[QUOTE=olcay_61;1920536559]Beğenmeyen gelmesin, destek olmayan da iyi günde sevincimize ortak olmasın...[/QUOTE
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım kazanınca yanında olan
kazanamayınca sırtını dönen ve
her türlü hakareti yapan bi taraftar topluluğu yoktur heralde bizden başka. Bu zihniyettekiler takıma ve renklere değil başarıya gönül vermiş demektir bence.
Gidin o zaman 3 istanbul takımlarını tutun kardeşim
Her sene sevinmek garanti...
son olarak şunu söyleyebilirim ki şu takım taraftarının başına gelenin 3 te 1 i diğer istanbul takımlarının başına gelseydi bugün şikebahce beşiktaş galatasaray diye bir takım yoktu.
Sent from my iPhone using Tapatalk-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusura bakmayın ama bunu Türkiyede söyleyeceğiniz en son taraftardır Trabzonspor taraftarı. bu takım yaklaşık 35 yıldır şampiyon olmadı, olmasına izin vermediler. her türlü haksızlığa ve hakarete maruz kaldı, baş kaldırınca da terörist damgası yedi. 27 yaşındayım ve 2 kere şampiyonluğunun masa başında kaybetmesine canlı tanık oldum bu takımın. insanların yüzünüze baka baka size haksızlık yapması ve hiç birşey yapamamanın acizliğini, sinirini, üzüntüsünü yaşadım. herşeye rağmen yılmadık, ufak bir kıvılcım bekledik takımdan ama son 5 yılda bir kez olsun şu takım taraftarı stada çekecek bir futbol koymadı ortaya. antep maçındaki yenilgiye şansızlık dedim, osmanlı maçındaki yenilgiye zemin dedim ama alanya gibi ligin en büyük düşme adayı takıma 3 0 yenilmemiz tüm şevkimi kırdı. bırakın açılış maçına gitmeyi, tv karşısına bile geçmek istemiyorum artık.
son olarak şunu söyleyebilirim ki şu takım taraftarının başına gelenin 3 te 1 i diğer istanbul takımlarının başına gelseydi bugün şikebahce beşiktaş galatasaray diye bir takım yoktu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUçak bileti alacağız ama hala net açıklama yok yetişmeyecek bana kalırsa ama hala bekliyoruz açılışı rize maçıyla yaparız gibi geliyor bana.
Sent from my iPhone using TapatalkEn son Murat' tarafından düzenlendi; 19.09.2016, 09:25.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRize maçından Antalya maçına da sarkabileceğini düşünüyorum ben. Acaba Rize maçı için Avni Aker'e veda için, Antalya maçına da Akyazı'nın açılışı için bilet mi alsak. Yalnız Antalya maçı pazartesi olduğu için açılış olursa gerçekten rezalet olur.
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok artık pazartesi de açmazlar herhalde. Gerçekten rezalet olur
Yorum
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim şu Trabzonun başına gelenler onun bunun başına gelseydi duygusallığını bırakalım artık öyle bir dünya yok. Dünyada başarı üzerine kurulan bi tribün geleneğide yok Trabzonspor taraftarı senin söylediğinin aksine bunu söyleyebileceğimiz bir taraftar kitsine sahip avrupada stad seyirci ortalamalarına ve o takımların kaçıncı olduğuna bakmanı öneririm. Stadın boş kalmasının hiçbir bahanesi yok gözümde olmamalıda özellikle bilet fiyatları uygunken, ha eğer diyosanız ki biz köy takımıyız maça gelicek adam yok sayımız bu ona söylenecek bir şey yok
sorun bizim o Avrupa ülkelerinden biri olmamamız. zaten Avrupa da seyirci ortalaması yüksek olan da 3 lig var. almanya, ingiltere, ispanya. bu ülkelerin ekonomik durumunun bizden kat kat daha iyi olmasını geçtim, oynanan futbolun kalitesi bizim ligler ile karşılaştırılamayacak kadar yüksek. yani adam stada gittiğinde yenilse bile oynanan futboldan zevk alıyor. mesela şuana kadar 4 büyük takımın maçları haricinde süperligde kaç tane maç izledin, premier ligde, la liga da bundesliga da kaç maç izledin. kendim adına konuşmak gerekirse süperligde 4 büyük takımın maçı hariç tek bir maç bile izlemedim. ama özellikle ingiltere liginde hangi maça denk gelsem izliyorum.
Türkiye ligi ile karşılaştırırsak daha 2 sene önce şampiyon olan gs 1 sene başarısız oldu diye bu sene 7 bin kombine satabilmişti. ilk haftalarda kazanınca kombine sayısı bir anda 17 bine çıktı. yani Türkiye de sportif başarı ile taraftar sayısı doğru orantılıdır.bu sadece bizim için değil her klüp için böyledir.
Sent from my iPhone using Tapatalk-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
Fotoğraflar düne aittir..Geçerken bi çekeyim dedim
En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 19.09.2016, 11:58.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
onu bunu gecde
burada cay icip mac izleyecegizMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.