stadyum maç yapılabilirse ve çevrede tehlike arz edecek bir eksikliklik yoksa taraftar için hemen açılması gerek beşiktaş vodafoneun çevresini daha yeni yeni bitirdi hemde o ufacık alanı

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şahsi düşüncem beni içi ilgilendirir etrafı zamanla tamamlanır stadyum maç yapılabilirse ve çevrede tehlike arz edecek bir eksikliklik yoksa taraftar için hemen açılması gerek beşiktaş vodafoneun çevresini daha yeni yeni bitirdi hemde o ufacık alanı

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      çevre derken maça gelip gidecek yollarda bu çevrenin içinde......

yani şu anda stadyuma gitmeye çalışırsanız ve özel arabanız varsa büyük sıkıntı çekersiniz....

helede 1000 tane filan araba gelirse trafik saatlerce kilit yer

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çevre derken maça gelip gidecek yollarda bu çevrenin içinde......

yani şu anda stadyuma gitmeye çalışırsanız ve özel arabanız varsa büyük sıkıntı çekersiniz....

helede 1000 tane filan araba gelirse trafik saatlerce kilit yer
                        İyi bir planlamayla halledilebilir bir problem ama "iyi bir planlama" uzun süredir trabonda duymadığımız bir şey..

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bjk nin stad açılış tarihi ile açıklaması:
                          **
                          Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın 11 Nisan'daki Bursaspor maçında açılacağı açıklandı. Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena'nın açılış tarihini açıkladı. Başkan Fikret Orman ve Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt 10.30'da başlayan basın toplantısıyla stadın açılış tarihini açıkladılar.

İLK MAÇ BURSASPOR'LA OYNANACAK Başkan Fikret Orman, "Taraftarımıza yönelik bir açılış yapmayı planlıyoduk ancak talihsiz terör olaylarından dolayı bunu daha sonraya attık" dedi ve Vodafone Arena'nın resmi olarak 10 Nisan açılacağını, 11 Nisan 2016'da da Bursaspor karşılaşmasıyla ilk resmi maçın oynanacağını açıkladı.
                          Fikret Orman'ın Vodafone'un açılışı için en az 5-6 kere tarih verdi.
                          Hatta bu nedenle kendi taraftarı tarafından çok ağır eleştirilere maruz kaldı.
                          Onların yaşadığı bu süreçleri bildiğim için bizimkine şükrediyorum.
                          Ki onlar stadyumu kendileri yaptığı halde defalarca tarih değiştirdiler.

Biz stadyumu kendimiz yapmıyoruz.
                          İşin içinde Yüklenici Firma, TOKİ ve GSM var.
                          Bu üç kurumun dahil olduğu bir süreçten bahsediyoruz.
                          Öyle kolay değil bu açılış işleri için kesin tarih vermek.

Kaldı ki M.Usta'nın Toki ve Gsm nezdinde yaptığı girişimleri sağır sultan bile duydu.
                          Yüklenici Firma'nın işi hızlandırması için ciddi baskılar yapıldı.
                          Bu stadyumun yetiştirilmesi için yönetim var gücü ile gayret etti.
                          Ama gelinen noktada tüm bunlar yapılmamış gibi tek suçlu yönetimmiş gibi sunuluyor.
                          İster kabul edelim ister etmeyelim, bu stadyumu yaptıran TOKİ'dir. Ve sözümüz bir yere kadar etkili oluyor.
                          Adamlar senin yöneticini stadyum içerisine almadılar! Daha ne konuşuyoruz?
                          Stadyuma mum diker gibi "TOKİ LOCASI" yaptılar. Böyle bir ahmaklık nerede var?

Stadyumla ilgili yönetimin açıklamalarının hepsini dinledim.
                          Bu zamana kadar "KESİN" bir ifade kullanmamaya hep özen gösterdiler.
                          Fakat işin doğası gereği şu maça yetişmesini umuyoruz diye açıklama yapmaları da doğaldır.
                          Kaldı ki bu gibi ifadelerinde bile "İşi TOKİ yapıyor, kesin bir şey diyemeyiz." tarzında uyarılar yaptılar.
                          Eee buna rağmen yönetim kaç kere tarih verdi diye feryat eden varsa etmeye devam etsin.

Ben bu eleştirileri doğru bulmuyorum.
                          Ki bu işten en büyük zararı da bu yönetim görüyor.
                          Bile bile kendi ayaklarına kurşun sıkacak kadar da ahmak değiller herhalde.

1. Yüklenici Firmanın işi bitmesi,
                          2. TOKİ'nin GSM'ye devri,
                          3. GSM'den Trabzonspor'a devri

Daha bu süreçler var! Ve öyle iki günde olacak işler değil bunlar.
                          Devlet işinde bürokrasi çok fazla ve işler uzuyor.

Son olarak sponsor işini de halletmek öyle kolay değil...
                          Dört senedir yerlerde sürünen bir takım var. Kim sponsor olmak ister?
                          Eminim ki "QNB" bile pişman olmuştur...
                          En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 30.11.2016, 16:19.

Yorum

• Akyazı Stadında milyonluk unutkanlık...

Trabzonspor'un yeni stadında büyük skandal

Trabzonspor’un yeni stadı Akyazı ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürerken ilginç bir skandalda gün yüzüne çıktı. Geçtiğimiz günlerde projektörlerin çalındığı Akyazı Stadında bu kez müteahhit firma tarafından skandal bir unutkanlık gerçekleşti. Akyazı Stadına taraftarların girişleri için Passolig Otomasyon cihazlarının yağmur altında unutulduğu iddia edildi. Yağmur altında bir kaç gün bekleyen cihazların bu nedenle bir çoğunun bozulduğu hatta bazı noktalarında paslanma meydana geldiği kaydedildi. Olayla ilgili zararın 1 milyon TL’nin üzerinde olduğu ileri sürülürken yaşanan sürecin nasıl telafi edileceği ise merak konusu...

61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Açılsın kardeşim, takımın iyi olmasını beklersek daha çok bekleriz. Önemli olan taraftarın maçı konforlu bir ortamda seyretmesidir.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Akyazı Stadında milyonluk unutkanlık...

Trabzonspor'un yeni stadında büyük skandal

Trabzonspor’un yeni stadı Akyazı ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürerken ilginç bir skandalda gün yüzüne çıktı. Geçtiğimiz günlerde projektörlerin çalındığı Akyazı Stadında bu kez müteahhit firma tarafından skandal bir unutkanlık gerçekleşti. Akyazı Stadına taraftarların girişleri için Passolig Otomasyon cihazlarının yağmur altında unutulduğu iddia edildi. Yağmur altında bir kaç gün bekleyen cihazların bu nedenle bir çoğunun bozulduğu hatta bazı noktalarında paslanma meydana geldiği kaydedildi. Olayla ilgili zararın 1 milyon TL’nin üzerinde olduğu ileri sürülürken yaşanan sürecin nasıl telafi edileceği ise merak konusu...

61SAAT HABER SERVİSİ

http://www.61saat.com/futbol/akyazi-...k-h361818.html
                                böyle ahmakliklar bir Türkiye'de olur deyince de kiziyorlar. sonra eyyy avrupa diye baslaniyor. tamam bize insanlik dersi vermeleri abesle istigal lakin böyle ahmakliklari vurdum duymazliklari da yapmiyorlar bir biz de var bu.
                                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X