Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyaz yazı ayrı bir hava katıyor.bordo yada farklı renk olsaydı bogucu ve cırtlak olurdu..
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @selcuk
      abi kaç zamandir çok atarlisin, çok bilmislik yapiyorsun gibi geliyor burdan bakinca... yani öyle olmasa da üslup bence yanlis
      Mesela geçende kombine olayinda seninle tartisanlar hakli çikti, ben yazmadim ama ben de ayni sekilde düsünüyordum onlarla, ama sen yok öyle sey olmaz 1 2bin ayrilmistir gerisi hep satilan kombinedir dedin durdun, sonuç ? Baskanin dedigi gibi yarisi sponspor monsor ayrilmis kombine...
      Gerek yok öyle çikislara abi, insanlar her seyi bilmeyebilir, neden hemen "bir yerden uyduruyorsunuz" diyorsun ki =)
      sefer sponsor aldimi satilmis olmuyormu
      biraz geriye git o konuyu tekrar oku bi

1.siralar güvenlik icin ayrilacak, yok mac günleri satilacak gibi uydurma, gercek olanlan alakasi olmayan iddialar atiliyor ortaya

gercek ne oldu, ilk basda baskan buralari toptan satmis

sefer öyle bir dönemdeyizki kulüp icin biraz olsun egolarimizi kontrol etmeliyiz, beraber bu dönemi atlatmaliyiz
      herkes vahim durumun farkinda olmasina ragmen kimisi arkadaslar böyle hic birsey olmayan yerlerde kriz yaratiyor, biz su an akhisar maci icin sinerji yaratmamiz gerekirkerken bak neler konusuyoruz

siraliyim sana

1 suni transfer isimleri
      2 sari merdivenler (yalanlanali aylar oldu)
      3 passoligde kimisi bölümler satilmadan kapatilmis (baskan sponsorlara satildigini anlatti)
      4 abdülkadir ömür (emre mor´un ne milli takimda nede dortmundda bir etki edemedi 19 yasinda, ömür 17 yasinda bizi kurtaracak ya)
      5 1461
      6 lacivert koltuk varmis

vs.....
      son günler basketboldaki düsüs bile bu yönetime baglandi

böyle asli astari olmayan suni gündemlerde bizimde takimin enerjisi dagiliyor

son olarak benimde cok yanlis yazdigim oldu, hersey bilen sadece yaratan var, herzamanda özür diledim
      yanlisini görmek önemlidir, forumun aratma makinesinde bunuda arastirabilirsin, hersey ortada
      zamaninda vatan hainliginlen sucladigim tasciyi bugün en önemli transferimiz olarak görüyorum
      yaslandikca gelisiyoruz, akillaniyoruz
      ama bu konularin zamani bugün degil, su an tek konu akhisar olmalidir

En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.10.2016, 11:40.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Al benden de o kadar abi. Türkiye'deki stadyumların hepsinde bu saçmalık var. Koltuk renklerinden kulübün ismini yapınca ne oluyor ben anlamıyorum.
        Hangi stadyumda maç oynandığını anlaşılsın diye takım ismi yazılıyor, malum bizim maçlar hep seyircisiz.
        En son pascalli tarafından düzenlendi; 10.10.2016, 12:36.

Yorum

• Başkan gereksiz yere Akyazı için sezonun ilk yarısı içinde kesin geçeceğimizi söyledi. Çimler yenilenmedi... Gerçi Konya'yı yenmemizde zemin etkisi de var sonra baktılar ki Akyazı beklenen tarihte bitmiyor, çimler yenilendi.

Başkan bence "Sıkıştırırsak yetiştiririz ama Akyazı'ya 2.yarı geçerek tamamen hazır bir stadyumda oynamak istiyoruz." deseydi kimse buna karşı çıkmazdı.

Bir şeyleri sıkıştırıp aceleye getirmeye bayılıyoruz. Umarım şu işi alnımızın akıyla atlatırız. 3-5 bin kişilere oynarsak büyük rezillik.
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkan gereksiz yere Akyazı için sezonun ilk yarısı içinde kesin geçeceğimizi söyledi. Çimler yenilenmedi... Gerçi Konya'yı yenmemizde zemin etkisi de var sonra baktılar ki Akyazı beklenen tarihte bitmiyor, çimler yenilendi.

Başkan bence "Sıkıştırırsak yetiştiririz ama Akyazı'ya 2.yarı geçerek tamamen hazır bir stadyumda oynamak istiyoruz." deseydi kimse buna karşı çıkmazdı.

Bir şeyleri sıkıştırıp aceleye getirmeye bayılıyoruz. Umarım şu işi alnımızın akıyla atlatırız. 3-5 bin kişilere oynarsak büyük rezillik.

cimler yenilenmediki

biraz onartildi, hizli yetisen cimlen üst tabakanin sertlesmesini saglamaya calistilar

bakacagiz kac mac dayanacak, akhisar macinda yagmur yagarsa kasimpasa macinda oldugu gibi 1 yari anca tutar

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cimler yenilenmediki

biraz onartildi, hizli yetisen cimlen üst tabakanin sertlesmesini saglamaya calistilar

bakacagiz kac mac dayanacak, akhisar macinda yagmur yagarsa kasimpasa macinda oldugu gibi 1 yari anca tutar
              Ben yenilendi sandım. Teşekkürler.
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben yenilendi sandım. Teşekkürler.
                öyle birsey hic bir yerde okumadim
                zaten rezerv edilmemis ve ani degisim minimum 1m€ tutuyor
                bunu 1 kez yaptik, ozamanlar sampiyonlar ligi oynadigimiz icin bu para vardi, su durumda 2 mac icin bu parayi harcayamayiz bence
                sakatlik riskine ragmen

Ünal Karaman

Yorum

• Çimlere sadece bakım yapıldı, yenilenme gibi bir durum yok. Antalya maçı için de umutların iyiden iyiye azalmaya başladı.

Yorum

• Şu işaretliğim yer o şekilde mi kalacak acaba?

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatihim ellerine sağlık gardaşım,
                      sade bordo hiç olmazmış bunu gördük,
                      fakat 2. ve 3. dizayn ile efsane yazılar çıkarmış bunu da gördük,
                      şimdi olmasa bile ilerde uygulanır inşallah,çok zor olmasa gerek.
                      Sağolasin abi öyle merakı gidermek için yaptım. En alttaki benim de en hoşuma giden oldu.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Başkan 2. yarı oynayalım önemli değil deseydi eminim ki seneye zor yetişirdi akyazı.
                        Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Baskan locaların görüntüsü icin biseyler yapılacak dedi , ne yapılacak acaba ?Bir de tv de locaların oldugu yer mi görülecek yoksa Trabzonspor yazan yer mi
                          trabzonspor yazan yer

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi havanın kapalı olmasi ve fotoğraf yanıltıyor. Stadyum ışıkları ve gün ışığı olduğunda doğal renginde görünür.

[ATTACH]11028[/ATTACH]
                              Öyle de oldu valla Fatih
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Bir ben mi çatının üst uç kısmına takıldım bilmiyorum ama hiç hoş durmuyor suanki hali ile. Umarim el atarlar orayada daha seffaf membran yada cam falan uzatilsa biraz daha iceri dogru iyi olurdu hem çim için güneş problemide olmazdı. Hemde o tuhaf goruntu kaybolurdu hemde ruzgar ile yağan yağmurun onlerdeki seyirciye etkisi daha azalirdi.
                                Ayrıca şimdilik olmaz ama umarim kisa zamanda çatının dış aydınlatılmasına da el atarlar cunku çatimizin ilginc bir mimarisi var ışık ekleyerek aksamlari muhteşem bir görüntü çıkabilir.
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X