Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biz dar sokaklarında tezahuratını seviyorum ama marş dediğimiz şey daha hareketli olmalı daha çok çoşkuyu içinde barındırmalı.
    bu konuda zayıfız insallah calısma yapılır.

Yorum

• satat sponsorluğu konusunda trabzon ajans sitesi turkcell ile 30 milyon euro karşılığı anlaşıldı diye bir haber yapmış ama yıl olarak belirtilmemiş ne kadar doğrudur bilemem.

Yorum

• -Çimler hibrit mi?
        -Işıklar sanki az yanıyor.
        -Çimler yamuk olmuş, bunlar nasıl iş yapıyor.
        -Bu çatı ne biçim olmuş.
        -Trabzonspor yazısı olmamış.
        -Tribünler sahaya uzak.
        -O tribün ne öyle apartman gibi vs.vs.
        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Locaların camlarının kaplaması BEYAZ PVC mi? Işıklar dert değil kapatırsın olur biter de oralar BEYAZ PVC ise sıkıntılı Mersin stadı gibi... Stadyum Maça hazır hale getirildiğinde loca PVC'leri ve etraflarındaki duvar kısımları koyu veya ön plana çıkmayacak bir renge boyanır inşallah...
          t @Selim_Turan

Yorum

• apartman benzetmesi yapan küçük büyük ihtiyar kızlar delikanlılar kim varsa forumdan uzaklastırılmalıdır . Forum kurallarına gece herkes uyurken bu kural yerlestirilip, sabahleyin malum şahısların ban yemiş hesapları, forum ahalisine meşru bir hareket olarak gösterilmelidir.
            61

Yorum

• Marşı yönetim değil taraftar yapar şiir, müzik vs bunlar sevgiyle aşkla olacak şeyler marşta bunlara dahil değil ne yazıkki bu ülkede bu işi beşiktaş taraftarı gibi kimse yapamıyor bizden daha mı aşıklar bilmiyorum ama kesinlikle bu işi iyi yapıyoruz bizimde birolcan gibi sanatçılara ihtiyacımız var ki trabzon sanatçı kaynıyor yine hareketli olarak en iyisi gol sonrası hayde haydedir rahmetli Kazım Koyuncu sağolsun

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Localar hariç çok güzel bir stad.
                Loca görüntüsüne çok takılıyorum bende. Orayı biraz daha koyu göstermek lazım
                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Locaların fazla olmasına itiraz edenler o zaman fazladan atılan katlarda kaç tane loca varsa parasını ceplerinden versinler yıkalım.Her loca en kötü Trabzonsporun kasasına 1 triyon gibi bir meblağ koyuyor buda görüntüden çok daha önemli.

Yorum

• Özellikle locaların ve çapraz duvarların sırıttığı bölümdeki kısım tıpkı cam binalar gibi sırf çerçevesiz siyah camdan yapılarak o görüntü yerine çok daha şık bir görüntü elde edilebilir. Hem gri beton görüntüsünden hem de beyaz çerçevelerden kurtulabiliriz. Bence bu değişikliğe gidilerek o tribün komple tek düze siyah camla kaplanmalı. Böylece daha modern bir şey ortaya çıkabilir.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kimse kusura bakmasın arkadaşlar.Akyazı sıradan bir stat.Tıpkı Konya'nın,Gaziantep'in,Eskişehir'in... statları gibi.Hep birbirlerinin benzerleri beton yığını...Bunun aksine stadın şehir merkezinden ayrılmasına rağmen yine merkeze yakın bir yerde olması sevindirici bir durum.

Şahsen ben stat da kendine has bir şey olmasını isterdim.Bu kadar düz,estetikten yoksun,vasat olması üzücü...

İnşallah bu stadı doldurabiliriz.Passolig sayısına bakıyorum 107.004.Bu sayı çok az.
                      Bu sayının içinde Trabzon dışı kart sahibi daha fazla olabilir.Çünkü Trabzon dışında yaşayan Trabzonlular,Trabzonspor yaşadığı şehre bir kere bile gelse o memleket hasretinden bir maç için bile passolig alıyor.Trabzon'daki talebin artması için yönetimin çalışmalar yapması gerek.İstanbul takımlarının 400.000 passoligi var;passolig sahiplerinin 3/4'ü İstanbul'da oturuyor.Orası İstanbul diyebilirsiniz fakat beşiktaş'ın maçına Türkiye'nin herhangi bir yerinden biri çok zor gider gitse de en fazla senede 2-3 maçına gider çünkü adamların en ucuz bileti 100-150TL.Ama Trabzon'un bilet fiyatları da ucuz.

Kısacası Trabzon takımına sahip çıkmıyor.Trabzon Takımına sahip çıkkkkkk.Trabzon Takımına sahip çıkkkkkk.

Yorum

• İlk olarak coolgent tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Manzara fotoğrafçısı olaraktan yeni stadımızı bir de ben pozlayayım dedim, iyi seyirler
                        Yüksek çözünürlüklü hali tivitırımda mevcuttur ,burayada yüksek çözünürlüklü halini yükledim ama site boyutu düşürdü.
                        [ATTACH]11285[/ATTACH]
                        Deklansörüne saglik. Harika.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Doldurmadiktan sonra ne ise yarar...

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Yorum

• Bugüne kadar çekilen bütün fotoğraflar çok güzel,tarihe tanıklık ettik resmen.Ama son fotoğraf, [MENTION=24911]coolgent[/MENTION] 'in çektiği fotoğraf,en hoşuma gideni oldu..

Yorum

• Elestirenleri elestirmek son zamanlarda moda oldu forumda.
                              Sacma mi geldi elestiri, pas gec , ne bileyim he he de gec olsun bitsin..
                              Takinti haline getirip surekli elestireni elestirmenin ne manasi ve faydasi var?
                              Görüntü olarak en az o sacma elestirirler kadar gereksiz ve kuru gürültü.

Yorum

• ne kadar loca satabiliriz
                                bosuna okadar loca yaparlar vs...
                                diyenler!!!
                                ne dedi gökhan saral. %80 i satildi, yani asagi yukari 3 yildan hesaplarsak 15 milyon € ciro...

son 3 kule

reklam cekiminden milli marsimiz

acaba ne icin bunlar, kamufle etmek icin acaba biseymi monte edecekler (pano, tente,...)????
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.11.2016, 07:32.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X