Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    vodafone arena da öylemi
    Vodafone ne alaka ?

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      vodafone arena da öylemi
      Evet suni çim hatta halı saha çimi

Yorum

• Allahtan yönetim taraftarı pek biyerine takmıyo burayı okudukça insan sadece bunu söyleyesi geliyor.

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Vodafone Arena'da ısınmaya yer yok yardımcı hakem sorun yaşıyor bu stada onay veren UEFA ve FIFA'yı ciddiye alıp ona göre kriterlere uymak çok saçma..

Yorum

• Alooo şu benim yorumumu hangi moderatör siliyor 2 defa üst üste sildi kimse çiksin söylesin uşak yok burda forum burasi forum
            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonsporluluk da ne kadar kolay askıya alınabilen bir şeymiş öyle(!)
              ben denedim olmuyor. ne askıya alınabiliyor ne de umursamamazlık edilebiliyor.

Yorum

• Katlar arasi led panolar takilmadan once gri renk mavi (yakinindaki koltuklar cogunlikla mavi) ile boynamadan panolar takilmaya baskamis. Bu kotu bir gelisme. Cunku panolardan sonra zor bir detay. En alt koltuk onundeki duvarda hala boyanmamis. Belki ustune bir sey kaplanacaktir ama gene de duvar maviye boyansa goz almazdi

Yorum

• resmi bitürlü yükliyemedim.

allianz arenanin cikis tüneli.
                  vay canina koskoca bayern münihin stadinda merdiven cikarak sahaya cikiliyor. bunuda akil etse etse toki eder canim!!!
                  2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Forumda soyunma odası ve çıkış tüneline eleştiriler çok geliyor.

Ne çıkış tünelini ne de soyunma odasını zerre önemsemiyorum.

Futbolcuların maçtan önce-sonra oturacakları soyunacakları yer iyi olmuş kötü olmuş zerre önemi yok.Ki bir çok soyunma odasında tahtadan yapılmış bank gibi yerler mevcut. Futbolcu oturacak, duş alacak, eğlenecek bu odada.Bu kadar anlam katmamak lazım.

Çıkış tünelinde de merdivenden çıkmış,darmış vs bizi ilgilendiren kısım bunlar değil bence.Ne edeyim futbolcu dar tünelden çıkacaksa.Onu taraftar değil futbolcular dert etsin.Biz o tünelden çıkarken rakip takım oyuncularını etkileyebilecek hususlarda dert edinelim.Bu konularda görüş belirterek yönetime baskı oluşturalım.
                    En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 16.11.2016, 00:42.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• 5-6 tane kocaman TOKİ bayrağı gitmiş.İlginç...
                      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok dikkatimi çekmemişti ama çıkış tüneli sıkıntılı açıkçası. Dar olması bir yana, ara kat alçaklığında. Merdivenler çıkıp sahaya girilen başka modern stad varsa arkadaşlar aydınlatır muhakkak. Beton atacak halleri de yok, tahminen teslimden sonra bu ve bunun gibi bir kamyon işi olacak.
                        juventus stadium, alianz arena, camp nou....
                        devam mi tamam mi

İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Devam Evet Allianzı paylaşmış arkadaş sorun yok. Kişisel fikrimdir, merdivenli çıkıştan pek hoşlanmadım, he değişmesi gibi bir durum da yok olan olmuş zaten. Vodafone arenanın çıkışı güzel olmuş mesela
                        wembley

mestalla

amsterdam

juve

En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.11.2016, 03:13.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          juventus stadium, alianz arena, camp nou....
                          devam mi tamam mi
                          Devam Evet Allianzı paylaşmış arkadaş sorun yok. Kişisel fikrimdir, merdivenli çıkıştan pek hoşlanmadım, he değişmesi gibi bir durum da yok olan olmuş zaten. Vodafone arenanın çıkışı güzel olmuş mesela
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] Eyvallah. Eski tip İngiliz stadlarında normal de kimi yeni stadlarda da yapılmış. Olabilecek yerlere kulüp düzenlemeler yapacaktır tahminen.

Bir de hocam şu ilk kat köşesinde panoramik stüdyo olabileceği konuşulan; ancak Toki'nin kendine yaptığı mekan olduğu iddia edilen loca/stüdyo konusu açıklığa kavuştu mu? Önceki sayfalarda söylendiyse kaçırdım.
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Eski stadlarımızda yerden altından sahaya çıkılırdı ne güzeldi be
                              arkadaşın dediği gibi önemli olan o çıkış tünelini donatmak
                              ama sanmıyorum lig tv izin verir mi bilmem
                              sağı solu her yeri reklam ropörtaj alanı olur bol ışıklı bir yer olur
                              aklımdan şahane tasarımlar geçiyor ama

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Stada alttan merdivenlerle çıkılması bence gayet güzel görüntü ancak bu kadar dar yapılmasına anlam veremedim fotoğraftaki örnek en ideal hali bence ama bizimki bundan çok uzakta bir görüntü

Ayrıca tam bu görseldeki gidi değil ama çıkış tünelinde o duvarı tamamen kaplayacak şekilde "TRABZON'DASIN !" Yazılsa bence güzel olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                En son furkanaltuncu tarafından düzenlendi; 16.11.2016, 03:49.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X