Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı, özellikle sosyal konut üretimi için kurulmuş olan kamu kuruluşudur.

Yağmur yağınca çalışmıyorlarmış
    En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 21.09.2016, 15:58.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yağmur yarın da devam edecekmiş. Bu arada spor yazısı ortaya çıkmış. Görüntüden yazının kenarlarına beyaz koltuk konulmayacağı anlaşılıyor.

Yorum

• Catı ile uğraşanların, yağmurda fırtınada çalışmaması normal.

Yorum

• Avni Aker stadın'da 1461 maç oynadığından dolayı zemin bozuk oluyor.Yeni stadda yine aynı sistemi yapmak hata olur,Osmanlı maçının önceside var Onur sakatlanmıştı daha önceden vsvs...Yeni stada geçiş yaptığımızda A takım dışında hiç bir takım oynamamalı o stadda.
          ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• gerçekten de mavinin renk tonu çok güzel olmuş. çok canlı duruyor. ne çok koyu ne çok açık ideal renk.

bu üstteki pikselin aynısını alt tarafta ters olarak yani mavi üstte bordo altta olarak yaparlarsa çok güzel olur.
            noucamp taki renklerin pikselli versiyonu gibi.

YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Akyazı Arena ‏@AkyaziArena 24 Min.Vor 24 Minuten
              Alt katın koltuk montajı başladı - 21/09/2016

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Tasarımdan bağımsız sadece montaj işi için söylüyorum: Tüm stat inşaatları içinde koltuk montajı en doğru yapılan stat bizimki. Tüm koltukların yerlerini santim santim bilerek diziyorlar.

Yorum

• Aksam üzeri yeni fotoraflar..

...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• mavinin tonu bıraz daha koyu olsa daha guzel olurdu dıye dusundum ıcımden gecırdım ..Bu halide güzel ancak dedıgım gıbı koyu daha guzel olurdu
                    Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                    Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                    NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• Acayip bir saçmalık var koltuk diziliminde.
                      Loca koltuklarının rengi tribün koltuklarında kullanılan maviye uymuyor.
                      Locaların hepsi maviyken alt kata bordo koltuk koymak muazzam fikirmiş ayrıca..
                      Şimdi giderler TRABZONSPOR yazısını da beyaz yaparlar, merdivenleri de mecburen sarıya boyarlar. Cümbüşe bak
                      En son Murathan tarafından düzenlendi; 21.09.2016, 20:01.

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yok artik
                        500.000'i Kim neden locaya gomsun?Adam parali diye enayi mi? Real Madrid'i mi izleyecek 500.000'e
                        galatasaraya 1 trilyon veriyorlar.tamam galatasaray kadar takım degiliz ama okadar işadamı var ellerini tasın altına sokmalı hepsi en kötü 250 300 bin.

Yorum

• serefsizim en büyük sorun bu cati. catinin bitmemesi bütün her seyi etkilyor, ne zikkim bir seyse artik.

bir de o yukaridaki isiklandirmalar saha aydinlatmasi mi yoksa?

Yorum

• alttaki piksel hoşuma gitmedi localar maviyken, maviden başlayıp bordoya inmeliydi. neyse bitsin de biran önce artık önemi yok.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• hibrit zemin 75 günde teslimatı yapılıyor diye biliyorum muhtemelen zemin gecici olacak sezon sonu hibrite gecilecek.

Yorum

• Koltuklar takıldıkca stadyum daha heybetli oluyor
                                !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X