Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu merdiven arası renk için az yazıp çizmemiştik,hepsi boşa gitti yazdıklarımızın
    en sonunda en güzeli oldu,bayıldım ben bu renge
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Yanlış hatırlamıyor isem Gsgm tarafından Avni Aker Stadyumu 1998 yılında 49 yıllığına Trabzonpor'a tahsis edildi...

Yani buradaki kullanım hakkımız eğer devredilmemiş ise hala devam ediyor...

Eğer yen stadyumdaki yere para ödenecekse Avni Aker'deki hakkımızdan kaynaklanan kaybımızında karşılanması gerekir.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ama deme böyle, sonra kalpleri kırılıyor

Bu iş bu ülkede hep böyle olmuştur. "Kral Çıplak" diyenler her zaman cezalandırılmıştır.
        Bugün M.Usta'nın yaptığı ekonomik hamleyi anlayamayan, kavrayamayan çok kişi var.
        Maalesef insanımız sadece sahadaki skora bakıyor. topun çizgiyi geçmesine bakıyor.
        Ama hiç kimse 2011'den beri bu kulübün ırzına nasıl geçildiğini sorgulamıyor(!)
        Bugün ki skorlarının son 5 yıldaki ekonomik buhran sonucu olduğunu ifade etmiyor.
        Biliyorum ki hiç kimse de bunu dillendirmeyecek...

Sizin benim gibi 5-10 kişi "Bakın aslında durum budur..." diye çabalayacak.
        Ama beyhude bir çaba olacak. Çünkü bu insanların sadece bugünü yaşamak istiyor.
        Hemen olsun istiyor, beklemek istemiyor.
        Ve istek de "İsyanları" doğuruyor. Gerçekleri görmelerini engelliyor.
        Maalesef ben taraftarımızın önemli bir bölümünden umutsuzum...
        Plan, kemer sıkma, uzun vade, istikrar gibi şeyleri duymak istemeyen bir güruh var.
        Çünkü onlar "Artık sabredemeyeceklerini..." ifade ediyorlar.

İşte böyle bir kitlenin varlığı bile mevcut yönetime hata yaptırır. Planlarını değiştirir.
        Allah sonumuzu hayır etsin.
        Maalesef bu konuda ilerleme sağlayamazsak günübirlik başarılar beşinde koşan insanların oluşturacağı akıma kapılıp yok olup gideceğiz
        Bizler başarı istemiyor muyuz ben tv başında takım yenilince zevk mi alıyoruz takım gidiyor bir arkadaş kaçan bonusların beşinde
        Bu takım ayağa kalkar bu sinerjiyi oluşturabilirsek takıma o rahatlığı verebilirsek bu takımı nasıl ayağa kaldırabilirizi konuşmaya başladığımızda bu takımın neye ihtiyacı var bizim elimizden ne geliri konuşmaya başladığımızda bu takım ayağa kalkar
        Trabzonsporu siyaset üstü düşünmeye başladığımızda akyazının Akçaabat tarafında kalan bölümünü kulübün gelir hanesine bir şeyler katacak ne yapılabiliri birilerine dikte ettirebilirsek bu takım ayağa kalkar
        Bu takım borç çıkmazında bunu anlayan anlıyor daha radikal önlemler şart ben Trabzonsporluyum diyen herkes elini taşın altına koyup bu borcu kişisel borcu gibi üstlenebilmelidir.

Bu forumlarda ona buna sallayacağımıza başkana proje üretebilirsiniz çim niye olmadı o merdiven niye böyle ne biçim koltuk bunlar yerine başkanım stadın çevresindeki parkeleri sat ona da talibiz diyebilmemiz lazım
        Taraftarlık budur
        @ okşoholu

Yorum

• Yöneticilerin bilgisine akyazı/3076 sayfası bilgisayar üzerinden görüntülenememektedir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• (+)

teknik bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
            malum. statın localı kısmı görüntü olarak hoş değil.
            -localı tribünün en üst kısmını çelik konstrüksiyon ile kapatıp tribün yapılabilir mi?
            buradaki localar en alttaki lounge alanına kaydırılıp, lounge alanı ise;
            kale arkaları sağ ve sol kısımda loca yapılamayan boş alana kaydırılablir mi?(tt arenada köşelerde lounge alanı mevcut diye biliyorum)
            şayet bu olursa hem localı tribündeki kötü görüntüden kurtuluruz. ayrıca ne loca ne de lonuge alanından herhangi bir kaybımız olurdu.

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maalesef bu konuda ilerleme sağlayamazsak günübirlik başarılar beşinde koşan insanların oluşturacağı akıma kapılıp yok olup gideceğiz
              Bizler başarı istemiyor muyuz ben tv başında takım yenilince zevk mi alıyoruz takım gidiyor bir arkadaş kaçan bonusların beşinde
              Bu takım ayağa kalkar bu sinerjiyi oluşturabilirsek takıma o rahatlığı verebilirsek bu takımı nasıl ayağa kaldırabilirizi konuşmaya başladığımızda bu takımın neye ihtiyacı var bizim elimizden ne geliri konuşmaya başladığımızda bu takım ayağa kalkar
              Trabzonsporu siyaset üstü düşünmeye başladığımızda akyazının Akçaabat tarafında kalan bölümünü kulübün gelir hanesine bir şeyler katacak ne yapılabiliri birilerine dikte ettirebilirsek bu takım ayağa kalkar
              Bu takım borç çıkmazında bunu anlayan anlıyor daha radikal önlemler şart ben Trabzonsporluyum diyen herkes elini taşın altına koyup bu borcu kişisel borcu gibi üstlenebilmelidir.

Bu forumlarda ona buna sallayacağımıza başkana proje üretebilirsiniz çim niye olmadı o merdiven niye böyle ne biçim koltuk bunlar yerine başkanım stadın çevresindeki parkeleri sat ona da talibiz diyebilmemiz lazım
              Taraftarlık budur
              Aynen,

Bizim takım taraftarının büyük bir kısmı, ne lisanslı ürün alır, ne maça gider.. Yani 5 kuruş karı olmayan ama her türlü eleştiriyi kendine hak bilen bir yapımız var.

Şöyle ufak bir hesap yapalım,
              5 milyon üzerinde taraftarımız var diyoruz... Bunun en azından 1 milyonunda az çok para vardır.. (milyarder demiyorum, yıllık geliri 30.000 TL ve üzeridir)

Bu 1 milyon kişi, kişi başı, karşılıksız 1000 er TL verse, 1 milyar TL yapar.. Ki bu ülke liginde takımı çok değişik yerlere getirir

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen,

Bizim takım taraftarının büyük bir kısmı, ne lisanslı ürün alır, ne maça gider.. Yani 5 kuruş karı olmayan ama her türlü eleştiriyi kendine hak bilen bir yapımız var.

Şöyle ufak bir hesap yapalım,
                5 milyon üzerinde taraftarımız var diyoruz... Bunun en azından 1 milyonunda az çok para vardır.. (milyarder demiyorum, yıllık geliri 30.000 TL ve üzeridir)

Bu 1 milyon kişi, kişi başı, karşılıksız 1000 er TL verse, 1 milyar TL yapar.. Ki bu ülke liginde takımı çok değişik yerlere getirir

Yanlışlıkla gönderdim, devam edeyim...

Bırakın milyar TL yi, 100 milyon TL bile çok büyük bir para olur..

Madem feda sezonu, biz de yapalım, ucuza mal edilen, MANEVİ değeri olacak birşeyleri satışa sunsun yönetim.. Biz de alalım...

İyi topçu parayla geliyor.. Para da yok...!?

Kendi alt yapımız iyi bir maden ama hala kullanamadık... Kullanamıyoruz da...
                O zaman iyi topçu transfer edecez..
                Onun için de para lazım.. Para da taraftardan kazanılır...

Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• 1000 TL evet büyük para gibi,,, ama yıllık 30000 TL ve üzeri geliri olan insanlar, yılda kazancının 30 da birini (ki çok daha yüksek kazançlı olan çok daha büyük bir kesim var)
                  Veremiyorsa,.....

Tuttuğun takım kazancının 50 de birine layık değilse... O zaman fenevli ile bjkli ile yarışmakta çok zorlanır hatta kaybedersin

Yorum

• sayfada bi skıntı var sanırım .. açılmıyor .. adminlere duyurulur

Yorum

• vodafone arenada ilk kat locaları iyi gizlenmiş. acaba bizim statta kat arası mesafe daha fazlamı?

Yorum

• 14 Gün kaldı. Çim hazır onda sıkıntı yok da diğer bölümler hazır hale gelebilir mi? Ya da kalan eksiklerle TFF onay verir mi? İnşallah fener maçına sarkmaz. Zaten takım yeterince kötü. Şu durumda olası bir travmayi daha kaldıramaz camia. Ne edip edip Adana maçına yetistirmeliler stadi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          vodafone arenada ilk kat locaları iyi gizlenmiş. acaba bizim statta kat arası mesafe daha fazlamı?
                          Kat arası mesafeden değil de üst katın sarkmasindan kaynaklanıyor o durum. Hatta belki Vodafone Arena'da mesafe daha fazladır ama üst kat aşağı daha fazla sarkitildigi için gizliyor. Bizde de birkaç basamak uzatıldı üst kat ama aşağı sarkitilmadigi için pek bi etkisi olmadı. Bu kadarını da taraftarın isteği ile yaptılar. Yoksa hepten kabak gibi ortadaydi kat araları.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Locaları gizlemek için ilerki zamanlarda üst katlar biraz daha öne sarkıtılabilir.
                            "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Cok tepki cekmeyeceksem solemeliyimki stadda en begendigim taraf seref tribunun oldugu taraf hem mavi rengin tonu bordoyla uyumu ve degradesiz sadelik harika

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• .....
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X