Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    açılacağı maç belli olsa ilk konya dendi sonra akhisar oldu şimdi rize deniliyor en kötü devre arasına kadar gidebilir.
    Akhisar ihtimali ortadan kalktı bence, olma ihtimali hiç yok. Rize maçın bile ciddi ciddi kuşkulanmaya başladım ben bence o maça da çok zor yetişir. En iyi ihtimalle Antalya maçında açılır stadyum, yalnız o maçla ilgili de şöyle bir sıkıntı var maç pazartesi günü, şehir dışından gelecek birçok kişi için izin olayı sıkıntı olabilir.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      açılacağı maç belli olsa ilk konya dendi sonra akhisar oldu şimdi rize deniliyor en kötü devre arasına kadar gidebilir.
      Ben garanti olsun diye hem akhisar hemde rize macına aldım. Akhisar macında acılmaz avni akerin vedasına giderim

edit : kulüp ucan kombineyi 3 lü mac olarak 850 liraya belirlemişti ben 2 mac için 250 liraya bilet aldım
      En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 22.09.2016, 14:14.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akhisar ihtimali ortadan kalktı bence, olma ihtimali hiç yok. Rize maçın bile ciddi ciddi kuşkulanmaya başladım ben bence o maça da çok zor yetişir. En iyi ihtimalle Antalya maçında açılır stadyum, yalnız o maçla ilgili de şöyle bir sıkıntı var maç pazartesi günü, şehir dışından gelecek birçok kişi için izin olayı sıkıntı olabilir.
        Açılış antalya macına kadar sarkarsa maç günü değişir pazar olur.

Yorum

• Alısıs hangı gun bellı degıl kı neye gore aldın bizde hem kpss hemde acılısa gelırız dedık sınav yerını trabzona aldık ama hayırlısı
          İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar Trabzon dısındaki renkdaşlar için açılış maçına gelmek isteyenler için bugüne özel pegasustan ucak bileti alanlara %50 indirim var haberiniz olsun. Kaçırmayın derim. Gidiş dönüş 100 liraya buldum
          ....

Yorum

1 hafta önce ilk yari acilmaz diyordun, simdi antalyaya kadar geldiysen rizeyede yetisir
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1 hafta önce ilk yari acilmaz diyordun, simdi antalyaya kadar geldiysen rizeyede yetisir
              Ben ne zaman ilk yarıda açılmaz dedim?

Yorum

Ben ne zaman ilk yarıda açılmaz dedim?
                diger murat miydi yoksa
                olsun, rizeye bence hertürlü yetisir

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alısıs hangı gun bellı degıl kı neye gore aldın bizde hem kpss hemde acılısa gelırız dedık sınav yerını trabzona aldık ama hayırlısı
                  hem akhisar macına hemde rize macına bilet aldım. Büyük ihtimal rize macında acılacak stat hem avni akerin vedasına hemde yeni stat acılısına gitmiş olacagım aksi halde bu iki macta da acılmazsa 2. yarı antep maçına kadar içerde haftasonu macımız yok o tarihe de bilet alacagım

Yorum

• maddi imkanı olup maçlara gidebilecek herkes kombine alıp takıma sahip çıksın
                    bu takım mutlaka ayağa kalkacaktır. hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın.
                    yeni stad, yeni zemin, iyi bir taraftar mutlaka takıma ekstra bir hava katacaktır.
                    BMN İZMİR

Yorum

• Anadolu jette de kampanya var..maç tarihlerini nerden bulabilirim...25 ine kadar alırsak 39,99 a alabiliyoruz...
                      En son SEDER tarafından düzenlendi; 22.09.2016, 14:59.
                      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anadolu jette de kampanya var..maç tarihlerini nerden bulabilirim...25 ine kadar alırsak 39,99 a alabiliyoruz...
                        BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akçaabat dolmuşları var devamlı molozdan kalkan, onlarla ulaşım sağlayabilirsiniz. Ki zaten maksimum 10 dk tutar yol.
                          Cevabın için teşekkür ederim, acaba dönüşte de merkeze aynı dolmuşu kullanabilir miyim geç saatte olacak maçlarda var sonuçta?

Yorum

• [QUOTE=selcuk;1920538952]mac günleri direk stadyuma giden otobüsler olacak rizeden ve cevre ilcelerden
                            su an planlama asamasinda yakinda aciklanir

Başkan otobüslü kombineden bahsetmişti fakat ayrıca orbüs kalkacağını duymamıştım bu bilgi gerçek mi yoksa zaten otobüslü kombineden mi söz ediyorsunuz çünkü kombinemi zaten aldım?

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cevabın için teşekkür ederim, acaba dönüşte de merkeze aynı dolmuşu kullanabilir miyim geç saatte olacak maçlarda var sonuçta?
                              evet. maç gece 2de bitse bile stadyum önünden dolmuş otobüs vs bulabilirsin simsarlar yardımcı olur sana
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                mac günleri direk stadyuma giden otobüsler olacak rizeden ve cevre ilcelerden
                                su an planlama asamasinda yakinda aciklanir

Başkan otobüslü kombineden bahsetmişti fakat ayrıca orbüs kalkacağını duymamıştım bu bilgi gerçek mi yoksa zaten otobüslü kombineden mi söz ediyorsunuz çünkü kombinemi zaten aldım?
                                evet, oda ucan kombine gibi olacaktir büyük ihtimallen, yani kombinene ek olarak alabileceksindir..ö

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X