LED ekran işi pahalı geldiyse logomuzun hatları gözükecek şekilde LED şerit döşeyin gitsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu nerden çıktı ?
İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLED ekran işi pahalı geldiyse logomuzun hatları gözükecek şekilde LED şerit döşeyin gitsin.Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu nerden çıktı ?İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYENİ BİR FİKİR, NE DERSİNİZ?
Evet arkadaşlar aklıma birden bir fikir geldi. Geçtiğimiz günlerde bir istek karşılığında photoshop yapmıştım stadyum önündeki büfelerin üstünde bayrağımız olsa diye ama bugün aklıma bambaşka bir fikir geldi.
Stadyumun önündeki büfelerin üstü LED ekran olsa ve o gün hangi maç var ise soldaki büfe üstündeki ledde Trabzonsporumuzun Logosu Sağda Deplasman takım logosu ortada ise skor ve dakika yazsa.(Yağmur yağdığında su geçirmemesi için üzerine dayanıklı cam bir tabaka konulabilir.)
Bence mükemmel bir cümbüş olur.
Görsel;
[ATTACH]11107[/ATTACH][Büyük resim için tıklayınız.]
YORUMLARINIZI ALAYIM MİLLET.
EĞER BUNU BEĞENİRSENİZ BİR ŞEKİLDE YÖNETİME İLETELİM. ÇOK BÜYÜK BİR FARKLILIK OLUR DİĞER STADYUMLARA GÖRE.
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu fotoğraftaki olayı anlatabilecek var mı ?
bunlar insaat baslamadan mimarlarin simülasyonu....
https://www.facebook.com/trabzonakyaziprojesi/?ref=ts&fref=ts
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar o gelen çimler doğal çim değil mi? Sadece üretimi o şekilde yapılıyor, buraya getirilip serilecek sonra da sentetik çim serpilecek aralarına böylece hibrit olmuş olacak? Ben böyle biliyorum. Hibrit demek hem doğal hem sentetik karışımı zaten. Yanlışsam bilen biri düzeltsin lütfen.@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak Korean tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekrar soruyorum: üstteki resim de bariz belli olduğu gibi, çatının membran işlemi neden bitmedi? Orası açık mı kalacak öyle?
ne aceleniz var böyle anlamak zor
su an önemli olan zemin altyapisi ve kuleler
onlar bittimi oraya isi nin cim takimi gececek
bu takimlarda catiya gecer, membran ve boya isini hal eder
İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar bir fikir belirtecegim uzerine gelistirilebilir bir fikir hepbirlikte. Ust kat tribunler icin(bordo koltuklu) isik oyunlari ile 20.000 i gecmeyen kapasitelerde stad full goruntusu olusturulabilir aydinlik oynamalari ile. Onceden planlanmis bir muhendislik ile mac zamanlari basit bir ayarlama yapilabilir
2. Fikrim ise stad cevresinde epey buyuk bir yapay su parki. Bu su parkinda su kismi logomuzdaki mavi kisim seklinde olup kopruleri ve (uygun toprak) malzeme ile logodaki bordo kismini gosterecek. Uzaktan bakildiginda stadin yaninda heybetli bir logo bicimli park.
Keske becerim olsa ve cizip sunabilsem
stadyumumuz Türkiyede 4k cekimi icin isiklandirilmis tek stadyum dogru biliyorsam
yani pek karanlik yer olmayacak sanirim
İlk olarak Korean tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE acele etsinler artık biraz. Açılış kaç kez ertelenmiş bırakta acele edelim.
acilisi su an zemin ve kulelerin gecikmesi geciktirir
membranlar hic bir zaman belirleyici degildi, bunu hep yazdim
gözle görülür en basit oldugu icin onu takip ediyorsun
3 yildir 15 asansörden 1 resim atilmadi, onlari niye merak etmiyorsunEn son selcuk tarafından düzenlendi; 23.10.2016, 15:48."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Arkadaslar bir fikir belirtecegim uzerine gelistirilebilir bir fikir hepbirlikte. Ust kat tribunler icin(bordo koltuklu) isik oyunlari ile 20.000 i gecmeyen kapasitelerde stad full goruntusu olusturulabilir aydinlik oynamalari ile. Onceden planlanmis bir muhendislik ile mac zamanlari basit bir ayarlama yapilabilir
2. Fikrim ise stad cevresinde epey buyuk bir yapay su parki. Bu su parkinda su kismi logomuzdaki mavi kisim seklinde olup kopruleri ve (uygun toprak) malzeme ile logodaki bordo kismini gosterecek. Uzaktan bakildiginda stadin yaninda heybetli bir logo bicimli park.
Keske becerim olsa ve cizip sunabilsem
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stadyumu pazartesi oynanacak Antalya maçı ile açmak bu tataftara ihanet olur. Ben mesela Ankara'dan geleceğim maça, pazartesi olursa izin almam gerekeceği için gelemem.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar üstteki yeşil Çinde biri beyaz diğeri koyu.stad Dada aynı yani ofsayt çizgilerini nasıl yapiyorlar.biri açık biri koyu
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar üstteki yeşil Çinde biri beyaz diğeri koyu.stad Dada aynı yani ofsayt çizgilerini nasıl yapiyorlar.biri açık biri koyu61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum