Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tartan mıdır yoksa başka bir adı mı var bilemiyorum. Ama çim saha ile tribünler arasında kalan alan yeşil renk suni çim olacak. Bundan eminim, projede çalışan kontrolör bir arkadaşımdan almıştım bu bilgiyi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ...öLüMüNe TrAbZoNsPoR...

Yorum

• tartan pist yapılacaksada rengi mavi olmalı.

Yorum

• Maratonun en ortası olan J blokun full olmasını beklerdim. I dolu K dolu ama J boş nasıl oluyor bu iş?

Ayrıca Maraton üst kattan alsak sahaya çok mu uzak olur, ne dersiniz? İdeal görüş açısı nedir yani sizce?
        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maratonun en ortası olan J blokun full olmasını beklerdim. I dolu K dolu ama J boş nasıl oluyor bu iş?

Ayrıca Maraton üst kattan alsak sahaya çok mu uzak olur, ne dersiniz? İdeal görüş açısı nedir yani sizce?
          J bloğu bir süre satmadilar herhalde başka açıklaması yok çünkü. İlk ora dolmaliydi. Ya da diğer bloklardan alınanlar başka türlü bir şey. Belki oraları da taraftar almadı. Bilemiyorum.
          Ust kat konusunda ise uzak olacağını sanmıyorum, alt blok daha iyidir daha içinde olursun oyunun ama ust de alirsan aman aman bir fark olmaz bence
          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 27.09.2016, 22:17.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alt blogun en üst koltukları da satışa kapalıydı, Locaların önü. Doğu I blok 21.sıradan aldık biz 22.sıra komple kırmızıydı ve satışlar yeni başlamıştı.
            Ben de en üstten aldım sanmıştım demek ki bi sıra alttan almisim.
            Bu arada j blok sahayı tam ortalamasına rağmen sol kenarından daha çok satılmış bunu da anlamadım. Halbuki ortadan satılması mantıklı olurdu.
            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 27.09.2016, 22:26.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• stadyum açılışında ilk maçında yenilen veya puan kaybeden bir takım var mı ciddi anlamda en korktuğum şey bu

Yorum

• Hiç satılmayan kırmızı olan yerler ya stadyum kapasitesini tam kullanmak istemedikleri için ya sponsor firmalar için fazla takılmamak lazım

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben de en üstten aldım sanmıştım demek ki bi sıra alttan almisim.
                  Bu arada j blok sahayı tam ortalamasına rağmen sol kenarından daha çok satılmış bunu da anlamadım. Halbuki ortadan satılması mantıklı olurdu.
                  İşin garibi stad resimlerinden koltuk sırasını sayıyorum 20 sıra koltuk var doğu alt tribünde destek kuleleri de sökülecek 1 sıra da oraya yapılsa 21 oluyor ve arkamızda loca mı var koltuk mu var açılışta göreceğiz j blokta vira olacağı için tercih etmedik daha rahat izleyelim diye I köşeden aldık ama dediğiniz gibi orası ilginç bir şekilde orantısız boşluklara sahip ve yan blokları neredeyse dolu. Heralde herkes bizim gibi düşünüp yanlardan aldı

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    stadyum açılışında ilk maçında yenilen veya puan kaybeden bir takım var mı ciddi anlamda en korktuğum şey bu
                    Aklıma direk Antalyaspor Bjk maci geldi
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      stadyum açılışında ilk maçında yenilen veya puan kaybeden bir takım var mı ciddi anlamda en korktuğum şey bu
                      gs açılış maçında fb ye kaybetmişti.2011 de.
                      Rüyalari gerçeklestirmenin en iyi yolu uyanmaktir.....

Yorum

• Yorum

• [MENTION=50746]gometra[/MENTION] Kombine satılan koltuklar mı bunlar acaba ?
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [MENTION=50746]gometra[/MENTION] Kombine satılan koltuklar mı bunlar acaba ?
                            Evet, ama fotoğraf bana ait değil twitterdan aldım, bugün paylaşılmış.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet, ama fotoğraf bana ait değil twitterdan aldım, bugün paylaşılmış.
                              Eğer doğru ise gidişat hiç de fena durmuyor.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• maraton ve güney kalearkasının üstü biraz dolarsa baya dolu bi stad olacak inşallah. bu görselin doğruluğuna güvenerek bunu temenni ediyorum.
                                Bize Her Yer Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X