Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alakasi yok

2cm de 1 lif ekildi u seklinde
    yani 1cmde 1dal ortalam

eger sadece suni lifler olsaydi yesili göremezdin resimde

orada gördügün suni liflere sarilmis cim demetleri
    hibrit uygulamasi tam basari getirdiginden böyle bir resim cikiyor, hibritin amaci bu plantaj sekli resimdir...

cimler liflere sarildigindan

cim dallari normalde oldugu gibi saga sola egilse topragi hepten örterdi, simdi plantasyon resmi veriyorlar

burada cimler daha uzun oldugundan daha güzel görülüyor

8jk tesislerindeki hibrit cim

umarim sahadaki cimler her kesildiginde artik ayni konu pisirilmez
    Valla bana hiç mantıklı gelmedi neden gelmedi en basit mantıkla.

Eğer çim doğru oturmuş olsaydı yeşil bi zemin olacaktı
    Bu yeşil zeminin üstüne 1 cm arayla 1 yeşil çizgiler çekildiğini anlamamış olmam gerekirdi haksızmıyım?

Bide toprak zemin kahverengi onun üstüne 1 cm yeşil şerit çekiyorum yeşil kahve yeşil kahve görüyorum. Neden çünkü altta yeşile dair bişey yok.

Bu mantıkla düşündüm.

Zaten hibritin amacı yüzeydeki dalları birbirine sarmaktan ziyade doğal çim köklerinin toprak altına kadar uzanan suni liflere sarılarak kopmaların önlenmesi. Eğer dallar zaten bu şekilde sarılı olsa çok elverişli bi zemin olmaz diye düşünüyorum. Yine basit mantıkla ;

1) ııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

2) I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I

3) IıIıIıIıIıIıIIıIıIıIıIıIıIIıIıIıIıIıIıIıIı

En üsteki 1 numara doğal çim ama bunda kopmalar oluyor
    2 numara sadece suni çim
    3 numara suni lif ve doğal çim birlikteliği
    En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 23:17.
    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu yönetimin bize alıştırdığı en önemli şey bize söyledikler yalanlar oldu. İlk icraat seçilirsek lucescu gelecek dediler yalan oldu. Sonra transferleri ilk kampa yetiştiricez dediler son kampa zor yetiştiler. Sağ kanat transferine kesin gözüyle baktırdılar bizi. Ve sürekli ertelenen yeni stad açılış tarihi. Şahsen ben bu sene bile açılmasın diyorum ama bukadar yalan söylemekte neoluyor be kardeşim. İlk defa yönetimi eleştiren bir yazı yazdım ama bence haklıyım
      Sponsoru unutmussun. Sponsorla ha anlasildi ha anlasilcak derken kimse konusmaz oldu.
      Stad acilisindan once sponsor aciklancakti.
      Reklamlar yapilcakti.
      Oyle siradan anadolu klubu stadi iste.

Yorum

• Toki'nin yavru şikeci sivasa yaptığı stad..sözde stat alttan ısıtmalıydı..
        a07411129_640ef.jpg

Yorum

• hibritin ömrü ne kadar.yani 3 5 sene sonra yenilemek gerekirmi yoksa ömürlükmü
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            9 aralıkta adana maçıyla açılacak denildi 10 gün önce uçak biletlerini aldık ama malesef ertelenmiş gitti bizim tl ler
            Bizde Ağustos'ta açılma sözüne inanıp daha garanti olsun diye yıllık iznimizi eylül'e aldık.,yeni stadyumda mutlaka bir maç izleriz ümidiyle ama hey hakk.. eylül bitti,ekim bitti,kasım bitti..bu gidişle aralık'ta bitecek,.madem bitiremeyeceksiniz ne diye iki de bir tarih verip milleti enayi yerine koyuyorsunuz ?

Yorum

• Klüp Yönetimimizin Stadyumla ilgili açıklamaları ve tavırları profesyonelliğe yakışmadığı gibi amatör ölçüde bile değil maalesef.....

Stadyumun ne sponsoru belli ne açılacağı tarih belli.....

Hiç bir şey belli değil....

Ellerine yüzlerine bulaştırdılar bu meseleyi.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bjk nin stad açılış tarihi ile açıklaması:
                **
                Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın 11 Nisan'daki Bursaspor maçında açılacağı açıklandı. Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena'nın açılış tarihini açıkladı. Başkan Fikret Orman ve Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt 10.30'da başlayan basın toplantısıyla stadın açılış tarihini açıkladılar.

İLK MAÇ BURSASPOR'LA OYNANACAK Başkan Fikret Orman, "Taraftarımıza yönelik bir açılış yapmayı planlıyoduk ancak talihsiz terör olaylarından dolayı bunu daha sonraya attık" dedi ve Vodafone Arena'nın resmi olarak 10 Nisan açılacağını, 11 Nisan 2016'da da Bursaspor karşılaşmasıyla ilk resmi maçın oynanacağını açıkladı.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bjk nin stad açılış tarihi ile açıklaması:
                  **
                  Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın 11 Nisan'daki Bursaspor maçında açılacağı açıklandı. Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena'nın açılış tarihini açıkladı. Başkan Fikret Orman ve Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt 10.30'da başlayan basın toplantısıyla stadın açılış tarihini açıkladılar.

İLK MAÇ BURSASPOR'LA OYNANACAK Başkan Fikret Orman, "Taraftarımıza yönelik bir açılış yapmayı planlıyoduk ancak talihsiz terör olaylarından dolayı bunu daha sonraya attık" dedi ve Vodafone Arena'nın resmi olarak 10 Nisan açılacağını, 11 Nisan 2016'da da Bursaspor karşılaşmasıyla ilk resmi maçın oynanacağını açıkladı.
                  Bu haberin tarihi ne zaman. Açıklama yapıldıktan kaç gün sonra açıldı stadyum. Bizim maça dokuz gün kaldı sadece.

Yorum

• 3. kez stadyum ertelemek bize has bir durum hemde yedi düvele son maçımız diye duyuruyorsun adam gibi biri gelmeyecek bu yönetime anlaşıldı. Herkes isim yapmanın peşinde kimsenin Trabzonspor ' u düşündüğü yok. Geldiğinden beri yalan üstüne yalan.

Yorum

• açmasınlar zaten stadı,ne gereği var bi işi beceremediler ,kulup yonetmek firma yonetmeye benzemiyoruş
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

• Yönetimin şuana kadarki en büyük faulü bu oldu şu zamana kadar özellikle ekonomik açıdan iyi yönetiyolardı diğer konulardada ihonun bıraktığı enkaz zaten öyle hemen temizlenmezdi ama stadyumun sportif başarıyla paralel olarak ertlenmesi büyük bir yanlış olur

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak matrixx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Toki'nin yavru şikeci sivasa yaptığı stad..sözde stat alttan ısıtmalıydı..
                          [ATTACH]11567[/ATTACH]
                          aklıma PES 6 geldi
                          61

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aklıma PES 6 geldi
                            "Ah Adriano yavrum yapıştır şu topa ya" Hey gidi hey.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Arkadaşlar yönetime biraz zaman tanısak belki acemilik oldu yavaş yavaş toparlarlar diye umuyorum. Bu konular her zaman yaşanan şeyler değil, özellikle stat açılışını belirleme mevzuları. Çok etken var dışarıdan.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• valla stadın açılışı benim için önemli değil açılacak sonuç olarak ... ama burada [MENTION=22978]only ts[/MENTION] idi sanırım amerikadan bilet alan bir arkadaş vardı. cidden ilk duyduğum da bu arkadaş geldi aklıma ... üzüldüm... hayırlısı diyelim inşallah ... kulübün bunlarıda düşünmesi lazımdı sanki ... bu konuda bir kamuoyu oluşturmak lazım ... insanlar dişinden tırnağından arttırıp ne zamandır açılacak diye bilet alıp duruyorlar ... bu kayıbın bir şekilde telafisi olmalı bence ... ne bileyim... bir yılı ücretsiz kulüp üyesi yapılsınlar mesela . yada uçak biletleri ederi kadar tsclup ve/veya sponsorlarda geçerli indirim hediye çeki falan verilsin ... bugün istanbuldan bile trabzona gidip gelmek en az 1000tl masraf demek ... forumda [MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] abi gibi birçok kongre üyesi abimiz arkadaşımız var . üye olarak divan kuruluna bunu iletseniz belki onlar kulübe daha fazla yaptırım gücü ile dönerler ... bilemiyorum . [MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] abi aklıma ilk sen geldiğin için yazdım. yanlış anlaşılma olmasın
                                En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 30.11.2016, 13:07.
                                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X