Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
[MENTION=20120]cerasus[/MENTION]
Daha bir kac ay once yasadigim bir olaydan ornek vererek yola cikacagim.
Hard Rock Cafe'yi asagi yukari herkes bilir.
1 yildan fazladir o projeyi calistik ve 28 Agustos'ta Baku'de actik.
Dis cepheye, iceri, tentelere yapacagimiz logolari yaptiracagiz. Hard Rock'un standardi PMS kodlariyla verilmis.
Baku'de de kimse PMS kodlarla calismiyor. CMYK, RGB, RAL ve Pantone kod olarak karsilik gelenlerini yaptirdik. Sonuc birbirinden farkli 4 ton ve malzeme ayni.
Bu renkler branda tipli bir kumasta ise renkler bambaska oldu.
Kisacasi kurumsal kimliginiz otursa bile uygulama standartlariniz ayni olamiyor malesef.
Malesef bu endustriyel bir sorun...
Olmasa iyi olur ancak olacak. Kagitta, duvarda, metalde, boyada ayni kodlari girdigimizde farkli sonuclar elde edecegiz.
[MENTION=2760]Travelair[/MENTION]
Bu noktada Yigit'e hak vermemek elde degil. Deneyerek buldugunuzda savundugunuz kurumsallik olayindan uzaklasiyorsunuz.
Asagida Hard Rock icin verilen renklere karsilik gelen kodlar. Deneyin bakin nasil farkliliklar goreceksiniz.
hard rock color codes.JPGIstanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Deneyerek bulmakta nasıl yanlış var anlayamadım. O kodun rengini tutturmak için fabrikada koltukta görür denersiniz. Yoksa o kodu verelim, o renk boya vurulsun aynen çıksın diye bir şey olduğunu zaten sanmıyorum. Vurduğunuz zemine göre değişiyorsa, işlemler sırasında değişiyorsa mecburen denemek zorundasınız. Maksat kod değil, kodun temsil ettiği rengi tutturmak
Bu arada cafeniz hayırlı olsunEn son Travelair tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 17:37.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Renklerin ürünlere uygulama aşamasındaki bu teknik düzenlemelerle ilgili en doğru bilgilendirmeyi sanıyorum @afs yapabilir. Ama diğer kurumsal firma ve futbol kulüplerinde bu mesele olmuyor da biz de oluyorsa bir yerlerde arıza var demektirHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
ya bu neyin muhabbeti .... anlamıyorum ... adam kurumsal olarak renklerimiz neden açıklanmadı diyor ... çaaat koyuyorsun önüne kulübün kurumsal olarak belirlediği renkleri yok bunlar değil diyor .. sanırsın kulüp kurulurken imza attı adam ... hadi onuda geçtim ... kardeşim herkesin rengi teknoloji geliştikçe değişiyor ... yok lacivert olmuşda laciverti başkası kullanıyormuş ... yav kardeşim geçin bunları daha büyük bir problemimiz var ... drenaj kanalları açılırken derinlik ve genişlik farklılıkları var ... hepsi arasında 34mm genişlik be 49mm derinlik farklılıkları var alın bunu tartışın ... la havle vela ya ... sıkıntıdan neyi eleştireceğini şaşırdı millet ... lig başlasa falanda millet gidip yumlu ile zekiye sarsa aynı zihniyeti, birde stad konusunda okumaktan sıkıldık valla ...Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeneyerek bulmakta nasıl yanlış var anlayamadım. O kodun rengini tutturmak için fabrikada koltukta görür denersiniz. Yoksa o kodu verelim, o renk boya vurulsun aynen çıksın diye bir şey olduğunu zaten sanmıyorum. Vurduğunuz zemine göre değişiyorsa, işlemler sırasında değişiyorsa mecburen denemek zorundasınız. Maksat kod değil, kodun temsil ettiği rengi tutturmak
Bu arada cafeniz hayırlı olsunVersinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu neyin muhabbeti .... anlamıyorum ... adam kurumsal olarak renklerimiz neden açıklanmadı diyor ... çaaat koyuyorsun önüne kulübün kurumsal olarak belirlediği renkleri yok bunlar değil diyor .. sanırsın kulüp kurulurken imza attı adam ... hadi onuda geçtim ... kardeşim herkesin rengi teknoloji geliştikçe değişiyor ... yok lacivert olmuşda laciverti başkası kullanıyormuş ... yav kardeşim geçin bunları daha büyük bir problemimiz var ... drenaj kanalları açılırken derinlik ve genişlik farklılıkları var ... hepsi arasında 34mm genişlik be 49mm derinlik farklılıkları var alın bunu tartışın ... la havle vela ya ... sıkıntıdan neyi eleştireceğini şaşırdı millet ... lig başlasa falanda millet gidip yumlu ile zekiye sarsa aynı zihniyeti, birde stad konusunda okumaktan sıkıldık valla ...
Desek şimdi biz de
Bırakın millet istediğini yazsın çizsin tartışsın kardeşim. Sana göre önemsiz olan diğerine göre önemlidir. Yeter ki her şey saygı çerçevesinde ilerlesin.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeneyerek bulmakta nasıl yanlış var anlayamadım. O kodun rengini tutturmak için fabrikada koltukta görür denersiniz. Yoksa o kodu verelim, o renk boya vurulsun aynen çıksın diye bir şey olduğunu zaten sanmıyorum. Vurduğunuz zemine göre değişiyorsa, işlemler sırasında değişiyorsa mecburen denemek zorundasınız. Maksat kod değil, kodun temsil ettiği rengi tutturmak
Bu arada cafeniz hayırlı olsun
ve bunu 2 yil saxpolymer de calismis biri olarak diyorum, general electrics in özel anlasmali orta ve dogu avrupa ortagiydi, yani bu bölgenin toplam %60 özel masterbatch ini cikartan sirket
bundan emin olabilirsiniz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
koltuk renkleri güzel neden bu kadar takıldı anlamıyorum 50 tane örnek veririm renk konusunda bordo ve mavinin tonları her yerde farklı. neden koltuklara bu kadar taktık anlamadım.. bence renk konusunu konuşacağımıza artık ışık sistemleri ses sistemi ne bileyim stadın dışında yapılan şeylere kafa yoralım bence..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Doğan Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeneyerek bulmak güzel ama çok masraflı. Üretim detaylarına hakim değilim ancak fabrikasyon bir ürün için kaç adet koltuk harcanacak ve renk tutana kadar boya karışımı için kaç boya açılacak, makine tekrar tekrar temizlenecek, uzar gider... Sonuçta 3 boyutlu yazıcıda basılmıyor bu ürünler...
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekumas vs girmeden, bu dediginizi sadece degisik plastik ürünleri icin arastirilacak masterbatch lerin gectigi labor süreci 100binlerce €ya mal olur
ve bunu 2 yil saxpolymer de calismis biri olarak diyorum, general electrics in özel anlasmali orta ve dogu avrupa ortagiydi, yani bu bölgenin toplam %60 özel masterbatch ini cikartan sirket
bundan emin olabilirsinizEn son Travelair tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 18:15.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum