Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hem avni aker arazisini verip ustune bir de para mi odeyecegiz stad icin? ahahahah. nasil oluyor bu uygulamalar bilmiyorum ama kargalar sirf bu yuzden bile tebrik edilir statlarini kendileri yaptigi icin.

Yorum

• Ttnet arena icin 2011 yılında yıllık kiralama bedeli olarak 1 milyon dolar isteniyordu diye haberler hatırlıyorum. Ayrıca senelik isim haklarından dolayıda pay istiyordu. Bence o ücret senelik felandır. Stad giderlerini çıkarınca tribün geliri bile bu ücreti karşılamıyor. İnşallah öyle değildir.

1.5 milyon tl 3 mayıs 2011 de sözlesme imzalamışlar. Baktim dolarda 1.52 imis zaten o gün . Senelikmiş amatör branşlara destek adı altında gsgm alıyomuş.
      En son Erkan SÜNGER tarafından düzenlendi; 24.11.2016, 23:57. Sebep: Yeni bilgi

Yorum

• Sabaha buralar "Yav bu renk bizim rengimiz değil iyice tüm renkleri kullanarak çingene ettiniz" diyenlerle dolar heralde.

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor Avni Aker'e Ustaca Veda ediliyor! Trabzon'da Temmuz ayından bu yana sessizce yürütülen Belgesel film projesinde artık sona gelindi.

"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Bende uzaktan fotolara bakınca hibrit kapattı o boşlukları zannediyordum..

Screenshot_2016-11-24-23-49-17.jpg
          Screenshot_2016-11-24-23-49-43.jpg
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Eyyyy Muharrem Usta akyazı açılış maçında çık ve taraftardan özür dile. Aynen şunları söyle; " Ben bir beceriksizim, kulüp başkanlığından da anlamam, bu işi hastahane işi gibi sandım elime yüzüme bulaştırdım, transfer ettiğim bütün oyuncular da patates çıktı, pısırık ve mıymıntı tavırlarım yüzünden teknik ekip ve futbolcular da gevşek davranıyor ben bir hata yaptım bir daha yapmam. Hepinize yaşattığım rezilliklerden dolayı özür diliyorum" Bunu söylemelisin başkan.
            "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gençlik Spor İl Müdürlüğünü Akyazı Stadı’nı devralma heyecanı sardı. Stadı, Trabzonspor’a kiraya verecek olacak GSİM, koltuk sayısı ve değişik kriterlere göre kulüpten aylık 2.5 milyon TL kira isteyecek. Trabzonspor'un stadın işletme planı ise hazır.

Kaynak: Fotospor

bu dogruysa yüzyilin olayini basardi baskan
              ben 2 katini bekliyordum

Aylık 2.5 milyon TL az paramı ki...Yıllık olmasın bu para...

Yorum

• 2.5 tl'dir o. zaten toplam gelirimiz toplasan 2.5 milyon tl ancak. onu da verecek halleri yok. stadtan zaten hic gelirimiz yok.

Yorum

• Bjk-Benfica maçını tribünde izledim.

Stad gerçekten harika olmuş. Doğruya doğru taraftarı da çok iyi. Takıma direkt etki ediyorlar. Ben maç 5-0 6-0 olacak diye sevinirken adamlar bu maçı çevireceğiz diyordu bizzat şahit oldum. Takımı çağırdılar başta pek umursamadı oyuncular sonra sağlam bir yuhalama ve ıslık oldu oyuncuları geri döndürdüler.

Tabi takımın başarılı olmasının da etkisi yadsınamaz ancak öyle bir tesisin de hakkını vermek önemli bir şey. Adamlar bunu başarmış görünüyorlar.

Darısı başımıza ne diyelim. Bizim takımımız da başarılı olursa bu taraftar da uyanır elbet.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Stadin Aylik 2.5 milyon lira Kirasini bile yüzyilin basarisi olarak gören arkadaslar var burada. breh breh breh.....
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Aylık 2.5 milyon tl hangi takım veriyor ki biz verelim. olsa olsa yıllıktır. Ayrıca bunu bir başarı olarak gören ya ironi yaptı ya da konuyu anlamadı.
                      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aylık 2.5 milyon TL az paramı ki...Yıllık olmasın bu para...
                        böyle yazildigina göre öyledir

fotospor yazdi bunu, ufak bir google arastirmasinlan berlin ve frankfurt stadyumlarindan bayaga ucuz oldugunu gördüm
                        demekki Türkiye bu konuda yine kendi standartlarini ciziyor

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stadin Aylik 2.5 milyon lira Kirasini bile yüzyilin basarisi olarak gören arkadaslar var burada. breh breh breh.....
                        sanami soracaktim ne düsünecegimi
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.11.2016, 03:54.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• "Bakanlıkta gerekli belgeler bekliyor. Biz Antalyaspor olarak, kendi şehrimizin stadında kiracıyız, bu bilinsin. Biz 10 ay önce kiralamış olsaydık, cüzi kira bedeli verecektik. Maç başı kiralama bize çok pahalı geliyor. Şehrin stadında, şehrin takımı astronomik fiyatlarla maçını oynuyor. Biz Üniversite Stadyumu’nda şu andaki maliyetin 10’da 1’ine oynuyorduk. Şu anda biz Antalya Arena Stadı’na 75-80 bin TL para ödüyoruz. Üniversitede 5 bin TL ödüyorduk. Dayanacak gücümüz kalmadı. Bu işin çözülmesini istiyoruz. İnşallah 8 bin kişilik üniversite stadyumuna dönmek zorunda kalmayız.”

Antalya'nın yılda 25 iç saha maçı oynadığını düşünürsek Yıllık 80.000 TLx25= 2 Milyon TL gibi bir ücret çıkıyor. Muhtemelen bizim stadımızın yıllık kirası da 2.5 Milyon TL 'dir aylık ibaresi yanlış olmuş orada. Türkiye'de hiç bir kulübü ayda 2.5 Milyon TL den 30 Milyon TL/ 8.5 Milyon EUR ödeyeceğini sanmıyorum.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• biz şimdi kiramı vereceğiz.stad bizim malımız değilmi ???
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eskisehire malatyaya mersine antalyaya samsuna sivasa konyaya erzuruma urfaya kocaeline sakaryaya yakin zamanda da izmir manisa ve su anda aklima gelmeyen bir cok sehire stad yapan yapacak olan devlet futbol sehiri trabzonada stad yapmis hem de 10 sene kadar kisa bir surede hala elestiriyorsunuz yahu..opun alniniza koyun gelen siyasileride yalayip yaglayin..nankor adamlar!!!
                              kesinlikle aynı fikirdeyim ,bize zorla bişeyler yaparlar ,adamlar bizden önce sahip olurlar,bu memlekette bizi ötekiler muamalesi yapıldı,kuyrukları sıkışıncada nerdesiniz demeye kalmadan biz zaten ordayız ,bir ters orantı var ama nedir bulamıyorunm
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• Avni akerin arazisini verdiğimiz için kira alınmaz diye düşünüyordum ben

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X