Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
[MENTION=347]selcuk[/MENTION] Yanlış anlamadıysam [MENTION=38439]Ahmet Aksu[/MENTION] çatının uç kısmında ana kolanla üstteki kısım arasındaki boşluktan bahsediyor,orayı kapatmak için bir şey yapılacak mı?
Ayrıca dün yazdığın gibi merdivenleri turuncuya boyamaya başlamışlar yanlış görmüyorsam,yalnız kenarlardan beyaz mı var,ortada dar bir kısım turuncu olarak mı yapılmış,yoksa rengi tutturamadıkları için tam boyamamışlar,yarım mı bırakmışlar,üstteki resmide,maraton ikinci kat en sağdaki merdivenden bahsediyorum.
Evet ana kolonla hemen ustteki yagmur icin yapilan kisim(su kanalize guzargahi) arasindan bahsediyorum orasi kotu görünüyor.ben ilk başta oraya isik sistemi gelecek diye onemsememistim. Ama isik sistemini kedi yoluna yapilinca orasi cok kotu kaldi bende ondan orayi kapatarak uzatabilirmiyiz diye soyledim. Yoksa normal cati uzunlugu yeterli alcakligida yeterli tabi cati altinida membran kapatilsa antep stadi gibi daha iyi olurdu ama bu seferde asiri alcak olur herhalde..
En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 11.10.2016, 12:22.
Beyaz renk gayet güzel olmuş fakat sakil duran yazının bütün tribünü kaplaması. Alt tribünün bütünlüğünü bozan bu.
Yazı göze çok batmayacak şekilde yazılabilirdi. Dediğin gibi tribün bütünlüğünü bozuyor ama koltuklar kirlendikçe daha pastel bir görüntü elde edileceğini düşünüyorum.
Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Bu ara da komple açık maviciydim ben,
şimdi bakıyorum da sanki komple mavi gibi oldu,
bordo sadece yukarılarda bi yerlerde kaldı
Güzel güzel,
ufak tefek sıkıntılar va ama gerçekten çok güzel bir tesise kavuşacağız,
şöyle ortalama 30 bin kişiye bi oynayabilsek var ya,
konuştuğumuz çoğu şey havada kalacak,
yeter ki her şey istediğimiz gibi gitsin,taraftar stadı doldursun.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
estetik katma gibi bir kaygi oldugu düsünmüyorum
psikolojik ve marketing icin daha kolay kabul edilebilir
tv de gördüklerimiz bilinc altina nasil etki ettigi biliniyor
psikolojikde rakip oyuncu her yerde armalari, Trabzonspor yazilarini, resimleri gördümü ve yöresel müziklerimizi duydumu deplasman duygusu daha baskin olur
bunlarin üzerinede tribünler eklenirse deplasmanin krali yasatilir
bunlarin hepsi etken, amerikada zemine yaziyorlar, armalari ciziyorlar...
Haklısınız, marka isimleri estetik, etkileyici biçimde kullanılırsa iyi bir imaj oluşturur, marka değerini artırır. Ama çok sıradan, hatta kötü bi şekilde yazılırsa da bu sefer marka değerini tam tersine küçültür. Bizdeki maalesef bu şekide kötü örnek oluyor.
Kaldı ki, tribünlere takım ismi yazılmasının da etkileyici olabileceğini pek sanmıyorum. Dünyaca ünlü takımları şöyle bir düşündüm, hiçbirinin stadyumunda takımın adı nasıl yazıyor hatırlayamadım, bir iz bırakmamış bende. Zaten hepsinin tribünü dolu, ne göreceksek
Bizimle aynı renklere sahip West Ham United'in yeni stadını başkanları tanıtıyor; ayrıntılara dikkat, bizde de uygulanabilecek basit ama güzel fikirler var.
club london,efsane formalar,lounge'lar,built together panosu (kombine alanların isimleri örneğin) vs vs..
Bu da ilk açılış maçından ne koltuk rengi ne de diğer ayrıntılar görünüyor... işte taraftarın yaratacağı ambians;
En son calypso tarafından düzenlendi; 11.10.2016, 17:29.
▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
renkler nasıl kullanılır dersini vermişler westham stadyumunun her köşesinde. beyaz aktif ve güzel kullanılmış bordo maviye değer katmış. ayrıca görünüşü kadar hatta daha fazla mekandaki akışkanlık ferahlık önemli, o konuda daha çok eleştiri yapılabilir detaylı bir şekilde gördükten sonra.
En son artvints tarafından düzenlendi; 11.10.2016, 18:29.
Mesele stadın koltuklarının rengi olmamalı stad açılınca konusu bile olmayacak zaten. mesele onun üstüne oturan taraftarın tribünü ne kadar renklendiridiği.
Bizimle aynı renklere sahip West Ham United'in yeni stadını başkanları tanıtıyor; ayrıntılara dikkat, bizde de uygulanabilecek basit ama güzel fikirler var.
club london,efsane formalar,lounge'lar,built together panosu (kombine alanların isimleri örneğin) vs vs..
Bu da ilk açılış maçından ne koltuk rengi ne de diğer ayrıntılar görünüyor... işte taraftarın yaratacağı ambians;
Çok güzel stat yapmışlar, taraftar da muhteşem. İyi para dökmüşlerdir bu stada ama.
westham ın stadınının trübünlerının sahaya uzaklıgı ataturk olımpıyat stadından da daha uzak sanırım .
Ayrıca çatıları içerinden ciddi anlamda çirkin gozukuyor .
trübünlerın hiçbir albenisi yok . hele cogunlugun beyaz olması rezalet bir goruntu olusturmus . çok ucuz ve amator gostermıs trubunlerı
puanım 10 üzerinden 4.. oda renklere
En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 11.10.2016, 18:47.
westham ın stadınının trübünlerının sahaya uzaklıgı ataturk olımpıyat stadından da daha uzak sanırım .
Ayrıca çatıları içerinden ciddi anlamda çirkin gozukuyor .
trübünlerın hiçbir albenisi yok . hele cogunlugun beyaz olması rezalet bir goruntu olusturmus . çok ucuz ve amator gostermıs trubunlerı
puanım 10 üzerinden 4.. oda renklere
taraftarlar stadı pek beğenmedi, kötü sonuçlardan da ambians nedeniyle stadyumu sorumlu tutuyorlar.
kötü sonuçlardan hocayı,yönetimi,futbolcuyu,zemini suçlayanı biliriz de stadın suçlandığını ilk kez duydum. çok saçma bence..
ayrıca kulubün finansal açıdan da bu zor döneminde sadece konuşan ve hiçbir şeyi beğenmeyen taraftarımızda eskişehir taraftarının kapanan sahaları yüzünden kulübün zarar görmemesi için hatıra bilet satın alma kampanyasına bir baksınlar..
En son calypso tarafından düzenlendi; 11.10.2016, 19:41.
▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Yorum