Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emre arkadaşımıza göre yapmamış...
    Unutmamız gereken şeyleri unutmuyoruz ama unutmamamız gereken ne varsa hemen unutuyoruz...
    Hayırlısı...

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Stadyumun içini hastaneye benzeten bir ben miyim

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION] şu çim döşenen kısmın kuzey-güney doğrultusunda tam olarak uzunluğu kaç metre bilginiz var mı?

Yorum

• Sonradan değiştirilmesi gündeme gelmesi olası olsa da iç mekanları ben de çok beğenmedim. Hiç yeni uygulanmış gibi değil özellikle tuvaletler.

Yorum

• Sene sonu stadın sağlam bir iç dekorasyona ihtiyacı var baştan ayağa.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ridvan hic birsey yapmadi canim siz yanlis biliyorsunuz. Şike surecinde ridvan herkesin yakindan tanidigi ve yine fbliligiyle bilinen acun ile haftada 3 kez zamanin yine fbli olan saygi deger cumhurbaskanimizi ziyaret etmisti. Simdi diyeceksiniz ki ridvan ve acunun cumhurbaskanimiz ile ne ilgisi var? Iste bende aynen bu soruya bir cevap bulamadim fakat bu gorusmelerden sonra cumhurbaskanimizin meshur 'kurumlar ve sahislar' ayri tutulmali demeciyle kupa bizim icin hayal olmustu. Unutanlar icin hatirlatayim dedim....
              En son TS61_NL tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 13:12.
              Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sonradan değiştirilmesi gündeme gelmesi olası olsa da iç mekanları ben de çok beğenmedim. Hiç yeni uygulanmış gibi değil özellikle tuvaletler.
                Gunumuz icin demode olsa da taraftar kullanim alanlari icin bence cok bile. Kabul edelim ki mac gunleri hele ki durumlar kotuyse taraftarlar insan gibi kullanmiyor o mekanlari. Yapmak kolay ama o sekilde saklamak cok zor.

Ama bak kargalarin stadi cok avrupai o acidan haklarini vermek lazim. Erkek wc de pisuar yerine yalak tarzi bir sey kullanmislar. Aralarinda bolme yok. Herkes hep birlikte birbirlerininkini tuta tuta yapiyorlar islerini heralde
                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• akyazıda açılış maçı adana spor ile oynayacağımız maç ile açılacakmış haberi yapan dha muhabiri tolga sağlam

Yorum

• Mevzu aleyhine bir şey yapmış olmaksa Cumhurbaşkanı geliyor ise Rıdvan hayli hayli gelebilir
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• cumhurbaskanı zaten gelecek.

Yorum

• Rıdvan karşıtlığı niye diye sorsam saydığınız gerekçelerin tümü Cumhurbaşkanı için de geçerli olur. Lütfen biraz samimiyet..

Yorum

• Sensin.
                          Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cumhurbaskanı zaten gelecek.
                            Aksini iddia etmedim
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aksini iddia etmedim
                              sana demedim baskan.

Yorum

• antalya maçıyla yeni stada geçersek (ki zor) avni akere adam akıllı bir veda edilememiş olacak

bu stad bizim istanbul nataşalarına meydan okuduğumuz avrupa devlerine kafa tuttuğumuz stad sessizce kapanıp yıkılıp gidemez

adam gibi resmi duyuru yapılsın artık bu maç a. akerde son maçımız yeni stada şu maçla geçeceğiz diye
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X