İlk olarak only ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebüyük takimlarin programlari yazin belirleniyor
bilimsel olarak mac trafigine her sey hazirlaniyor, toki 1 yildir devir isini erteliyor
nasil bir acilis maci ayarlayacaksin
ayni bu nedenden Türkiyedeki hangi kulüp bir acilis maci yapabilmis
söylesene
ülkenin gercegi bu
denilen gibi agustosda bitseydi psg len acilis yapilacakti
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçabilecekleri ilk maçta açacaklar.Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAskerliğimi Erzurum'da yaptım, Palandöken'in eteğinde. Pisti(atlama kulesi) her gün görüyordum. Kullanıma kapalı halde... İki kez çöktü, iki kez yapıldı. Yanlış bilmiyorsam problem inşaatı yapan firmada değil. Zemin etüdünü yapıp, buraya "olur" veren mercii veya mekanizmanın hatası. İnşaat hatalı değil, zemin uygunsuz.İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestat devralindiktan sonra gerekli duzenlemeler yapilip, stat istedigimiz kaliteye ulasacaktir, bundan bir suphem yok. Yeterki stati saglam uzun yillar hizmet edecek sekilde yapsinlar ( insallah yapmislardir ). Lakin bu stadi yapan sirket ayni zamanda Erzurum daki atlayis pistinide yapmisti, ne yazikki gecen sene yaptiklari pist yerlen bir oldu.. su anda ne halde bilmiyorum.
gorsellik onemli ama daha onemlisi guvenlik.. umarim herseyi olabilecek en koyu hadiseyi planlamislardir.. sonucta denizin ustunde binlerce insan olacak. Denizin sakasi olmazBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
ya arkadaşlar stat oldu bitti gitti işte şu koltuğa çime harcadığınız eforu takıma harcayın biraz stadı ileride düzeltirsin varsa sıkıntı kullanımda ortaya çıkar zaten bunlar çözülür. Ama takım böyle giderse o statta oynayacak takım kalmayacak bırakın duvarını taşını toprağını stat mı stat işte oyna gitsin.
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşlar stat oldu bitti gitti işte şu koltuğa çime harcadığınız eforu takıma harcayın biraz stadı ileride düzeltirsin varsa sıkıntı kullanımda ortaya çıkar zaten bunlar çözülür. Ama takım böyle giderse o statta oynayacak takım kalmayacak bırakın duvarını taşını toprağını stat mı stat işte oyna gitsin.Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya başkan şuan takıma yapılacak bişey varmı ... mesela istemediğimiz zekinin yerine kim oynayacak ... bunlar bile sıkıntılı ... şuan için elimizde stad var onu güzelleştirmeye çalışıyoruz. ne olacak olsun varsın işte en güzeli olsun istiyoruz. ama takıma müdahale olmuyorki ... takımı düşünmekden kafa kalmadı sinir kalmadı en azından stadla kafa dağıtıyoruz ...
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya stadın çimini eleştirene kadar takımda eksik gördüklerinizi eleştirin mesela benim görüşüm bu hocayla bu iş olmaz her ortamda da eleştiriyorum sen dersinki hocada sıkıntı yok şu topçularda sıkıntı var onu eleştir yani herkes kendince yanlış gördüğünü söylemeli her ortamda yoksa taraftar hiç ses çıkarmasın 10. da olsak olsun ya napalım desin bir zaman sonra normalleşecek bu durum ve bizi uçuruma götürecek şimdi stad dünyanın en iyi en güzel stadı olsa ne olacak inşaat işi artık aşmış bu takım iyi olsun sahada ezilmesin sportif başarı parayı getirir e para gelirsede koltuğuydu çimiydi bilmem nesiydi bunları düzeltmek kolay ama çimi koltuğu güzel yapınca takım düzelmiyorBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAskerliğimi Erzurum'da yaptım, Palandöken'in eteğinde. Pisti(atlama kulesi) her gün görüyordum. Kullanıma kapalı halde... İki kez çöktü, iki kez yapıldı. Yanlış bilmiyorsam problem inşaatı yapan firmada değil. Zemin etüdünü yapıp, buraya "olur" veren mercii veya mekanizmanın hatası. İnşaat hatalı değil, zemin uygunsuz.
bahsettigim olay bu.. bizim stadimizi yapan sirketin muhtesem eseri..
En son only ts tarafından düzenlendi; 04.11.2016, 11:06.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam haklısın ama bak bende diyorum ki takımı eleştiriyoruz zaten ama sadece eleştiriyoruz ... evet takım kötü bunu hepimiz biliyoruz bunu normalleştirmeyede çalışmıyoruz ama şuan için yapacak bişey yok ... bak sen diyorsun ki bu hocayla olmaz hoca gitisin bende hayır hocada sorun yok bence takım iyi diyorum ama bu tartışma burada bitiyor . ancak bak stadla ilgili olarak koltukları düzeltik çimi düzeltik yalnış olan bir çok eyi düzelttik ve düzeltmeyede devam ediyoruz burada da takım için bir fikir çıkıyor . belki seninle ayrıldığımız noktada bu . ben takımı herşeyiyle bütün olarak görüyorum stadı tesisi otobusu forması ve taknik kadrosu aşçısı ve oyuncusu ile. belki senin içinde sadece sahada takımdır. buna saygım sonsuz. shada takım olması için bir saha olması lazım ... nasılki ateş ve tava olmadan yumurta yapamazsın saha olmadan da olan takım benim için tam olmazişin şakası bir yana ben buralarda harcanan eforla birşeyler değiştiyse takımda da değişir diyorum sene başı yumlu kaldığında sağbek zeki olacağı anlaşıldığında nevzata çok az bir kesim tepki verdi bizzat bana yumluyu istemiyorum diye cuntacı dediler
ne alaka bende bilmiyorum ama sene başında sesimiz gür çıksaydı bu gün belki bu durumda olmazdık. Biz yanlış yapıyorsun dedikçe sen bunlara bakma başkanım odana resmini asacağım yok adına şarkılar yapacağım diyen adamlar hacı bir yanlış var şampiyonluk diyorsun iskelet diyorsun ama neler yapıyorsun deseydi belki orada da bir baskı oluşturabilirdik
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu konuda zayıfız insallah calısma yapılır.@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan olursam takıma, stadın içindeki apartmanı yıkacağım ve yerine tribün yaptıracağım. Oyunuzu bana verin arkadaşlar."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadin eksikleri simdi tam olarak nedir arkadaslar, hangi islemler yapilmasi gerekir tam hazir kivama gelmesi icin?u will need justice at the end..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum