İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek bir fotoğraf yok. Her bloğu ayrı ayrı açıp sayıyoruz tek tek.
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleefsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
-
İlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKapanan blokları gözükmüyor passoda onları saydınız mı? Bence daha fazla satılmış olmalı. 1-2 gün içinde Çok fazla toplu alım yapılmış.
Aksama kadar say dur
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle kapanan tribünler görünmüyor alınanları saymaktansa boşları sayıp stat kapasitesinden cıkarmak lazım
Aksama kadar say dur
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLoca koltuklarında muşamba var, kaç kere söylendi ton farkı bu yüzden oluşuyor.
İşte taraftar budur.
Yorum
-
Muşambayı brandayı falan boşverin. Normal koltuklarla loca koltukları arasında ton farkı var. Bu bariz belli, ha çok mu önemli bence değil. Zira renkleri farklı malzemelerde tutturmak çok da kolay değil galiba. Ha uğraşılırsa yapılır mıydı elbette yapılırdı ancak TOKİ yaptığı hangi işte uğraşmış ki.
Yorum
-
İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemuşambaaaaaaaaİşte taraftar budur.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabahtan beri sayıyorum. Kırmızı olanların hepsi satıldıysa toplam satılan kombine sayısını aşağı yukarı 11977 saydım. Çok fazla geldi bana.
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi günler ben farklı bir konuda bilgi almak istiyorum ben kombinemi aldım ve stada Rize'den gidip gelmeyi düşünüyorumda dolmuşla trabzona geldikten sonra akyazıya nasıl ulaşabilirim bu konuda bana yardımcı olur musunuz otobüs, dolmuş vs.
Yorum
-
passodan gördüğüm kadarı ile güney ve kuzey kale arkalarının altları bitmek üzere baya iyi satış olmuş. üstlerinde ise kuzeyde doluluk var gruplar orada olacağı için oradan iyi satış olmuş belli. güney üstte sadece d blokta yoğunluk var oda yarısı kadar diyeyim.
maraton(doğu) alt taraf bitmek üzere üst tarafta ise sadece d blokta biraz yoğunluk görünüyor 3te 2 kadar diğer bloklarda çok az satış olmuş.
numaralı(batı) ise %30-40 civarı dolu görünüyor. orda sıkıntı şurada 2 kere blok açılmış batı alt I ve J hem 1.kategori hem 2. kategoride açılmış birinde ortaları dolu kenarı boş diğerinde kenarı dolu orta boş
görünmeyen bloklar eğer bitti ise çok iyi satış yapmış olduk. ama boş ise 6-7 bin civarındaYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi günler ben farklı bir konuda bilgi almak istiyorum ben kombinemi aldım ve stada Rize'den gidip gelmeyi düşünüyorumda dolmuşla trabzona geldikten sonra akyazıya nasıl ulaşabilirim bu konuda bana yardımcı olur musunuz otobüs, dolmuş vs.
su an planlama asamasinda yakinda aciklanir
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Trabzon dısındaki renkdaşlar için açılış maçına gelmek isteyenler için bugüne özel pegasustan ucak bileti alanlara %50 indirim var haberiniz olsun. Kaçırmayın derim. Gidiş dönüş 100 liraya buldumEn son selcuk tarafından düzenlendi; 22.09.2016, 14:09."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Trabzon dısındaki renkdaşlar için açılış maçına gelmek isteyenler için bugüne özel pegasustan ucak bileti alanlara %50 indirim var haberiniz olsun. Kaçırmayın derim. Gidiş dönüş 100 liraya buldumilk konya dendi sonra akhisar oldu şimdi rize deniliyor en kötü devre arasına kadar gidebilir.
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum