beyaz yazı ayrı bir hava katıyor.bordo yada farklı renk olsaydı bogucu ve cırtlak olurdu..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@selcuk
abi kaç zamandir çok atarlisin, çok bilmislik yapiyorsun gibi geliyor burdan bakinca... yani öyle olmasa da üslup bence yanlis
Mesela geçende kombine olayinda seninle tartisanlar hakli çikti, ben yazmadim ama ben de ayni sekilde düsünüyordum onlarla, ama sen yok öyle sey olmaz 1 2bin ayrilmistir gerisi hep satilan kombinedir dedin durdun, sonuç ? Baskanin dedigi gibi yarisi sponspor monsor ayrilmis kombine...
Gerek yok öyle çikislara abi, insanlar her seyi bilmeyebilir, neden hemen "bir yerden uyduruyorsunuz" diyorsun ki =)
biraz geriye git o konuyu tekrar oku bi
1.siralar güvenlik icin ayrilacak, yok mac günleri satilacak gibi uydurma, gercek olanlan alakasi olmayan iddialar atiliyor ortaya
gercek ne oldu, ilk basda baskan buralari toptan satmis
sefer öyle bir dönemdeyizki kulüp icin biraz olsun egolarimizi kontrol etmeliyiz, beraber bu dönemi atlatmaliyiz
herkes vahim durumun farkinda olmasina ragmen kimisi arkadaslar böyle hic birsey olmayan yerlerde kriz yaratiyor, biz su an akhisar maci icin sinerji yaratmamiz gerekirkerken bak neler konusuyoruz
siraliyim sana
1 suni transfer isimleri
2 sari merdivenler (yalanlanali aylar oldu)
3 passoligde kimisi bölümler satilmadan kapatilmis (baskan sponsorlara satildigini anlatti)
4 abdülkadir ömür (emre mor´un ne milli takimda nede dortmundda bir etki edemedi 19 yasinda, ömür 17 yasinda bizi kurtaracak ya)
5 1461
6 lacivert koltuk varmis
vs.....
son günler basketboldaki düsüs bile bu yönetime baglandi
böyle asli astari olmayan suni gündemlerde bizimde takimin enerjisi dagiliyor
son olarak benimde cok yanlis yazdigim oldu, hersey bilen sadece yaratan var, herzamanda özür diledim
yanlisini görmek önemlidir, forumun aratma makinesinde bunuda arastirabilirsin, hersey ortada
zamaninda vatan hainliginlen sucladigim tasciyi bugün en önemli transferimiz olarak görüyorum
yaslandikca gelisiyoruz, akillaniyoruz
ama bu konularin zamani bugün degil, su an tek konu akhisar olmalidir
En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.10.2016, 11:40."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl benden de o kadar abi. Türkiye'deki stadyumların hepsinde bu saçmalık var. Koltuk renklerinden kulübün ismini yapınca ne oluyor ben anlamıyorum.En son pascalli tarafından düzenlendi; 10.10.2016, 12:36.
Yorum
-
Başkan gereksiz yere Akyazı için sezonun ilk yarısı içinde kesin geçeceğimizi söyledi. Çimler yenilenmedi... Gerçi Konya'yı yenmemizde zemin etkisi de varsonra baktılar ki Akyazı beklenen tarihte bitmiyor, çimler yenilendi.
Başkan bence "Sıkıştırırsak yetiştiririz ama Akyazı'ya 2.yarı geçerek tamamen hazır bir stadyumda oynamak istiyoruz." deseydi kimse buna karşı çıkmazdı.
Bir şeyleri sıkıştırıp aceleye getirmeye bayılıyoruz. Umarım şu işi alnımızın akıyla atlatırız. 3-5 bin kişilere oynarsak büyük rezillik."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan gereksiz yere Akyazı için sezonun ilk yarısı içinde kesin geçeceğimizi söyledi. Çimler yenilenmedi... Gerçi Konya'yı yenmemizde zemin etkisi de varsonra baktılar ki Akyazı beklenen tarihte bitmiyor, çimler yenilendi.
Başkan bence "Sıkıştırırsak yetiştiririz ama Akyazı'ya 2.yarı geçerek tamamen hazır bir stadyumda oynamak istiyoruz." deseydi kimse buna karşı çıkmazdı.
Bir şeyleri sıkıştırıp aceleye getirmeye bayılıyoruz. Umarım şu işi alnımızın akıyla atlatırız. 3-5 bin kişilere oynarsak büyük rezillik.
cimler yenilenmediki
biraz onartildi, hizli yetisen cimlen üst tabakanin sertlesmesini saglamaya calistilar
bakacagiz kac mac dayanacak, akhisar macinda yagmur yagarsa kasimpasa macinda oldugu gibi 1 yari anca tutar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecimler yenilenmediki
biraz onartildi, hizli yetisen cimlen üst tabakanin sertlesmesini saglamaya calistilar
bakacagiz kac mac dayanacak, akhisar macinda yagmur yagarsa kasimpasa macinda oldugu gibi 1 yari anca tutar"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yenilendi sandım. Teşekkürler.
zaten rezerv edilmemis ve ani degisim minimum 1m€ tutuyor
bunu 1 kez yaptik, ozamanlar sampiyonlar ligi oynadigimiz icin bu para vardi, su durumda 2 mac icin bu parayi harcayamayiz bence
sakatlik riskine ragmen"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatihim ellerine sağlık gardaşım,
sade bordo hiç olmazmış bunu gördük,
fakat 2. ve 3. dizayn ile efsane yazılar çıkarmış bunu da gördük,
şimdi olmasa bile ilerde uygulanır inşallah,çok zor olmasa gerek."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan locaların görüntüsü icin biseyler yapılacak dedi , ne yapılacak acaba ?Bir de tv de locaların oldugu yer mi görülecek yoksa Trabzonspor yazan yer mi
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi havanın kapalı olmasi ve fotoğraf yanıltıyor. Stadyum ışıkları ve gün ışığı olduğunda doğal renginde görünür.
[ATTACH]11028[/ATTACH]
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bir ben mi çatının üst uç kısmına takıldım bilmiyorum ama hiç hoş durmuyor suanki hali ile. Umarim el atarlar orayada daha seffaf membran yada cam falan uzatilsa biraz daha iceri dogru iyi olurdu hem çim için güneş problemide olmazdı. Hemde o tuhaf goruntu kaybolurdu hemde ruzgar ile yağan yağmurun onlerdeki seyirciye etkisi daha azalirdi.
Ayrıca şimdilik olmaz ama umarim kisa zamanda çatının dış aydınlatılmasına da el atarlar cunku çatimizin ilginc bir mimarisi var ışık ekleyerek aksamlari muhteşem bir görüntü çıkabilir.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum