Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyum ne kadar erken açılırsa bizim için o kadar iyi olacak.İçinde bulunduğumuz tükenmişlik piskolojisinden kurtulmanın en yakın çözümü bu stadyum..Ah vah çekerek bi yere varamayız.Avni aker her anlamıyla berbat.Takımın arkasında hiç olmadığı kadar güçlüü durmalıyız .Hep beraber ayağa kalkmalıyız. Hocaya futbolcuya yönetik çözüm bulunmuyor
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Önümüzdeki 2 maç takım en az 4 puan alamazsa yeni stad çatısının direklerini söküp birilerine monte ederler...

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bu sene kesinlikle açılsın.Bu yüzsüzlerin hakketiği yer tarlada oynamak .Kim izler bunları 40 bin kisilik stadda kombine alan bile gitmez o stada 1.000 kişiye oynayıp dahada rezil olacaz neyimiz kaldıki itibarımız bile yerlerde.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• stadyum müthis.

Yorum

• Stadyum ne zamana şimdi?

Yorum

• bu sezon akyaz stad guide den başka iyi bişey olmaycak gibi

Yorum

• Stat sponsoru ne oldu?
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Stadyumun acilmasini ilk basta istemiyordum. Diyordumki takim toparlasin baslarda, sonra oraya belli bir oyun anlayisi ile ve gazla gidersek daha iyi olur diye dusundum.

sonra oynadığımız futbolu gorunce dedimki kesinlikle hemen acilmali cunku futbolda bir gr ilerleme yok belki orda farkli oynariz seyirci etkisi ile falan.

ama dunku mactan sonra fikrim degisti bu stada kesinlikle ilk yari gecmemeliyiz. Sebebine gelirsek takim felaket zaten seyirci cekemeyiz stada ve emin olun daha fazla moral bozuklugu ve protesto ile takim iyice rezilleri oynar gerci bundan daha rezili nasil olur bilmiyorum. Ilk yari sonunda acilsin belki iki uc transfer olur hoca kendine ceki duzen verir pek ihtimal vermiyorum ama birseyler olur daha iyi hava ile gireriz bir umit iste..
                  Yeni stadimizda takimimizin 4-5-6 yemesini istemiyorum yeni rekorlar yeni basarisizliklar olarak tarihe not dusulmesini istemiyorum..
                  En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 02.10.2016, 22:04.
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• stad yakında bitecek dostlar ama takım kötü
                    Ekli dosyalar
                    En son Gümüshane tarafından düzenlendi; 02.10.2016, 23:17.
                    Onur Recep Kivrak

Yorum

• Bu şekilde ciddi fark yeriz net.
                      İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tarihi fark olmazda galatasaray transferde cok iyi işler yaptı seyrantepede onları yenmek cok zor.
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Takım ne kadar kötü olursa olsun biz Vira grubu olarak karabük deplasmanında da olduğu gibi stad açılca hatta açılmadan öncede stadda olucaz ve tam kadro destek olacağız. Sahadakiler takımı temsil edemiyorsa cefakar taraftar tribğnde temsil ediyor olacak! Tarih bu kötü zamanda takıma destek olanları yazacaktır.

Yorum

• Aynen katılıyorum sana. Kurban bayramında stadı canlı görmek nasip oldu. internetteki fotolarda mükemmel gözüken stad yanından bakınca yumurta kartonu veya küçükken parmaklara takılıp oynanan kagıttan tuzluk izlenimi verdi. hqdefault.jpg

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi yalan olmasın istediğimiz kadar malzemeyi övelim parlatalım stadı görünce halk pazarları gelmiyor mu gözünüzün önüne gayet doğal.

Yorum

• Bu dedikleriniz troll mu yoksa gercek mi?
                            Onur Recep Kivrak

Yorum

• Hiç katılmıyorum, gayet güzel oluyor. Ben ilk zamanlarda begenmiyordum, gittikçe daha güzel olmaya başladı.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Stadyum karanlıktan çıkışı hızlandırabilecek bir etken olabilir. O yuzden ne kadar erken biterse o kadar iyi
                                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X