sahaya çıkış koridorundan resim yok mu? ne oldu ne bitti, hiç haberimiz yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Ambulans girişi kirişlerinden mebran kalitesine drenaj sistemindeki vidalardan koltuklardaki ambleme herşeyi incelediniz sizlere helal olsun
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesahaya çıkış koridorundan resim yok mu? ne oldu ne bitti, hiç haberimiz yok.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılışa gelmeli.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılışa gelmeli.61
Yorum
-
İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılışa gelmeli.
düşünsene 40bin kişi aaa aleyna geçiyor dese oscar kazanmış kadar sevinir lan bu gariban
şaka bir yana bu kızın şuanki populeritesini kullanmak lazım takım olarak ... haber yaptırmak lazım ... bence biz bu tarz konularda çok eksik kalıyoruz.
eziklerin taraftarı olsaydı bu kız çoktan televizyonlarda falan bir haberini, görürdük açılışa çağırılmalı hatta şarkı söylesin trabzonsporluluğunu belirtsin bence ...En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 16:15.Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçılışa gelmeli.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kamyonlar nasil oluyorda o plastik borulara zarar vermiyor gunlerdir bunu dusunuyorum. elastik mis tamam anladikta, ezilip buzulur bir yerden sonra catlar. yanlismi dusunuyorum. boylemi olmasi gerekiyor. ufak makinelerle halledilemezmi bu isler ? sonra bir gun isitmaya kalkarlar bakarlarki isinmiyor.. olurmu olur.
elastik olsada ezildimi kenarlardan catlar
onlarin icine toprak serilmeden basincla suyu verdiler, sonra topragi dagilttilar, pesine agir arac ezmeye girdi
toprak su an yükü dagitiyor, araclar direk üzerinden gecse patlarlar, toprak tank paletlerinin tanklarin her alan girme etkisini üretiyor, yani gücü genis alana yüklüyor
gücün üstlenildigi alan nekadar büyükse etkisi okadar azalir
sen 80 kiloylan batacagin batakligta tank ilerliyor, cünkü paletler yükü okadar alana dagitiyorku senin ayak basi bastigin 80 kilodan o alana daha az yük düsüyor
tank paletinin yük dagitimini kum tanecikleri üstleniyor...
kiminse adam cift loca almis, kapi önünde bordo koltuklar, yani 600bin dolar verdi 3 yil icin
En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 17:33."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
led banner run aski sistemi loca önüne monte edilmis
su cati iskeletini kapatmak isteyenleri anlayamiyorum
tam bir sah eser, böyle kompleks yapi gizlenmez, hergün seyredilip verilen emege sükür edilir
bunu gören cocuklariniz tekniklen ilgilenir, ilham kaynagi olur
En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 17:54."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum