Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah çimlerin desenleri klasiklerin dışında olur.

Sonuncusu fazla cafcaflı sayılır gerçi.
    Ekli dosyalar

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende merak edip dururum orayı acaba logo felanmı yapılacak o alana bilgisi olan varmı?
      Engelli taraftarlarımız için tribün olacak denilmişti.

Yorum

• Yakında havaların daha da soğuması hatta kar yağması bekleniyor. Statın çimleri henüz serilmişken hibrit işlemi yeni başlamışken saha çimiyle ilgili sıkıntı yaşayacağımızın kaygısını taşıyorum. Şu çim işini ne olurdu saha evvel halletseydik.

Yorum

• 18 aralikta bilhassa Trabzonda olmayacam...
          u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biri diyor ki terör propagandasi yapiliyor,digeri de altta kalmiyor hem de burada diyor.
            Terim olarak "Terör Propagandasi" Zaten basli basina bir problem! Terörün propagandasi mi olur gibi bir soru gelmiyor kimsenin aklina. Ülkeye mahsus bir durum. devletin eliyle halka sundugu bir kavram. terör Propaganasi. Kim yapiyor bunu, devlete karsi gelen birey, devlet kim, bireylerin olusturdugu bir yapi.

He terör Propagandasi var,gel sen de al bir kilo. Kandin mi simdi teröre. Sen de mi terörist olacaksin bu propagandayla.? Terörist olmak icin dahi belirli bir zeka katsayisina ihtiyac var diye biliyorum ben halbuki.
            Okuduğunu algilayamiyorsun galiba. Ben o arkadaşım yazdiginin tam tersi bir yorum yaptim ama sen anlamadan atlamissin.
            Ağasarlı_61

Yorum

• Bakalım Akyazı'da ilk maçıma gitmek ne zaman nasip olacak
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Bu kulübün kaybedecek 1 kuruşu dahi yok. Siz hala 2. yarı diyorsunuz. Akyazıya ne kadar hızlı geçersek o kadar kar. Bırak sağı solu tamam olmasın. Zemin oynanabilir bir durumda olsun, stad içi tamama yakın olsun, çevre düzenlemesi sonra yapılır.
                Sıcak paranın bir an evvel kasaya girmesi lazım. Seyirciyi çekelim, parayı kazanalım...
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kimse ikinci yarı açılsın diye bayılmıyor zaten
                  stadın şu haliyle bile tonla eksiği var
                  yaptırabildiğimiz bir çok şeyi TOKİ'ye yaptırmaya çalıştık
                  onlarda bezdi artık alelacele yapıp teslim edip kaçmak istiyorlar
                  dünya masraf üzerimize kalacaksa eksikler tamamlansın ikinci yarı masrafsız açalım herkes bunu söylüyor
                  sanki bunu diyenler kulübün zararını istiyorda açılsın diyenler kulübü düşünüyormuş gibi bir düşünce hasıl oldu
                  bir tek siz düşünüyorsunuz zaten kimse düşünmüyor
                  koordinasyon eksikliğinden bir çok şey yarım yamalak hızlı yapıldı kabulümüz
                  o zaman niye eksik devralalım ve ek masraf yapalım
                  bu bahsettiğimiz masraflar öyle ufak tefek masraflar değil
                  milyon TLlerden bahsediyoruz
                  fazla zarar etmeden açalım
                  para harcanacaksa asıl eksiklere harcansın
                  stadı güzelleştirecek en güzel makyajlar için harcansın
                  eksiklerle açarsak yığınla dert buluruz önümüzde
                  asıl işlere sıra gelmez
                  sonra bu niye yapılmıyor bu olmamış be bekleniyor diye yazacak olan yine sizlersiniz
                  durumu anlamadinizi gectim, analizinizde cok yanlis

biz 2. yari acacagiz diyince toki ve yüklenici firma daha cok is yapmayacak, ayni isi yapacak, iscileri yariya indirip tek vardiya ile isi sürdürecek
                  tokinin stadyumu nasil devir edecegi anlasmalarda yazili
                  yapilacak isler belli, erken devirde bu islerin yarim birakilacagi düsüncesi en nazik dille sacmalik

daha ne diyim

bu stadyum deviri uzadikca tek kayip eden kulüp tür

biraz mantikli düsünenler anlar

https://www.facebook.com/trabzonakya...214196/?type=3

İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yarın Trabzonda kar yağışı bekleniyor☃☃☃❄Acaba hibrit çalışmasını etkilermi?
                  durur calisma
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.11.2016, 19:46.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bakalım Akyazı'da ilk maçıma gitmek ne zaman nasip olacak
                    Vallahi Bizde Babamla Onu Bekliyoruz Passolig Aldık İlk Maçı Bekliyoruz İnşallah Adana Maçında Açılır 25 Gün Var Daha Ama Havaların Kötü Olması Korkutuyor Beni
                    En son levent yıldırım tarafından düzenlendi; 15.11.2016, 18:59.

Yorum

• samsun stadınada cimler serilmeye baslanmıs.

Yorum

• Yarın Trabzonda kar yağışı bekleniyor☃☃☃❄Acaba hibrit çalışmasını etkilermi?
                        başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• ne kar yagisi? yarin 13 derece yagmurlu. sadece daglik alanlar yagisli. sahil kesimine kolay kolay kar dusmez bu aylarda. yarin da cok calisma olmaz ama sonraki gunler hava acik, 1 haftaya biter hibrit.

Yorum

• Kenarlar çim değilde tartan pist olursa (renk farketmez) Trabzonsporlulugumu askıya alırım .
                            61

Yorum

• İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biri diyor ki terör propagandasi yapiliyor,digeri de altta kalmiyor hem de burada diyor.
                              Terim olarak "Terör Propagandasi" Zaten basli basina bir problem! Terörün propagandasi mi olur gibi bir soru gelmiyor kimsenin aklina. Ülkeye mahsus bir durum. devletin eliyle halka sundugu bir kavram. terör Propaganasi. Kim yapiyor bunu, devlete karsi gelen birey, devlet kim, bireylerin olusturdugu bir yapi.

He terör Propagandasi var,gel sen de al bir kilo. Kandin mi simdi teröre. Sen de mi terörist olacaksin bu propagandayla.? Terörist olmak icin dahi belirli bir zeka katsayisina ihtiyac var diye biliyorum ben halbuki.
                              Aslında tam aksi...
                              Terörist olmak için ''Geri Zekalı'' olmak kafi...
                              Özellikle aklı kıt, cesareti yüksek tipleri arıyorlar...

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kenarlar çim değilde tartan pist olursa (renk farketmez) Trabzonsporlulugumu askıya alırım .
                                Tartan olmayacağı pek çok kez açıklandı.
                                Yeşil suni çim olacak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X