İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçılacağı maç belli olsailk konya dendi sonra akhisar oldu şimdi rize deniliyor en kötü devre arasına kadar gidebilir.
edit : kulüp ucan kombineyi 3 lü mac olarak 850 liraya belirlemişti ben 2 mac için 250 liraya bilet aldımEn son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 22.09.2016, 14:14.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisar ihtimali ortadan kalktı bence, olma ihtimali hiç yok. Rize maçın bile ciddi ciddi kuşkulanmaya başladım ben bence o maça da çok zor yetişir. En iyi ihtimalle Antalya maçında açılır stadyum, yalnız o maçla ilgili de şöyle bir sıkıntı var maç pazartesi günü, şehir dışından gelecek birçok kişi için izin olayı sıkıntı olabilir.
Yorum
-
Alısıs hangı gun bellı degıl kı neye gore aldınbizde hem kpss hemde acılısa gelırız dedık sınav yerını trabzona aldık ama hayırlısı
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Trabzon dısındaki renkdaşlar için açılış maçına gelmek isteyenler için bugüne özel pegasustan ucak bileti alanlara %50 indirim var haberiniz olsun. Kaçırmayın derim. Gidiş dönüş 100 liraya buldum....
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisar ihtimali ortadan kalktı bence, olma ihtimali hiç yok. Rize maçın bile ciddi ciddi kuşkulanmaya başladım ben bence o maça da çok zor yetişir. En iyi ihtimalle Antalya maçında açılır stadyum, yalnız o maçla ilgili de şöyle bir sıkıntı var maç pazartesi günü, şehir dışından gelecek birçok kişi için izin olayı sıkıntı olabilir."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 hafta önce ilk yari acilmaz diyordun, simdi antalyaya kadar geldiysen rizeyede yetisir
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ne zaman ilk yarıda açılmaz dedim?
olsun, rizeye bence hertürlü yetisir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlısıs hangı gun bellı degıl kı neye gore aldınbizde hem kpss hemde acılısa gelırız dedık sınav yerını trabzona aldık ama hayırlısı
Yorum
-
maddi imkanı olup maçlara gidebilecek herkes kombine alıp takıma sahip çıksın
bu takım mutlaka ayağa kalkacaktır. hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın.
yeni stad, yeni zemin, iyi bir taraftar mutlaka takıma ekstra bir hava katacaktır.BMN İZMİR
Yorum
-
İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnadolu jette de kampanya var..maç tarihlerini nerden bulabilirim...25 ine kadar alırsak 39,99 a alabiliyoruz...BMN İZMİR
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkçaabat dolmuşları var devamlı molozdan kalkan, onlarla ulaşım sağlayabilirsiniz. Ki zaten maksimum 10 dk tutar yol.
Yorum
-
[QUOTE=selcuk;1920538952]mac günleri direk stadyuma giden otobüsler olacak rizeden ve cevre ilcelerden
su an planlama asamasinda yakinda aciklanir
Başkan otobüslü kombineden bahsetmişti fakat ayrıca orbüs kalkacağını duymamıştım bu bilgi gerçek mi yoksa zaten otobüslü kombineden mi söz ediyorsunuz çünkü kombinemi zaten aldım?
Yorum
-
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevabın için teşekkür ederim, acaba dönüşte de merkeze aynı dolmuşu kullanabilir miyim geç saatte olacak maçlarda var sonuçta?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemac günleri direk stadyuma giden otobüsler olacak rizeden ve cevre ilcelerden
su an planlama asamasinda yakinda aciklanir
Başkan otobüslü kombineden bahsetmişti fakat ayrıca orbüs kalkacağını duymamıştım bu bilgi gerçek mi yoksa zaten otobüslü kombineden mi söz ediyorsunuz çünkü kombinemi zaten aldım?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum