Trabzon da tarih sıralamasına göre Gümüşhanespor 01.12.2016(ZTK), Adanaspor 09.12.2016(T.S.L), Kızılcabölükspor 21.12.2016(Z.T.K), Fenerbahçe 26.12.2016(T.S.L), Konyaspor 25.01.2016 (Z.T.K) ve Gaziantepspor 29.01.2016 (T.S.L) maçlarını kendi sahamızda oynayacağız. Akyazı Stadyumunun açılışı hangi maçla yapılacak bilemiyorum ama belli ki Gümüşhanespor ve Adanaspor maçları şimdiden devre dışı kaldı.18 Aralık 2016 tarihindeki siyasi açılış sonrası sanıyorum sportif açılış tarihide net olarak ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.
Adanaspor maçında neden açılamıyor 2 hafta daha var bilgisi olan söylebilir mi
etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
istenirse 2 haftada çok rahat açılır.
takımın hali içler acısı olduğundan bu halde açmak kimseye mantıklı gelmiyor bence.
zaten açsalar da tribünler dolmayacağını da biliyorlar
istenirse 2 haftada çok rahat açılır.
takımın hali içler acısı olduğundan bu halde açmak kimseye mantıklı gelmiyor bence.
zaten açsalar da tribünler dolmayacağını da biliyorlar
Ben oncede soylemistim adana macinda acilmayacagini
Oradaki ataturk-t.erdogan-b.yildirim in posterlerinden belliydi 18 araliktaki acilisa hazirlaniyorlardi belliydi..
resmi macta onlar niye asilsin hem orada oturup mac seyredenlerde olacak sonucta..
Bende biran once acilmasi taraftariyim ama yeni stadta bu futbol ve maglubiyetler ile ve fenerbahce ile yapilack mac ile ilgili sikinti olabileceginden bir taraftanda ikinci yari acilsin istiyorum.. Hem transferlerle belki takimin futbol seviyesi yukselir..
Yeni stadın açılışının ertelenmesinin takım üzerinde daha fazla olumsuzluk yaratacağını düşünüyorum. Belkide yeni stad futbolculara yeni bir heyecan katacaktır. O anlamda bu takımı belki biraz daha nefeslendirecek olan yeni stadın açılışının artık ertelenmemesi gerektiğini bizim yöneticilere birisinin anlatması gerekiyor. Ha yeni stad'la birlikte yeni bir heyecan gelir mi takıma orası da ayrı bir muamma ama bunu beklemekten başka da yapabileceğimiz bir şey yok takım için..
dolma şartı var demedim lafı çarpıtmaya gerek yok.
yıllardır beklenmiş bir stadı çoşkulu bir kalabalık önünde mi açmak isterler
yoksa bomboş tribünlerde açıp kötü bir skorda zaten dolu olan taraftarın protestoları ile mi açmak isterler.
sizce hangisi daha güzel duruyor bi düşünün
ayrıca ben de bir an evvel açılmasından yanayım.
sadece yönetimin ugulamak isteyeceği politikayı söyledim.
neden açmak istemeyecekleri hakkında fikrimi söyledim.
ama tabiki ben bir an önce açılmasını ve dolu tribünlerle coşkuyla açılmasını isterim
hami gökdeniz fatih hamdi gibi yerlinin yerlisi yok artik malesef .... simdiki yerlinin yerlisi 6 veya 7 gol yiyor ..
Yildiz futbolcu kaliteli futbolcu alinmadi ligde durumumuz ortada ...moderen futbolda basari istiyorsan iskelet kadronda kaliteli oyuncular olmali öyle yerlinin yerlisi yan pas veriyorla olmuyor bu isler malesef ...yoksa futbolu herkes oynar 80 yasindaki adamda topa vurabilir 1 yasindaki cocukta önemli olan futbolcu bulmak yetistirmek torpil ile degil ...
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum