Son sayfaya erişemiyorum ben, sizde de var mı aynı sorun?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon sayfaya erişemiyorum ben, sizde de var mı aynı sorun?
İlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStat bitime yaklaştıkça hevesimde sönmeye basladı ya açılışın bu kadar uzamasında ya da takımın halinden olsa gerek.Hamiş
Yorum
-
En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.11.2016, 02:07."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale arkalarında en ön ilk sıra koltuk boş acaba takılacak mı?
Engelli arkadaşlarımız için rampalar yaptılar maraton ve kale arkasında.
Muhtemelen o yüzden boş bırakılmıştır diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@selcuk çimler toparladı gibi ne dersin
birde göze hos gelmesi icin yatirdilar hibrit isleminden sonra cimleriki, hazir sahalardaki cizgilerde olussun
önümüzdeki 10 gün icinde bu zeminde oynanmaz, sonra türkiyenin en iyisi olacak Insallah...
kum ve topraklan kapatilan araliklarida su an sadece suni lifler kamufle ediyor
ama yani adana macina rahat yetismeli
13 gün cok uzun bir süre
birde yani %98 ultraviole isinlari geciren catimiz, arti yapay isinlandirma sistemi varken cimleri gercekten dert etmemiz gerekmez
mantarlanma olmasa 4-5 yillik zeminimiz tamamdir
14 günde bu kadar güzellesen zeminde yetissin artik
asma tavan isini üstlenen sirket https://www.facebook.com/detaypanel/
En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.11.2016, 06:01."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalı gününden itibaren sıcaklık düşüyor ve hava kapatıyor. İnşallah şu 2-3 içerisinde üst düzey verim alabiliriz zeminden.
Salı'dan itibaren soğuk hava dalgası geliyor.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
CyHtSQlWgAEbxXL.jpg
merhaba arkadaşlar,
akyazı stadındaki vip bölümün yanındaki boş beyaz alana ne yapılacak.
bilgisi olan varmı acaba?En son Maranov tarafından düzenlendi; 26.11.2016, 10:33.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum