Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu üst kattaki tribün çıkış yaya yollarının teke indirilmesi alt kat üst kat bütünlüğü açısından görsel olarak tamamlayıcı olacak.
    kesinlikle tartan pistin mavi olması lazım bu konuda taraftar olarak duyarlı olalım...

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      30 sn dayanamadım roninin yazılarını görünce çıktım. Adam harbi arıza.
      Orada da banlanması için elimden geleni yapıyorum.
      Site Adminine kendisini detayları ile anlattım.
      Burada yaptıklarını söyledim.
      Akıllı olur kendini düzeltirse ne ala, düzeltmezse orada da banlanır.
      Değişik bir tip gerçekten. Kafa yapısını çözmek zor.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @revolution yazılarını beğenmesem de ben seni baya bi adam zannediyordum,
        son zamanlardaki uslubuna gördükçe nesin,necisin,yaşın kaç gerçekten merak etmeye başladım,
        sıçmakla başladın,sıçmakla bitirdin,
        cocuk desem değilsin,ergen desem ergenler senden daha oturaklı,
        yazık yaa,gerçekten yazık,ilgi çekmek mi amacın,ben farklıyım demek mi bilemedim ama insan kendini niye bu duruma düşürür ki
        Ertan Abi, adamın imza kısmında yazanlar her şeyi özetliyor.
        Konuşmaya lüzum yok.

Yorum

• Arka arkaya oldu kusura bakmayın...

Aşağıdaki linkte "wowturkey.com" da "Türkiyenin En İyi Stadyumu Oylaması" var.

Biliyorum çok önemli değil fakat Trabzonspor'u biraz daha yukarılara çıkarmamız gerek diye düşünüyorum.

Siteye üye olarak hemen oy kullanabilirsiniz. Belki oraya üyeliği olup oylama hakkında bilgisi olmayan vardır.

Oy verirsek en azından taş atıp kolumuz ağrımaz

Yorum

• İnşallah led reklam panolarının arkasına bir sıra daha reklam panosu koymazlar zaten mesafe uzak iyice atmosferi yok ettiğini düşünüyorum.
            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İnşallah fener maçına açılmaz da, o maç ceza yeriz ve daha çok zamanı olur kulübün ufak tefek isteklerimizi halletmeye... diyeceğim de o da olmayacak, yukarıdaki arkadaşın gelip de Akyazı'da maç izlemesini çok istiyorum valla.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bu zamana kadar yönetimin açılış tarihi planları,bu konudaki açıklamaları tutmadı, bundan sonrada tutmayabilir, o halde Akyazı açılış tarihini kendi yöntemlerimizle çözme zamanı geldi. Akyazı Stadyumunun açılış tarihini ancak Avni Akerde oynayacağımız son maç sonrası giriş turnikelerinin Avni Akerden sökülerek Akyazı ya monte edilmeye başlandığında anlayacağız.Önümüzde Antalya ve sonrasında Gümüşhanespor kupa müsabakaları var bu maçların sonrasını bekleyelim çalışma başladığı anda Akyazı nın açılış tarihi ortaya çıkacaktır.Yönetimden medet ummaya gerek yok.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnşallah fener maçına açılmaz da, o maç ceza yeriz ve daha çok zamanı olur kulübün ufak tefek isteklerimizi halletmeye... diyeceğim de o da olmayacak, yukarıdaki arkadaşın gelip de Akyazı'da maç izlemesini çok istiyorum valla.
                  Resmi açılışın 18 Araık olduğunu düşünürsek bu söylediğiniz imkansız o stad fenerbahçe maçında açılmama ihtimali yok

Yorum

• Yönetimin Akyazı nın bir an önce açılmasını sağlamak konusundaki çabasının temel nedenleri;
                    1-Özellikle sponsorluk görüşmelerini hızlandırarak en kısa zamanda sponsoru açıklamak.
                    2-Devre arası transfer dönemine girmeden Akyazı da oynanacak 3-4 maçta (Gümüşhane,Adana,Fenerbahce,Kızılcabük) maçlarından sağlanacak seyirci-hasılat,kombine, forma satışı v.s sayesinde ara transfer dönemini ekonomik rahat atlatmak.

Yorum

• Şahsi kannatim şudur ki Stadyumun sadece içi değil etrafıda tam hazır değil....

Alelacele eksikler bitmeden stadyumu açmak yerine 2.yarıda açalım tam olarak bitmiş olarak açalım...
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şahsi kannatim şudur ki Stadyumun sadece içi değil etrafıda tam hazır değil....

Alelacele eksikler bitmeden stadyumu açmak yerine 2.yarıda açalım tam olarak bitmiş olarak açalım...
                        etrafi 2 senede de bitmez. oraya kalirsa cok is var.

Yorum

• Hala 2.yarı açılsın muhabbetleri var...eksik olsun ama yeter ki açılsın...dünyanın her köşesinden fb veya adana maçı için bilet alanları düşünün,akyazı için kombine alan ve sabırsızlanan o kadar adam var...7.haftadan beri oyalanıyor insanlar,onu geçtim o maç bu maç ertelendikçe herkese malzeme oluyoruz...ha bir de şu an deseler ki 2.yarı açılacak işler yine yavaşlar aynı hesap olur...işleri hızlandırmanın yolu bir an önce açılmasıdır...ondan sonra zaten mecburen hızlı yapılmak zorunda olacak...

Yorum

• Adana maçında açılsın işte fener maçına kalmasın.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hala 2.yarı açılsın muhabbetleri var...eksik olsun ama yeter ki açılsın...dünyanın her köşesinden fb veya adana maçı için bilet alanları düşünün,akyazı için kombine alan ve sabırsızlanan o kadar adam var...7.haftadan beri oyalanıyor insanlar,onu geçtim o maç bu maç ertelendikçe herkese malzeme oluyoruz...ha bir de şu an deseler ki 2.yarı açılacak işler yine yavaşlar aynı hesap olur...işleri hızlandırmanın yolu bir an önce açılmasıdır...ondan sonra zaten mecburen hızlı yapılmak zorunda olacak...
                              Onun için 2. yarı açılsın diyoruz.....

Antalya maçı için bilet alan insanlar kombine alan insanlar şimdi mağdur oldular...

Belki Adana maçındakilerde olucaklar....

Yani bu işi biraz elimize yüzümüze bulaştırdık.... bir tarih söylersin o tarihte açarsın.....

profesyonellik bunu gerektirir.... Ancak başkanında elinde çok şey yok bu aşamada...devlet yapacak ve teslim edecek stadyumu.....

ama süreç daha iyi yönetilebilirdi...

yeni mağduriyetler oluşmaması açısından diyorum 2.yarıyı yoksa hazır ise hemen açılsın....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Lütfen konunun dışına çıkmayalım. Başlıkla alakalı mesajlar konusunda özen gösterelim.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X