Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burdan bakınca merdiven boslukları beyaza boyanmıs duruyor ama ışıktan sanıırım su merdivenleri bi şekilde beyaza veya gri yaptırılsa 10 numara olucak gerçekten.

IMG_2085.jpg

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      uzman notunu verdi

fark etti sonunda biri

yanlisi hemen buluyoruz, dogruda bayagi sürüyor niyeyse

uzmanlikla ne alakasi var birader göz var nizam var wodafone arenanin çim seriminide gördük bizimkinide görüyoruz ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor demedim diyemi anlayamiyorsun ne demek istediğimi, ortak bir paydada buluşup ayni dertleri dile getirdiğimiz şu platformda konu dahilinde sinirlari aşmamak kaydiyla istediğim yorumu yaparim anlatabildimmi

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        uzmanlikla ne alakasi var birader göz var nizam var wodafone arenanin çim seriminide gördük bizimkinide görüyoruz ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor demedim diyemi anlayamiyorsun ne demek istediğimi, ortak bir paydada buluşup ayni dertleri dile getirdiğimiz şu platformda konu dahilinde sinirlari aşmamak kaydiyla istediğim yorumu yaparim anlatabildimmi

aynı firma Konya stadının çimlerini yaptı..
        aynı tartışmalar yaşandı
        IMG_5734.jpg
        IMG_5733.JPG
        sonuç
        IMG_5732.jpg

Yorum

• Konya arenaya hibrit uygulama yapilmadi diye biliyorum araştirmalarimda öyle bi uygulama görseli bulamadim varsa resmi paylaşirsa sevinirim

Yorum

• Localar cidden kötü duruyor, kayseri stadı gibi durmaz inşallah.

Yorum

Konya arenaya hibrit uygulama yapilmadi diye biliyorum araştirmalarimda öyle bi uygulama görseli bulamadim varsa resmi paylaşirsa sevinirim
              Hibrit ne alaka ben onu anlamadım ?

Yorum

• İlk olarak yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hibrit ne alaka ben onu anlamadım ?

konyanin çimlerini örnek göstermedinmi

Yorum

konyanin çimlerini örnek göstermedinmi
                  :s yok hibrit yapılmadı onlara da bu neyi etkileyecek?
                  Biz çimi desteklemek adına hibrit yapıyoruz. Hibrit işlemi çime sonradan uygulanan işlemdir yoksa ikiside doğan çim. Önce hibrit nedir onu öğrenelim

Yorum

Konya arenaya hibrit uygulama yapilmadi diye biliyorum araştirmalarimda öyle bi uygulama görseli bulamadim varsa resmi paylaşirsa sevinirim
                    googlea 'vodafone arena ilk çim ' yaz bak bakalım neler çıkacak görsellerde

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Membran arasındaki boşluklar azcık göze batıyor. Onun dışında güzel dışı kesin ışıklandırılacak değil mi?

Yorum

• en kısa zamanda öğreniriz inşallah hybrid nedir

Yorum

en kısa zamanda öğreniriz inşallah hybrid nedir
                          Hibrit çim denmemesi Lazım aslında. Hibrit liflerle donatılmış doğal çim denebilir. Önce doğal çim serilir sonra hibrit sentetik liflerle zemine çakılır böylelikle doğal çimin kökleri liflere tutunarak daha çok uzar ve verimli olur. Ayrıca zemin kalkmaları önlenir . Futbolcu sakatlanmalarının önüne geçilir. Velhasıl kelam ikiside doğal çimdir yalnız hibritlemek doğal çimi kuvvetlendirir. Fark bu.

Yorum

• Sponsporluk ike alakalı bir gelişme açıklama spekülasyon dedikodu duyum hiç bir şey yok! Ki 1 - 2 ay sonra stad açılacak diyorlar bu iş gerçekten çok tuhaf!

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Aceba Toki mi sponsor olacak diye düşünmüyor değilim bazen

Toki Arena nasıl ama )

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X