İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Valla rüyamda gördüm. Stadın denize bakan tarafında arkada, Dozer Cemil'in Kadir Özcan'ın ve Kazım Koyuncu'nun heykelleri vardı. Ama öyle böyle bir heykel değil, 10 metrelik böyle dışı kahverengi bir alaşımdan yaplmış, ayaklarına deniz suları çarpıyordu. Ortada Cemil USTA, Kadir Özcan sağında sol elini Cemil Kaptan'a atmış, Kazım KOYUNCU'nun sırtında ters duran akustik gitarı vardı. Üçü de güler yüzleriyle deniz ufkunda batan güneşe bakıyorlardı. Hatta gölgeleriyle ilgili ilginç bir detay varmış ama ne olduğunu anlayamadan rüyam bitti. Ama çok fena etkileniyordum. Böyle yanına gelince devasa idi...
Yorum
-
gündüz maçlarının atmosferi de iyi olacağa benziyor. bundesliga tadı alıyorum. maç oynanmasına 3 hafta var. cimlerin sertliği oluyor ilk maçlarda. bir sakatlık çıkmadangeçeriz bu haftaları inşallah.alismak için bir kaç antrenman yaparlar belki. taraftar alıp youtube'dan canlı antreman verebilir, maçta hazırlık olur.
Yorum
-
Eskişehir gibi bi şehre 35 binlik stat çok..20 bin kişi olunca bile stat boş görünüyor..Yap kutu gibi Rize'ninki gibi bi şehir stadı 15 bin kişi hınca hınç doldursun..Bu arada akıllı stat yorumu yapan eleştirmen taraftar bozuntusu Eskişehir'in stadını görüyor mu acaba..Bizim stad 40 bin kişilik ama daha kompakt görünüyor çatısından kaynaklı..Bi de dolarsa ambiansı düşünemiyorum..
Yorum
-
o suni çimler yedek kulübeleri için galiba birisi serilmiş hatta
şu kale direkleri kazılmış arka tarafta tribünlerin önünde ne yapılıyor???https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya stadının saha tribün uzaklığı - eskişehirin stadından daha fazla. İlginç
Stadı güzel doldurmuşlar,beklemiyordum bu kadar dolu olmasını.- Memento mori
Yorum
-
aklıma yıllardır takılan bir soru var. mesela dün m.united - arsenal maçını izledim ingilterede haftanın maçı fakat tv başında izlerken seyircinin sesi hiç gelmiyordu, sonra gece madrid derbisini izliyorum top realdeyken atletico taraftarından ne ıslık ne başka bişey. ülkemizde ise şimdi eskişehir maçında 20 bin taraftarla çok iyi ambians oluşturdular yine bu geceki fb gs maçında top gs ye geçtiğinde uğultudan muhtemelen spikerin sesini zor duyacağız. merak ettiğim şu türkiyeden yurt dışı yayınları izlenirken yayıncı kuruluş tarafından ses mi kısılıyor mesela dün geceki madrid derbisi tv deki gibi hakikaten taraftar açısından sessiz bir derbi miydi. inanın el classicoda bile türkiyedeki derbilerin atmosferi görünmüyor tv başında. bununla ilgili hem türkiyede hem de yurt dışında stadyumdan derbi izlemiş birisi burayı meşgul etmemek adına bana özelden bilgilendirici kısa mesaj yazarsa sevinirim.
Yorum
-
Merdivenlerdeki açık mavi renk sadece Trabzonspor yazısının olduğu bölgelerde koltuk rengine yakın bir renk olsa çok daha iyi olurdu. En azından yazıdaki T(I)RAB(I)ZON(I)SPO(I)R gizlenmiş olurdu.
Yine bunada şükür, sarı veya turuncu olmasından iyidir.
En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 20.11.2016, 16:49."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Hiç beğenmedim, çöp.
Bizim stad sağlam geliyor ama keşke Vodafone ile sahaya yakınlık anlamında 2.5 metre fark olmasaydı. Bizimkide tribüne en yakın 2. stad olsaydı bari ne olacak gariban mıyız biz ? Saha ölçüleri mesela aynıymış, kamerayı garip garip yerlere koymazlarsa bence tatmin edici bir stad olacak, İstanbullular çok övüyorlar stadımızı. Bizimki farklı olacak. Açılış çok etkileyici olmalı ama Adana maçı da biraz sıkıntılı gibi sanki. Bitmeli artık.
Not: Merdivende korktuğum olmadı, renk seçimi süper."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçık mavi çok iyi olmuş. yani kesinlikle sarı veya turuncu gibi saçmalıklardan iyidir
Yorum
-
İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"İki hafta sonra açılacak"(!) denilen stadın sponsor ve isim bilgisinin hâlâ verilmemiş olması düşündürücü.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence stad ismini Cumhurbaşkanı açıklarsa hiç şaşırmam!Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
bugün içerden çektiğim video linki 3 dakikalık https://www.youtube.com/watch?v=K-kt...ature=youtu.be
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-Fatihhhh Sultan Mehmettt Hannnnnn Akyazı Yerleşkesiiiii Stadııııııııııııııgülüyorum ama trajik olan bunun ihtimalinin epey fazla olması daha önce de söyledim...daha da trajik olanı onu söyleyince statta alkıştan kıyametin kopacak olması...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum