Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BEn zaten avni akerde büyü olduğuna inananlardanım.
    Bu yaptıkları en doğru şey olmuş
    Allah kabul etsin

Yorum

• Hayırlı olsun artık sona yaklaşıyoruz, 15 gün içinde biter herhalde çimler gelirse.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• ne güzel mühendisi bulmuşlar canlı yayında hatrı sayılır soru soramamışlar yahu. Bu arada çatı harbiden sandığımız gibi dünyanın( yanlış anlamadıysam) en ağır çatı sistemindeki ilk dört çatıdan biriymiş.

Yorum

• Sponsor isi ne oldu acaba.. hic ses seda yok son zamanlarda..
          onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
          NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• trabzon ruhuyla oynayıp akılcı yönetim politikası uygulanırsa ne kurban ne büyüye gerek kalmaz...
            KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sponsor isi ne oldu acaba.. hic ses seda yok son zamanlarda..
              Sponsor devir işlemleri bittikten sonra açıklanır bence. Başkan sponsor belli demişti.

Yorum

• İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vallaha renktaş istiyoruzki herşey güzel olsun
                Rulo halinde geldi çimler. Geldiği yerde belki yamuk kesilmiş olabilir. Daha uzayacak ve kesilecek yani bu kadar endişelenmenin bir anlamı yok.
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Abi uğursuzluk falan değil de Avni Aker'de bişe olduğu kesin. Canlı canlı şahit olduğum öyle maçlar var ki akıl sır ermez.
                  Tez zamanda Akyazı'ya geçmeyi bu açıdan da istiyorum.
                  Allah'ın izniyle daha güzel olacak herşey.
                  Hamiş

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    BEn zaten avni akerde büyü olduğuna inananlardanım.
                    Bu yaptıkları en doğru şey olmuş
                    Allah kabul etsin
                    96'da fener maçından sonra zemine gömülen tavuk bacağı vs. büyüye delalet eden şeyler çıktığı efsane gibi hep anlatılırdı

özellikle eurochallenge'da son saniye basketiyle şampiyonluğu kaybettiğimizde stad değil de şehir olarak çok güçlü bir beddua aldığımıza ve benficadaki guttman laneti gibi birşey olduğuna inanmaya başlamıştım
                    There is no spoon...

Yorum

• ne tavuk bacagi arkadaslar inanmayin boyle seylere.. Allah hepimize akil vermis fikir vermis.. kullanan karsiya geciyor kullanamayan surunuyor. okuyan iyi islerde calisiyor okumayan amele oluyor. kendi isinde olsa amelesin..

o yuzden tavuk bacagi yok tavuk gotu falan hikaye.. sen o topa adam gibi vur bakalim kim engel olabilir ona.

Allah kullarina kotuluk yapmaz. boyle birseye inanmiyorum
                      u will need justice at the end..

Yorum

• 4 tır dolusu hibrit çim Akyazıya ulaşmış arkadaşlar

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Cok net Trabzonspor uzerinde buyu var. Ben hergun cok sevdigim Trabzonsporum icin felak ve nas surelerini okumaya basladim

Yorum

• "Avni Aker Stadında veya Trabzonspor üzerinde büyü var mı? " anketi istiyoruz!1!
                            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Büyü felan yok da bildiğimiz beddua var. Onun hikayesini eskiden beri biliyorduk en son da Tv'den Cübbeli Ahmet Hoca açıkladı. Mahmud Efendi'nin (Mahmut Ustaosmanoğu) şampiyonluk kutlamalarındaki taşkınlıklar sırasında yaşadığı bir sıkıntı nedeniyle beddua ettiği söyleniyor. O gün bugündür iki yakamız bir araya gelmedi. Gerçi İHO yanına gidip helallik almıştı ancak bu helallik işinin İHO'dan dolayı sağlıklı olduğunu düşünmemiştim o zamanlar

Avni Aker'de son yıllarda garip şeyler oldu o yüzden ben de oradan ne kadar erken çıkarsak o kadar iyidir düşüncesindeyim.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Avni Aker Stadında veya Trabzonspor üzerinde büyü var mı? " anketi istiyoruz!1!
                                Direkt "şehir üzerinde" şeklinde genişletilmeli
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X