Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 9 aralıkta adana maçıyla açılacak denildi 10 gün önce uçak biletlerini aldık ama malesef ertelenmiş gitti bizim tl ler
    Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yönetim bu konuda hatalıdır. Elbette stadı yüklenici firma yapıyor ama kimse tarih ver diye kafasına silah dayamadı başkanın. Bazen yalan söylemek gerekebilir ama seri bir şekilde yalan söylemek hiç de hoş bir şey değil ki artık alışkanlık haline getirdiler.

bazen yalan söylemek nedir ya ? çıkarsın dobra dobra net tarih alamıyoruz dersin bu kadar basit
      www.akyuzkalip.com
      www.facebook.com/akyuzkalip
      www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        alakasi yok

2cm de 1 lif ekildi u seklinde
        yani 1cmde 1dal ortalam

eger sadece suni lifler olsaydi yesili göremezdin resimde

orada gördügün suni liflere sarilmis cim demetleri
        hibrit uygulamasi tam basari getirdiginden böyle bir resim cikiyor, hibritin amaci bu plantaj sekli resimdir...
        Peki niye çıplak toprak görüyoruz abi hala? Bu arada skorbord denemesi yapmışlar bayağı 2000'den kalma bi tipte.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Adana maçında açamazsak ikinci dönem açalım mantığı olmamalı. Fenerbahçe maçına yetişiyorsa açılmalı. Hem kulübe para girer. Hem stadyum dolar Hemde Fenerbahçe maçını kazanırız. Bu kadar sıkıntı yapmayın.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bazen yalan söylemek nedir ya ? çıkarsın dobra dobra net tarih alamıyoruz dersin bu kadar basit
            TOKI üzerinden yüklenici firmayı zorlamak istediler,söz vermek değil de hedef tarih belirlediler,işler biraz daha hızlandı.Bjk başkanı neredeyse 1 sene öncesinden stad açmaya başlamıştı.Bizim Allah'tan en fazla 1 ay oynayacak.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TOKI üzerinden yüklenici firmayı zorlamak istediler,söz vermek değil de hedef tarih belirlediler,işler biraz daha hızlandı.Bjk başkanı neredeyse 1 sene öncesinden stad açmaya başlamıştı.Bizim Allah'tan en fazla 1 ay oynayacak.

ben başkana kızmıyorum sonuçta stad temeli atılrken o yoktu olsaydı gerekli çoğu hamleyi yapardı diğerleri gibi izlemezdi ben en çok burada atıp tutan tiplere uyuz oluyorum.
              www.akyuzkalip.com

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yani öyle bir konuşuyorsunuz ki bu stadyumu Trabzonspor Yönetimi yapıyor zannedersin.
                Açılış ile alakalı bir eleştiriniz varsa Yüklenici Firma ve TOKİ'ye yöneltin eleştirilerinizi
                Bu stadyumu yapan ve yaptıran onlar.

Fakat siz eleştiriyi komple yönetime yapıyorsunuz.
                Sanki TOKİ işi bitirdi de Trabzonspor yönetimi açmamak için diretiyor(!)
                Yöneticiler on kere ''Bir tarih vermek istemiyoruz...'' diye açıklama yaptılar.
                Ama nedense herkes kendince bir zaman belirlemiş!

Yok yere şöyle söylediler, böyle söylediler diyerek kendinizi doldurmayın.
                Yüklenici Firma tamamlayınca açılır. Kaldı ki şu rezil dönemde açılmasını hiç istemiyorum...
                Ben o stadın önünden sürekli geçiyorum yetişmeyecek gün gibi ortadaydı. Ne demek bu şimdi. Yöneticilerin de hatası var bu konuda. Onların yanlış söylemleri yüzünden insanlar sürekli programlarını iptal ettiler. O stadın yetişmeyeceğini kendileri de biliyordu. Anlayamadıysalar kör cahillermiş demek ki

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tam aksini düşünüyorum nedense. Başkan konusunda ileri geri saçmalasa da genel anlamda çok dobra bir yorumcudur. Talimat almayacak nadir yorumculardandır kendisi. Ali Ece bile pısırık bir hal aldı. Her ne kadar kalemini güçlü bulmasam da Olcay Çakır, Mehmet Yılmaz, Kaya Çilingiroğlu, Mehmet Demirkol güzel anlaşılır ve dobra konuşuyorlar.
                  Renktas dobra olabilir fakat futbol bilgisi yok adamın. Tamamen skor odaklı yorum yapıyor. Mehmet Yılmaz ve Demirkol bu işi iyi yapan isimlerden.
                  Ağasarlı_61

Yorum

• Beceriksizler, Allah sizleri bildiği gibi etsin üç kez bilet al üç kez stat açılışı ertelensin. Yazıklar olsun sizin gibi yöneticilere, hakkım sizlere helal değil bilesiniz!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Benden hesap soracağına yönetimden hesap sor Sinan Abi. Benim burda bahsettiğim kendi fikrim değil. Türkiye'deki kulüp yönetici profiline göre konuşuyorum. Bir çok yönetici hararetli anlarda sakinleştirmek için yalanlar söylüyor buna bir şekilde tolerans gösteriliyor. Buna bir noktaya kadar eyvallah deniyor ama tutup maç işaret edip sonra çark etmenin elle tutulur bi yanı yok. Bunu demek istiyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benden hesap soracağına yönetimden hesap sor Sinan Abi. Benim burda bahsettiğim kendi fikrim değil. Türkiye'deki kulüp yönetici profiline göre konuşuyorum. Bir çok yönetici hararetli anlarda sakinleştirmek için yalanlar söylüyor buna bir şekilde tolerans gösteriliyor. Buna bir noktaya kadar eyvallah deniyor ama tutup maç işaret edip sonra çark etmenin elle tutulur bi yanı yok. Bunu demek istiyorum.
                        ben senden hesap falan sormuyorum ki sadace bazen yalan söylemek lafına yazdım
                        www.akyuzkalip.com

Yorum

ben senden hesap falan sormuyorum ki sadace bazen yalan söylemek lafına yazdım
                          Anladım abi de bunu hoş gördüğümü düşünmeni istemem. Yani benden kaynaklı bi durum değil kulüp yönetici gerçeği bu ne yazık ki.

Yorum

Bu yönetimin bize alıştırdığı en önemli şey bize söyledikler yalanlar oldu. İlk icraat seçilirsek lucescu gelecek dediler yalan oldu. Sonra transferleri ilk kampa yetiştiricez dediler son kampa zor yetiştiler. Sağ kanat transferine kesin gözüyle baktırdılar bizi. Ve sürekli ertelenen yeni stad açılış tarihi. Şahsen ben bu sene bile açılmasın diyorum ama bukadar yalan söylemekte neoluyor be kardeşim. İlk defa yönetimi eleştiren bir yazı yazdım ama bence haklıyım

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu yönetimin bize alıştırdığı en önemli şey bize söyledikler yalanlar oldu. İlk icraat seçilirsek lucescu gelecek dediler yalan oldu. Sonra transferleri ilk kampa yetiştiricez dediler son kampa zor yetiştiler. Sağ kanat transferine kesin gözüyle baktırdılar bizi. Ve sürekli ertelenen yeni stad açılış tarihi. Şahsen ben bu sene bile açılmasın diyorum ama bukadar yalan söylemekte neoluyor be kardeşim. İlk defa yönetimi eleştiren bir yazı yazdım ama bence haklıyım
                              Aynen bunu demek istiyorum.

Yorum

• Stad 2. yarıda açılacak belli..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X