Şimdi lütfen biri çıkıp adam stada gitmiş içeriyi çekmiş daha ne istiyorsunuz demesin lütfen fena bozuşuruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
arkadan 30 cm
öyle tahmin ediyorumNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Cemzirih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah askina bit artik da bu sacma tartismalarda bitsin."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
Geldik işin son noktasına. Ufak bir taka ile başlayan stat macerası noktalanıyor. Bunun kronolojik şekilde belgesel haline getirilip kısa video olarak paylaşılması lazım. Denize sıfır stat ve tesisler dünyada yoktur böylesi. Açık konuşmak lazım, Avni Aker'e kıyasla stat konusunda resmen çağ atladık. Ortaçağ'dan gelip bir anda Uzay çağına ulaşmak gibi bir şey. Bir de takımımız uzay takımı olabilirse taraftarımız da en azından sürekli yaşadığı psikolojik buhranları atlatabilirse, başarı kendiliğinden gelecek zaten. Futbol basit bir oyundur, kendi kendimize zarar vermeyip sadece basit eğlence temaşa oyununa odaklanırsak o kadar rahat ederiz. Hayırlı uğurlu olsun stadımız.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
bakin bu cok önemli
avni akerdeki skorbordda 24 milimetre piksel araliklari, vodafone dogru hatirliyorsam 12 milimetre
bu nedemek, nekadar cok piksel, okadar daha iyi resim
stadyumda fifa turnavasi yapsa kulüp iyi reklam olur
düsünsenize skorbordlarda fifa oynuyoruz
hydroseeeeeeeeeed
Stat çevresinde 100 dönüm yeşil alan çalışması yapılarak 2400 ağaç, 2200 çalı bitkisi dikildi, 34000 metrekare de örtülendiriliyor.
UEFA kriterlerine göre 2 bin Lux olan saha aydınlatma kriteri Akyazı Spor Kompeksinde 3 bin Lux olarak kullanıldı
41 bin 461 koltuk kapasiteli statta; 2 bin 954 VIP, 196 protokol, 282 basın ve 80 engelli koltuğu bulunuyor.
v lerdede köseler kapatiliyor
En son selcuk tarafından düzenlendi; 31.10.2016, 13:41."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Stadyum güzel oluyor.
Mimar olsaydım eğer ve yetkili olsaydım taraftarın stadyuma giriş noktasını böyle beteme taşı gibi yapmak yerine
şöyle bir görüntüde yapardım. Bana daha hoş görünüyor betonarme değil çok daha huzur verici. Zaten takım sinirlerimizi arttırıyor. Etrafa sakinleştirici bitkiler çok mühim.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
[/FONT][/COLOR]
v lerdede köseler kapatiliyor
V lerde alt kısımlardaki birleşim yerleri de kapatılıyor mu?
Aydınlatmada ki değerler tribün aydınlatması içinde geçerli mi?En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 31.10.2016, 13:48.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleV lerde alt kısımlardaki birleşim yerleri de kapatılıyor mu?
sag tarafda bitmis gibi
@A. Aydın
baska acidan
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAydınlatma bilgisi de yanlış.
Milliyette ki haber;
Saha aydınlatmasında kullanılan ve titreşim yaratmayan gelişmiş plazma aydınlatma sistemi (PLS) ile Vodafone Arena, 3500 lux aydınlatma değeri ile Avrupa’nın en aydınlık stadyumu olma özelliğine kavuştu. Futbolcuların gölgelerinin zemine düşmesini engelleyen sistem, 4K televizyon çekimleri için de en uygun ışığı sağlıyor.
bunlar icin dünyada sadece toki stadyumlari gecerli
digerleri sayilmiyorEn son selcuk tarafından düzenlendi; 31.10.2016, 14:11."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılışa umarım saçma sapan sanatçılar çağırılmaz.Trabzonspor gibi markayı her kesime hitap eden sanatçılarımız var.
Umarım Volkan Konak davet edilir.
Keza yöresel şarkıları bütün ülkeye sevdiren isimlerden biri olan İsmail Türüt davet edilir.
Pop müziği alanında Yusuf Güney davet edilir
Keza Rafet El Roman,Gece Yolcuları,Resul Dindar açılışta her kesime hitap edilmeli diye düşünüyorumonurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
Aydınlatma bilgisi de yanlış.
Milliyette ki haber;
Saha aydınlatmasında kullanılan ve titreşim yaratmayan gelişmiş plazma aydınlatma sistemi (PLS) ile Vodafone Arena, 3500 lux aydınlatma değeri ile Avrupa’nın en aydınlık stadyumu olma özelliğine kavuştu. Futbolcuların gölgelerinin zemine düşmesini engelleyen sistem, 4K televizyon çekimleri için de en uygun ışığı sağlıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum