Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    verdigin emsal mantik fukaraligi. biraz daha cabala.
    Öyle başa böyle tarak azizim!
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• bence Volkan Demirel'de en az bizim kadar Akyazı'da kale direklerinin tribünlere ne kadar uzak olacağını takip ediyordur
      Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence Volkan Demirel'de en az bizim kadar Akyazı'da kale direklerinin tribünlere ne kadar uzak olacağını takip ediyordur
        Allahım yıl olmuş 2016 hala yapılan muhabbete bak. Volkan'a yakından küfür edince, çakmak atınca başımız göğe mi erecek ne olacak yani?
        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] Fotoğraflar için teşekkürler hocam, sürekli toparlayıp burada paylaşıyorsun.
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Allahım yıl olmuş 2016 hala yapılan muhabbete bak. Volkan'a yakından küfür edince, çakmak atınca başımız göğe mi erecek ne olacak yani?
            Yeğenim öyle bir yazmışsın ki kendimden şüphe ettim acaba Volkan'a saldıralım tarzında birşeymi yazdım diye.
            Yazdıklarım insanlar şurada iki tebessüm etsinler diye yazıldı.
            Sırf şu muhabbetler yüzünden yazmıyorum foruma uzaktan takip ediyorum
            Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yeğenim öyle bir yazmışsın ki kendimden şüphe ettim acaba Volkan'a saldıralım tarzında birşeymi yazdım diye.
              Yazdıklarım insanlar şurada iki tebessüm etsinler diye yazıldı.
              Sırf şu muhabbetler yüzünden yazmıyorum foruma uzaktan takip ediyorum
              Ben sizin yeğeniniz değilim. Terslemek için demiyorum da yani benden sadece 5 yaş büyüksünüz, niye bu tarz bir hitap şekli seçmişsiniz anlamadım.

Espri olsun diye yaptığınızın farkındayım, zaten tepkim de buna. "Ehe mehe Volkan bizden korkuyor tsısısı" diye eğlenmeyi, bu tarz bir şaka anlayışını eleştiriyorum, bayağı buluyorum. Futbolu bir seyir zevki olarak değil de bir kimlik edinme çabası, bir güç savaşı, bir intikam ve deşarj arenası haline getirenlerden hoşlanmıyorum. Kusura bakmayın. Siz de büyük ihtimalle benden hoşlanmıyorsunuzdur, olabilir.
              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                * Valla şahsen bana bu kadar biat eden Allahtan korkmadığı kadar benden korkan,şampiyonluğunu elinden alıp kendi takımına götüren ki (tokatlaya tokatlaya)bir topluluğa şu tesisi yapmazdım çok net vallahi yine vicdanı varmış, tesis on numara kimse ağzını açmasın otursun dua etsin gece gündüz
                Aynen
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sizi arayan numarayı bana özelden atabilirmisiniz ?

Dün babamıda aramışlar .Boyunluk satmışlar babama. ben dolandırıcı diye yorum yaptım .
                  Babam klübe üye falan değil . Telefon numarasını nasıl buldular ?
                  Ayrıca babama trabzonspora yaptıgınız yardımlar ve katkılar ıcın size minnattarız falan demişler ama benim babam en son formasını 1993 yılında almıstı . o gun bu gün TSClub dan anahtarlık bile almışlıgı yoktur .
                  Babam adres falan vermiş bunlara .
                  Tetikte beklıyorm . Kapı acmıcam .
                  ben aldım gayet şık bi atkı, yıllardır neden yapmazlar diye düşünürdüm. Kargo şeffaf poşetle geliyor, görüp ödeme yapıyorsun. Üzerinde bandrol var lisanslı ürün yazıyor. Gönül rahatlığıyla alın kulübe katkımız olsun
                  Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Allah aşkına şunlar nedir yazık günahtır ya ?? Sıfırdan çim serimi böyle iş olur mu ??

2016-11-18 22.50.49.jpg
                    IMG_20161118_224919.jpg
                    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kale direklerinin çukurlarına kale arkası tribün mesafesi. Fena değil bence.

Serili çimen bittiği yer olsa daha iyi olurmuş gibi ama neyse, iyidir iyi...

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• kalelerin filelerinin bittiği yer beton sınırına gelir diyodum ama tahminimden uzak olacak bu görüntüye göre...bari koşu pisti olsa,sığarmış yani

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kalelerin filelerinin bittiği yer beton sınırına gelir diyodum ama tahminimden uzak olacak bu görüntüye göre...bari koşu pisti olsa,sığarmış yani
                          kalenin filelerinin bittiği yer ile kale arkası trübünü arasında gol sevincini kalenın arkasından dolaşarak yapacaklar için filenin hemen arkasından küçük bir koridor + reklam panoları + top toplayıcılar ve güvenlikcilerin bulundugu koridor derken anca yeter zaten .
                          belki 1-2 metre daha yakın olabilirdi .
                          Ben pek takmıyorum boyle seylerı . sınıfta en on sıradan orta sıraya atılsan ne olacakkı ? Ne orta sırası en arka sıraya atsınlar ne olcak ? Mac i en arkadan bile izlersin
                          61

Yorum

• 4 günde cimde olusan fark
                            14 kasim

18 kasim

imdat yilmaz
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.11.2016, 02:22.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz de aynı şeyi söylüyoruz, ama yönetim kanadından herhangi bir açıklama gelmiyor bu konuda.
                              Yönetim bunu yaptırmak için federasyon'u ikna etmesi lazım..federasyon dediğin ise hepsi lanetlenmiş insan tipli mahluklardan oluşuyor..ee bizim başkan da darwin karşıtı olduğu için bunlardan yardım istemez.
                              En son pascalli tarafından düzenlendi; 19.11.2016, 09:30.

Yorum

• Şu stadın Akçaabat tarafında kalan bölümü yeşillendirseler çöplüğe döndü
                                Ekli dosyalar
                                @ okşoholu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X