Zaten sikinti localarin fazla olması değil giriş kısmıyla beraber apartman şeklinde görülmesinden dolayı sıkıntı var..Ama artık bunu konuşmanın yararı yok..Bu star nasıl dolacak arkadaş onu konuşmak lazım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületopcuya ihtiyacimiz var.. vurdugunu atacak. sow gibi, olmaz denilen pozisyonda voleyi cakacak. onun disinda eksigimiz yok.Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
Bunlar biraz da algıyla ilgili şeyler. Locaların en iyi kamuflesi başarılı saha içi sonuçları olacaktır. Böylelikle reklamı, imajı da iyi olur. Çirkin gördüğümüz bir şey bir süre sonra güzel gözükmeye başlar gözümüzde. Belki de o localardan birisinde her maçımızda ayrı bir dünyaca ünlü futbol adamını misafir eder, böyle de reklam yaparız. Mesela Boca'nın Maradona ile yaptığı reklamı biz neden yapmayalım?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHibrit uygulaması yetişmez diye endişe etmeyin. Bu işin tavsiye edilen şekli çim serimi yapıldıktan sonra, henüz hibrit uygulanmamışken 1 maç yapmak ve sonrasında hibrit uygulamak daha sağlıklıymış.
Ayrıca diyelim ki hibrit uygulaması başlandı ama yarım kaldı. Henüz %20, %50, %75 vb benzeri bir orandayken maç günü geldi... Bu durumda hibrit işlemine ara verilip maç oynanmasının hiçbir mahsuru yok.
Hibrit çakma uygulaması tam 15 gün süren bir işlemmiş. Önemli olan doğal çimin ne zaman serildiği kısacası. Doğal çim ve stadın diğer işleri Antalya maçına yetiştikten sonra hibrit uygulamasının hangi aşamada olduğunun önemi kalmıyor.İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehibrit uygulanmadan mac oynanmasinForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyumurta olmassa ateşte tavayı yakarsın ama tek başına yumurta sese iyi gelirişin şakası bir yana ben buralarda harcanan eforla birşeyler değiştiyse takımda da değişir diyorum sene başı yumlu kaldığında sağbek zeki olacağı anlaşıldığında nevzata çok az bir kesim tepki verdi bizzat bana yumluyu istemiyorum diye cuntacı dediler
ne alaka bende bilmiyorum ama sene başında sesimiz gür çıksaydı bu gün belki bu durumda olmazdık. Biz yanlış yapıyorsun dedikçe sen bunlara bakma başkanım odana resmini asacağım yok adına şarkılar yapacağım diyen adamlar hacı bir yanlış var şampiyonluk diyorsun iskelet diyorsun ama neler yapıyorsun deseydi belki orada da bir baskı oluşturabilirdik
Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadin eksikleri simdi tam olarak nedir arkadaslar, hangi islemler yapilmasi gerekir tam hazir kivama gelmesi icin?
cuma kafası galiba ofisde terelelliye bağladık galibaBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte tam da bu zihniyet yüzünden artık köyüme gittiğimde hayatımın en güzel yemyeşil manzarası yerine, ilk defa yerde toprağın rengini ve betonu görüyorum. Bunu bir bilim adamı olarak, bilerek söylüyorum ki yakında çok yakında güzellikten, estetikten ve doğadan alınan herşeyi doğa geri alacak ve biz sadece öleceğiz, elimizden hiçbirşey gelmeyecek. Ama en akıllı millet biz olduğumuz için her yere betonu dikiyoruz, gavurlar beyinsiz dağ taş yemyeşil.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler Turkiyede iletisim gitti heralde, kimseyle irtibat kuramiyorum. wsapta ne yolladiysam tek tikta kalmis. fb de herkes cevrim disi, ig de kimse yok, twitter bombos.. ne oluyor orda ??Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Akyazı projesine sonradan eklenen 2.kat localar stadyumun estetiğini bozmuş olsa da Trabzonspor a gelir getirecek yerlerin bu localar olması sebebi ile yapılan bu değişikliği normal karşılıyorum, 190 loca satışından elde edilecek gelir çok büyük bir kaynak.Ama şu an satışı devam eden kombine satışlarından büyük meblağlar beklemeyelim.Anlaşılmıştır ki Trabzonspor yüksek bedelle bilet ve kombine satışını İstanbul un 3 büyük takımlarının yarı seviyelerine dahi çıkartamayacak. Tabi bundaki temel etkende takımın dip yapmış olması gösterilebilir ama yinede 3 büyüklerin İstanbul un ekonomisi ve nüfusunun avantajını kullanarak ulaştığı rakamlara erişmemiz mümkün değil.
Yorum
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum