Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ronin allah askına sen musallah olma bazı zamanlar yanlış şeyler söyledim hatalar yaptık ama ozamanda şike olayları filan işte patladı hararetliydi ortalık zaten şike olayının en büyük örneğide benim gibi insanların kendi içimzide kutuplaşmasıydı neyse ben döndüm hatamdan neleri kaybettiğimi yada bizi nereye götürdüğünü farkettikten sonra ben yanlışlarımdan döndüm.

ayrıca dahada saydam olmak gerekirse kim oldugum okadar meraksa https://www.facebook.com/Emrex61 buyurun ben buyum
    En son emrex61 tarafından düzenlendi; 29.08.2016, 16:08.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yaa bu saha çalışmaları için erken değilmi o kırmızı direkler sökülüp yüklenirken kamyonlar giricek.zemine zararı olmazmı yani çatı tam bittiğinde kırmızı kuleler söküldükten sonra başlanması gerekmiyormuydu.

yani ok kum çakıl ama milimetrik zemin düz olması gerekiyor.sanki erken başlandı gibi geldi bana.
      El arabasıyla taşırlar.
      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        varya eger 2011de sampiyonlugumuz verilseydi, en az 2 kere daha sampiyon olmustuk. Suanki stadda en az 1,5 yil once bitmisti.
        daha önemlisi iho diye birini ismen tanıyor olurduk...
        Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• ışıklandırma çalışmaları , kapalı loca bölümüne koltuk takılması, saha zemininde çalışmaların hızlanması
          kaymak. wowturkey
          fatihKeskin_14079613_1299212833424599_1388609923.jpg
          fatihKeskin_14102523_1299212893424593_3648982494.jpg
          fatihKeskin_14192049_1299212943424588_5336962192.jpg
          KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

yaa bu saha çalışmaları için erken değilmi o kırmızı direkler sökülüp yüklenirken kamyonlar giricek.zemine zararı olmazmı yani çatı tam bittiğinde kırmızı kuleler söküldükten sonra başlanması gerekmiyormuydu.

yani ok kum çakıl ama milimetrik zemin düz olması gerekiyor.sanki erken başlandı gibi geldi bana.
            ogadadan bişe olmaz...

Yorum

• Destek kulelerini çıkarmak icin çatı direklerinin tamamınının bitmesini bekliyor olabilirler. (Extra güvenlik önlemi) Ayrıca destek kuleleri yapboz(demonte) gibi duruyor sanirim cok kücücük parcalara ayrilip rahatlikla cikarilacak. (varsayım)

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne olmuş peki müthiş taraftar müthiş tezahüratlarıyla kurtarabilmiş mi takımı, almış mı maçı bari?
                Güzel kafa devam böyle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Maglubiyetler artarsa stat acilisi felan hepsi gölgede kalir
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• son fotoğraftaki kedi yoluna takılan ışık sistemi saha için değil galiba led deniyordu diye hatırlıyorum..
                    çatı ucunda olmayacak mı bilen varmı?
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ışıklandırma çalışmaları , kapalı loca bölümüne koltuk takılması, saha zemininde çalışmaların hızlanması
                      kaymak. wowturkey
                      [ATTACH]10514[/ATTACH]
                      [ATTACH]10515[/ATTACH]
                      [ATTACH]10516[/ATTACH]

1. foto şu bordonun heybetine derinliğine ürkütücülüğüne bakarmısınız.vee trübünü nasıl dik gösterdiğine bakarmısınız bu koyu renk olmasından kaynaklanıyor.

işallah piksel saçmalığıyla ayağımıza kurşun sıkmayız.bordo ben burdayım diyor resmen trübünde.

yaa usta başkanım altı mavi yaptın iştee üste piksel karıştırma lütfen.

şu üst kata mavi piksel karıştıran açık ara çok zevksizdir.

Yorum

• tek renk olması bvencede guzel olur. ustler bordo alt mavi super olur
                        Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                        Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                        NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• [MENTION=46752]oguzhancoskun[/MENTION]

1.foto trübünler sahaya inicek gibi bordonun gücü.başkana ulaşında vazgeçirin renkdaşım şu alta mavi dalga piksel saçmalığından.

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güzel kafa devam böyle

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Senin kafa nasil peki merak ettim.

Yorum

1. foto şu bordonun heybetine derinliğine ürkütücülüğüne bakarmısınız.vee trübünü nasıl dik gösterdiğine bakarmısınız bu koyu renk olmasından kaynaklanıyor.

işallah piksel saçmalığıyla ayağımıza kurşun sıkmayız.bordo ben burdayım diyor resmen trübünde.

yaa usta başkanım altı mavi yaptın iştee üste piksel karıştırma lütfen.

şu üst kata mavi piksel karıştıran açık ara çok zevksizdir.
                              tüm stadı koyu bordo yaptığımızı var sayalım tüm tribünlerin o ihtişamlı! bordosunugörmek için stada kimsenin gelmemesi gerekiyor. rakip takımları boş ihtişamlı korkunç bordo rengimizlemi boğacağız
                              Trabzonspor ürkütücü bordo tribünletiyle rakipleri daraltıyor nefes darlığı oluyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X