Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muharrem Usta nasil bir Adam ya. Bir dedigin ciksin be birkere olsun sözünde dur. Adanaspor Macinda acilmali Stadimiz artik.
    BUkadar da olmaz.

Yorum

• Adana maçında açamazlarsa ben de yönetime olan inancımı yitirmek üzereyim kırıntılar da gidecek...

Ayrıca, sponsor da bulamadı.
      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 18:26.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• adana maçına açılır mı açılmaz mı, bilet alsam mı acaba diye düşünen arkadaşlara söyleyeyim ; açılmaz arkadaşlar. ben yönlendirmiş gibi olmayayım ama mümkün değil. muharrem ustanın stat ile ilgili yaptığı hiç bir açıklamayı da ciddiye almayın derim. toki,içerdeki çalışanlar falan açıklama yaparsa ciddiye alın ama muharrem ustayı ciddiye almayın.

Yorum

• Vallahi çok ağır sözler saretmemek için kendimi zor tutuyorum.Bu nasıl bi beceriksizliktir..her açıdan dibe vurmuş durumdayız..Stadın bile açılacağı tarih belli değil..Neremiz doğru ki ?

Yorum

• Arkadaşlar protokol tribünü tarafındaki koltuklar nezaman takılır cevaplarsanız sevinirim saygilarla
            2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Stat inşaatını takip eden herkes statın adana maçına açılmasının mümkün olmadığını anlayacaktır.muharrem başkanın stat açılışını aceleye getirme çabalarınında gerçekten çok uzak olduğunun farkına varmalıdır. Keşke renktaşlar yönetime inanıpta bilet almasalardı.

Yorum

• Daha önce de dediğim gibi 2. yarı açılması en doğrusu...

Aceleye getirmeye gerek...

Acele edecek de bir durum yok zaten...

Tam olsun da geç olsun...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• kaç kere dedik şu işi oldu bittiye getirtmeyin temiz temiz 2.yarı açılsın dedik yok anlatamadık 3 tane maç değişti belkide açılış için.. yok o stada geçmeden oynanacak maçlar ekonomik kayıpmış.. sen önce bi avniakerde ya da yavuzselim herhangi bi yerde bi kazan galibiyet primi al da sonra gelirini düşün.
                  O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Çok büyük beceriksizlik örneği görüyoruz. O kombine alan adamlara yazık değilmi. Azdaha 7. Hafta açıyorlardı stadı. zorlamanın anlamı yok zorladıkça rezillik oluyor. 2. Yarı herşeyi toparlayıp 1 forvet transferiyle ligi açıp kümede kalmak için uğraşacaksın. Kalkıp 4-5 tane transfer yapsan ne şampiyon olurdun ne avrupa kupalarına katılabilirsin nede sana t. Kupasını yedirirler. 50. Yılda şamp. Net bir şekilde hikaye daha takımın iskeleti bile yok. Seneye bu transfer ekibiyle çalışırlarsa biz daha çok bekleriz iskeleti. İnşallah seneye akıllı transferler yaparak görkemli bir açılışla lig boyu Akyazının keyfini süreriz. Bu yıl kabusu yaşattılar bize inşallah sonunda küme düşmek gibi olay olmaz yoksa takımı geçtim şehir bile çöker
                    HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• Adana maci icin Akyazinin acilacagini düşünerek 2 ay onceden bilet aldik ..eger acilmazsa da Avni Akerdr izleriz sıkıntı yok.

Suan icin tek düşündüğüm hocanin bir sekilde devam etmesi..

Kayseriyi yenelim de ben bos beles gelip dönmeye raziyim o derece Ersun Yanala inanıyorum.

Yorum

• Allahtan hibrit yapıldı da şu an bi yeşillik görüyoruz orda. Şu fotoğrafa bakın ya sadece yapay lifler gözüküyor net bir şekilde sıra sıra altından normal çim yok. çıkmamış. neden ? Çünkü ultra süper lüks procon ve toki.

çim.jpg
                        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allahtan hibrit yapıldı da şu an bi yeşillik görüyoruz orda. Şu fotoğrafa bakın ya sadece yapay lifler gözüküyor net bir şekilde sıra sıra altından normal çim yok. çıkmamış. neden ? Çünkü ultra süper lüks procon ve toki.

[ATTACH]11565[/ATTACH]
                          alakasi yok

2cm de 1 lif ekildi u seklinde
                          yani 1cmde 1dal ortalam

eger sadece suni lifler olsaydi yesili göremezdin resimde

orada gördügün suni liflere sarilmis cim demetleri
                          hibrit uygulamasi tam basari getirdiginden böyle bir resim cikiyor, hibritin amaci bu plantaj sekli resimdir...

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Peki niye çıplak toprak görüyoruz abi hala? Bu arada skorbord denemesi yapmışlar bayağı 2000'den kalma bi tipte.
                          cimler liflere sarildigindan

cim dallari normalde oldugu gibi saga sola egilse topragi hepten örterdi, simdi plantasyon resmi veriyorlar

burada cimler daha uzun oldugundan daha güzel görülüyor

8jk tesislerindeki hibrit cim

umarim sahadaki cimler her kesildiginde artik ayni konu pisirilmez
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 22:26.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu seferde acamazlarsa yönetim beceriksizliğini tescil eder.
                            Bi stadın açılışı 10 kere ertelenmez insanlarla dalga mı geçiyorsunuz anlamadım

Yani öyle bir konuşuyorsunuz ki bu stadyumu Trabzonspor Yönetimi yapıyor zannedersin.
                            Açılış ile alakalı bir eleştiriniz varsa Yüklenici Firma ve TOKİ'ye yöneltin eleştirilerinizi
                            Bu stadyumu yapan ve yaptıran onlar.

Fakat siz eleştiriyi komple yönetime yapıyorsunuz.
                            Sanki TOKİ işi bitirdi de Trabzonspor yönetimi açmamak için diretiyor(!)
                            Yöneticiler on kere ''Bir tarih vermek istemiyoruz...'' diye açıklama yaptılar.
                            Ama nedense herkes kendince bir zaman belirlemiş!

Yok yere şöyle söylediler, böyle söylediler diyerek kendinizi doldurmayın.
                            Yüklenici Firma tamamlayınca açılır. Kaldı ki şu rezil dönemde açılmasını hiç istemiyorum...

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hangi atmosferde açmak doğru acaba?

Bilmiyorum siz stat açılışı için bilet aldınız mı ama ben 5 arkadaşımla beraber 3. kez açılış için uçak bilet aldık. Aldığımız biletlerle gidip Avni Aker ' de maç izledik. Biz ve bizim gibileri yanlış yönlendirerek 1 ay boyunca çalışıp kazandığımız paraları uçak firmalarına verdirtenlere hakkımı helal etmiyorum.
                              Ne desen haklısın,üç beş sözde profesyonel züppe topçunun pisliği ve beceriksizliğinin cezasını taraftar çekemez kardeşim,Adana maçında eğer zemin hazırsa açılsın,bu karda kışta insanları mağdur etmenin manası yok.
                              Bu topçu bozuntularının keyfini beklersek daha çok maç erteleriz.
                              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yani öyle bir konuşuyorsunuz ki bu stadyumu Trabzonspor Yönetimi yapıyor zannedersin.
                                Açılış ile alakalı bir eleştiriniz varsa Yüklenici Firma ve TOKİ'ye yöneltin eleştirilerinizi
                                Bu stadyumu yapan ve yaptıran onlar.

Fakat siz eleştiriyi komple yönetime yapıyorsunuz.
                                Sanki TOKİ işi bitirdi de Trabzonspor yönetimi açmamak için diretiyor(!)
                                Yöneticiler on kere ''Bir tarih vermek istemiyoruz...'' diye açıklama yaptılar.
                                Ama nedense herkes kendince bir zaman belirlemiş!

Yok yere şöyle söylediler, böyle söylediler diyerek kendinizi doldurmayın.
                                Yüklenici Firma tamamlayınca açılır. Kaldı ki şu rezil dönemde açılmasını hiç istemiyorum...
                                Yönetim bu konuda hatalıdır. Elbette stadı yüklenici firma yapıyor ama kimse tarih ver diye kafasına silah dayamadı başkanın. Bazen yalan söylemek gerekebilir ama seri bir şekilde yalan söylemek hiç de hoş bir şey değil ki artık alışkanlık haline getirdiler.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X