Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tam linki atarmısın..passoda bulamadım
    Aradığın tüm maç biletleri, konser biletleri, tiyatro biletleri Türkiye'nin resmi bilet sitesi Passo'da. Dilediğin etkinlik biletini Passo'dan satın al.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tek bir fotoğraf yok. Her bloğu ayrı ayrı açıp sayıyoruz tek tek.
      Kapanan blokları gözükmüyor passoda onları saydınız mı? Bence daha fazla satılmış olmalı. 1-2 gün içinde Çok fazla toplu alım yapılmış.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu fotoğrafı görünce inanılmaz bir heyecan kapladı beni, çok güzel gözüküyor yahu.
        efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kapanan blokları gözükmüyor passoda onları saydınız mı? Bence daha fazla satılmış olmalı. 1-2 gün içinde Çok fazla toplu alım yapılmış.
          Aynen öyle kapanan tribünler görünmüyor alınanları saymaktansa boşları sayıp stat kapasitesinden cıkarmak lazım

Aksama kadar say dur

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynen öyle kapanan tribünler görünmüyor alınanları saymaktansa boşları sayıp stat kapasitesinden cıkarmak lazım

Aksama kadar say dur
            Ben saymıştım. Stattaki koltuk sayisi 38924. Boş koltuklarıda sen sayarsın artık 😀

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Loca koltuklarında muşamba var, kaç kere söylendi ton farkı bu yüzden oluşuyor.
              paylaştığın resimle söylediğin çelişiyor renktaş.Normal koltuklar bundan çok daha koyu zaten.Muşamba olduğunu bende biliyorum.Ama renk farkı muşambadan değil.
              İşte taraftar budur.

Yorum

• Muşambayı brandayı falan boşverin. Normal koltuklarla loca koltukları arasında ton farkı var. Bu bariz belli, ha çok mu önemli bence değil. Zira renkleri farklı malzemelerde tutturmak çok da kolay değil galiba. Ha uğraşılırsa yapılır mıydı elbette yapılırdı ancak TOKİ yaptığı hangi işte uğraşmış ki.

Yorum

• İyi günler ben farklı bir konuda bilgi almak istiyorum ben kombinemi aldım ve stada Rize'den gidip gelmeyi düşünüyorumda dolmuşla trabzona geldikten sonra akyazıya nasıl ulaşabilirim bu konuda bana yardımcı olur musunuz otobüs, dolmuş vs.

Yorum

• İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    muşambaaaaaaaa
                    değil.
                    İşte taraftar budur.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sabahtan beri sayıyorum. Kırmızı olanların hepsi satıldıysa toplam satılan kombine sayısını aşağı yukarı 11977 saydım. Çok fazla geldi bana.
                      köşelerdeki tribünlerin en köşedeki yanyana 3-4 sıra ve alt tribünün son basmağı ile üst tribünün ilk basamaklarını saymasaydın. onlar ilk satışa çıktığında kırmızı olarak görünyordu güvenlikten dolayı.

YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi günler ben farklı bir konuda bilgi almak istiyorum ben kombinemi aldım ve stada Rize'den gidip gelmeyi düşünüyorumda dolmuşla trabzona geldikten sonra akyazıya nasıl ulaşabilirim bu konuda bana yardımcı olur musunuz otobüs, dolmuş vs.
                        Akçaabat dolmuşları var devamlı molozdan kalkan, onlarla ulaşım sağlayabilirsiniz. Ki zaten maksimum 10 dk tutar yol.

Yorum

• passodan gördüğüm kadarı ile güney ve kuzey kale arkalarının altları bitmek üzere baya iyi satış olmuş. üstlerinde ise kuzeyde doluluk var gruplar orada olacağı için oradan iyi satış olmuş belli. güney üstte sadece d blokta yoğunluk var oda yarısı kadar diyeyim.

maraton(doğu) alt taraf bitmek üzere üst tarafta ise sadece d blokta biraz yoğunluk görünüyor 3te 2 kadar diğer bloklarda çok az satış olmuş.

numaralı(batı) ise %30-40 civarı dolu görünüyor. orda sıkıntı şurada 2 kere blok açılmış batı alt I ve J hem 1.kategori hem 2. kategoride açılmış birinde ortaları dolu kenarı boş diğerinde kenarı dolu orta boş

görünmeyen bloklar eğer bitti ise çok iyi satış yapmış olduk. ama boş ise 6-7 bin civarında

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İyi günler ben farklı bir konuda bilgi almak istiyorum ben kombinemi aldım ve stada Rize'den gidip gelmeyi düşünüyorumda dolmuşla trabzona geldikten sonra akyazıya nasıl ulaşabilirim bu konuda bana yardımcı olur musunuz otobüs, dolmuş vs.
                            mac günleri direk stadyuma giden otobüsler olacak rizeden ve cevre ilcelerden
                            su an planlama asamasinda yakinda aciklanir

İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar Trabzon dısındaki renkdaşlar için açılış maçına gelmek isteyenler için bugüne özel pegasustan ucak bileti alanlara %50 indirim var haberiniz olsun. Kaçırmayın derim. Gidiş dönüş 100 liraya buldum
                            acilis macinin tarihini biliyorsun yani
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.09.2016, 14:09.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Arkadaşlar Trabzon dısındaki renkdaşlar için açılış maçına gelmek isteyenler için bugüne özel pegasustan ucak bileti alanlara %50 indirim var haberiniz olsun. Kaçırmayın derim. Gidiş dönüş 100 liraya buldum

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar Trabzon dısındaki renkdaşlar için açılış maçına gelmek isteyenler için bugüne özel pegasustan ucak bileti alanlara %50 indirim var haberiniz olsun. Kaçırmayın derim. Gidiş dönüş 100 liraya buldum
                                açılacağı maç belli olsa ilk konya dendi sonra akhisar oldu şimdi rize deniliyor en kötü devre arasına kadar gidebilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X