Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• LED ekran işi pahalı geldiyse logomuzun hatları gözükecek şekilde LED şerit döşeyin gitsin.

Yorum

• Bu nerden çıktı ?
      İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      LED ekran işi pahalı geldiyse logomuzun hatları gözükecek şekilde LED şerit döşeyin gitsin.
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu nerden çıktı ?
        İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        YENİ BİR FİKİR, NE DERSİNİZ?

Evet arkadaşlar aklıma birden bir fikir geldi. Geçtiğimiz günlerde bir istek karşılığında
        photoshop yapmıştım stadyum önündeki büfelerin üstünde bayrağımız olsa diye ama bugün aklıma bambaşka bir fikir geldi.

Stadyumun önündeki büfelerin üstü LED ekran olsa ve o gün hangi maç var ise soldaki büfe üstündeki ledde Trabzonsporumuzun Logosu Sağda Deplasman takım logosu ortada ise skor ve dakika yazsa.(Yağmur yağdığında su geçirmemesi için üzerine dayanıklı cam bir tabaka konulabilir.)
        Bence mükemmel bir cümbüş olur.

Görsel;

[ATTACH]11107[/ATTACH][Büyük resim için tıklayınız.]

YORUMLARINIZI ALAYIM MİLLET.
        EĞER BUNU BEĞENİRSENİZ BİR ŞEKİLDE YÖNETİME İLETELİM. ÇOK BÜYÜK BİR FARKLILIK OLUR DİĞER STADYUMLARA GÖRE.
        2 sayfa geride böyle bir öneri var, bunun üzerine biraz tartışma dönmüş, ben de kendi çapımda bir çözüm yolu sunayım dedim.

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu fotoğraftaki olayı anlatabilecek var mı ?
          stadyumun maketinin rüzgar kanali sonuclari
          bunlar insaat baslamadan mimarlarin simülasyonu....

https://www.facebook.com/trabzonakyaziprojesi/?ref=ts&fref=ts

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu stadyumu pazartesi oynanacak Antalya maçı ile açmak bu tataftara ihanet olur. Ben mesela Ankara'dan geleceğim maça, pazartesi olursa izin almam gerekeceği için gelemem.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar o gelen çimler doğal çim değil mi? Sadece üretimi o şekilde yapılıyor, buraya getirilip serilecek sonra da sentetik çim serpilecek aralarına böylece hibrit olmuş olacak? Ben böyle biliyorum. Hibrit demek hem doğal hem sentetik karışımı zaten. Yanlışsam bilen biri düzeltsin lütfen.
              Aslında tam öyle değil doğal çime sanırım sentetik iplik saplıyorlar doğal çim köklerinin oraya sarılması ile daha sağlam bir yapı oluşuyor
              @ okşoholu

Yorum

• Tekrar soruyorum: üstteki resim de bariz belli olduğu gibi, çatının membran işlemi neden bitmedi? Orası açık mı kalacak öyle?

Yorum

• İlk olarak Korean tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tekrar soruyorum: üstteki resim de bariz belli olduğu gibi, çatının membran işlemi neden bitmedi? Orası açık mı kalacak öyle?
                  kapanacak
                  ne aceleniz var böyle anlamak zor

su an önemli olan zemin altyapisi ve kuleler
                  onlar bittimi oraya isi nin cim takimi gececek
                  bu takimlarda catiya gecer, membran ve boya isini hal eder

İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar bir fikir belirtecegim uzerine gelistirilebilir bir fikir hepbirlikte. Ust kat tribunler icin(bordo koltuklu) isik oyunlari ile 20.000 i gecmeyen kapasitelerde stad full goruntusu olusturulabilir aydinlik oynamalari ile. Onceden planlanmis bir muhendislik ile mac zamanlari basit bir ayarlama yapilabilir

2. Fikrim ise stad cevresinde epey buyuk bir yapay su parki. Bu su parkinda su kismi logomuzdaki mavi kisim seklinde olup kopruleri ve (uygun toprak) malzeme ile logodaki bordo kismini gosterecek. Uzaktan bakildiginda stadin yaninda heybetli bir logo bicimli park.

Keske becerim olsa ve cizip sunabilsem
                  isiklandirmayi led sistemine degistirip dijital kontrol sistemi kurulmali bunun icin...

stadyumumuz Türkiyede 4k cekimi icin isiklandirilmis tek stadyum dogru biliyorsam
                  yani pek karanlik yer olmayacak sanirim
                  İlk olarak Korean tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  E acele etsinler artık biraz. Açılış kaç kez ertelenmiş bırakta acele edelim.

acilisi su an zemin ve kulelerin gecikmesi geciktirir

membranlar hic bir zaman belirleyici degildi, bunu hep yazdim

gözle görülür en basit oldugu icin onu takip ediyorsun

3 yildir 15 asansörden 1 resim atilmadi, onlari niye merak etmiyorsun
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.10.2016, 15:48.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• E acele etsinler artık biraz. Açılış kaç kez ertelenmiş bırakta acele edelim.

Yorum

• Arkadaslar bir fikir belirtecegim uzerine gelistirilebilir bir fikir hepbirlikte. Ust kat tribunler icin(bordo koltuklu) isik oyunlari ile 20.000 i gecmeyen kapasitelerde stad full goruntusu olusturulabilir aydinlik oynamalari ile. Onceden planlanmis bir muhendislik ile mac zamanlari basit bir ayarlama yapilabilir

2. Fikrim ise stad cevresinde epey buyuk bir yapay su parki. Bu su parkinda su kismi logomuzdaki mavi kisim seklinde olup kopruleri ve (uygun toprak) malzeme ile logodaki bordo kismini gosterecek. Uzaktan bakildiginda stadin yaninda heybetli bir logo bicimli park.

Keske becerim olsa ve cizip sunabilsem

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu stadyumu pazartesi oynanacak Antalya maçı ile açmak bu tataftara ihanet olur. Ben mesela Ankara'dan geleceğim maça, pazartesi olursa izin almam gerekeceği için gelemem.
                        ben aylar öncesinden en geç o maçta açılacağı düşüncesiyle o tarihe bilet aldım.sırf pazartesi diye o maçta açmazlarsa bana ihanet olmayacak mı ? nasıl bir düşünce bu? stad açılabileceği en erken tarihte açılmalıdır.
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bu Metalist karkiv ın stadıda 4K ya uygun sanırsam .
                          Uefa avrupa lıgı ozetlerını ızlerken metalıst ın macına sıra gelınce aşırı HD bir goruntu vardı
                          61

Yorum

• Arkadaslar üstteki yeşil Çinde biri beyaz diğeri koyu.stad Dada aynı yani ofsayt çizgilerini nasıl yapiyorlar.biri açık biri koyu
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaslar üstteki yeşil Çinde biri beyaz diğeri koyu.stad Dada aynı yani ofsayt çizgilerini nasıl yapiyorlar.biri açık biri koyu
                              Elektrikli süpürgeyle halı süpürmeyi baz alırsak halıyı farklı ynlerde süpürünce farklı renk oluyorsa bence çimleri kesme yönlerinden dolayı renk farkı oluşuyordur. Tahminen.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar üstteki yeşil Çinde biri beyaz diğeri koyu.stad Dada aynı yani ofsayt çizgilerini nasıl yapiyorlar.biri açık biri koyu
                                çimleri biçme yönüni zıt şekilde yaparak boyle goruntu cıkarıyorlar diye duymustum .
                                61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X