Yakında havaların daha da soğuması hatta kar yağması bekleniyor. Statın çimleri henüz serilmişken hibrit işlemi yeni başlamışken saha çimiyle ilgili sıkıntı yaşayacağımızın kaygısını taşıyorum. Şu çim işini ne olurdu saha evvel halletseydik.
Biri diyor ki terör propagandasi yapiliyor,digeri de altta kalmiyor hem de burada diyor.
Terim olarak "Terör Propagandasi" Zaten basli basina bir problem! Terörün propagandasi mi olur gibi bir soru gelmiyor kimsenin aklina. Ülkeye mahsus bir durum. devletin eliyle halka sundugu bir kavram. terör Propaganasi. Kim yapiyor bunu, devlete karsi gelen birey, devlet kim, bireylerin olusturdugu bir yapi.
He terör Propagandasi var,gel sen de al bir kilo. Kandin mi simdi teröre. Sen de mi terörist olacaksin bu propagandayla.? Terörist olmak icin dahi belirli bir zeka katsayisina ihtiyac var diye biliyorum ben halbuki.
Okuduğunu algilayamiyorsun galiba. Ben o arkadaşım yazdiginin tam tersi bir yorum yaptim ama sen anlamadan atlamissin.
Bu kulübün kaybedecek 1 kuruşu dahi yok. Siz hala 2. yarı diyorsunuz. Akyazıya ne kadar hızlı geçersek o kadar kar. Bırak sağı solu tamam olmasın. Zemin oynanabilir bir durumda olsun, stad içi tamama yakın olsun, çevre düzenlemesi sonra yapılır.
Sıcak paranın bir an evvel kasaya girmesi lazım. Seyirciyi çekelim, parayı kazanalım...
kimse ikinci yarı açılsın diye bayılmıyor zaten
stadın şu haliyle bile tonla eksiği var
yaptırabildiğimiz bir çok şeyi TOKİ'ye yaptırmaya çalıştık
onlarda bezdi artık alelacele yapıp teslim edip kaçmak istiyorlar
dünya masraf üzerimize kalacaksa eksikler tamamlansın ikinci yarı masrafsız açalım herkes bunu söylüyor
sanki bunu diyenler kulübün zararını istiyorda açılsın diyenler kulübü düşünüyormuş gibi bir düşünce hasıl oldu
bir tek siz düşünüyorsunuz zaten kimse düşünmüyor
koordinasyon eksikliğinden bir çok şey yarım yamalak hızlı yapıldı kabulümüz
o zaman niye eksik devralalım ve ek masraf yapalım
bu bahsettiğimiz masraflar öyle ufak tefek masraflar değil
milyon TLlerden bahsediyoruz
fazla zarar etmeden açalım
para harcanacaksa asıl eksiklere harcansın
stadı güzelleştirecek en güzel makyajlar için harcansın
eksiklerle açarsak yığınla dert buluruz önümüzde
asıl işlere sıra gelmez
sonra bu niye yapılmıyor bu olmamış be bekleniyor diye yazacak olan yine sizlersiniz
durumu anlamadinizi gectim, analizinizde cok yanlis
biz 2. yari acacagiz diyince toki ve yüklenici firma daha cok is yapmayacak, ayni isi yapacak, iscileri yariya indirip tek vardiya ile isi sürdürecek
tokinin stadyumu nasil devir edecegi anlasmalarda yazili
yapilacak isler belli, erken devirde bu islerin yarim birakilacagi düsüncesi en nazik dille sacmalik
daha ne diyim
bu stadyum deviri uzadikca tek kayip eden kulüp tür
Bakalım Akyazı'da ilk maçıma gitmek ne zaman nasip olacak
Vallahi Bizde Babamla Onu Bekliyoruz Passolig Aldık İlk Maçı Bekliyoruz İnşallah Adana Maçında Açılır 25 Gün Var Daha Ama Havaların Kötü Olması Korkutuyor Beni
En son levent yıldırım tarafından düzenlendi; 15.11.2016, 18:59.
ne kar yagisi? yarin 13 derece yagmurlu. sadece daglik alanlar yagisli. sahil kesimine kolay kolay kar dusmez bu aylarda. yarin da cok calisma olmaz ama sonraki gunler hava acik, 1 haftaya biter hibrit.
Biri diyor ki terör propagandasi yapiliyor,digeri de altta kalmiyor hem de burada diyor.
Terim olarak "Terör Propagandasi" Zaten basli basina bir problem! Terörün propagandasi mi olur gibi bir soru gelmiyor kimsenin aklina. Ülkeye mahsus bir durum. devletin eliyle halka sundugu bir kavram. terör Propaganasi. Kim yapiyor bunu, devlete karsi gelen birey, devlet kim, bireylerin olusturdugu bir yapi.
He terör Propagandasi var,gel sen de al bir kilo. Kandin mi simdi teröre. Sen de mi terörist olacaksin bu propagandayla.? Terörist olmak icin dahi belirli bir zeka katsayisina ihtiyac var diye biliyorum ben halbuki.
Aslında tam aksi...
Terörist olmak için ''Geri Zekalı'' olmak kafi...
Özellikle aklı kıt, cesareti yüksek tipleri arıyorlar...
Yorum