taraftar gruplarininda misafir tribününde kuzey de olmasi sizce sorunlar dogurmazmi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Birlik ve beraberlik ortamına zarar verebilecek en ufak şeyden bile kaçınmamız gerek. Hoşgörünüze sığınarak mesajları sildim...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftar gruplarininda misafir tribününde kuzey de olmasi sizce sorunlar dogurmazmi
Yorum
-
Ya olur mu ne manşette kullanılması yapmayın Allah aşkına...arkadaş ortamında yapılacak esprileri sizce gazeteler,siteler manşet yapabilir mi? gazete kapanır, eğer bu kelimeyi müstehcen anlamda kullanılacak olursa,daha neler...ama ergen sosyal medya kullanıcıları sürekli bu esprileri döndürür o başka...
Yorum
-
Twitterda millet "Ultras Trabzon" ismiyle dalga gecmeye basladi simdiden.
Ama haklilar UltrAslan'in Trabzon subesi gibi olmus....
Trabzona ve Trabzonspora özgü, Karadenizin karakterini yansitan bir isim bile bulamamislar...En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 23.08.2016, 13:39.
Yorum
-
ya ben diyorum bu klupte taraftar grupları ve kafadaki insanlar birleşmez AKP MHP CHP gibidirler asla ama asla birleşmezler görüceksiniz muharrem usta nında kafasını yicekler onun planlarıdır bu iyi gözükmeler filan ileride anlıcaksınız demek istediklerimi.
Yorum
-
aklima stadin dis yapisini guzellestirecek cok degisik fikirler geliyor. Ozellikle Amerikada gordugum ve etkilendigim seylerde var tabi. Keske bir mimar olsaydim bunu en iyi sekilde projelendirip daha iyi dile getirebilirdim ancak yinede kendi capimda anlatmaya calisiyim.
-stadimizin cati sistemi gorundugu uzere ozellikle ust yapisi piramit seklinde bir yapiya sahip. bu piramitlerin en ust noktasina tek nokta beyaz led isiklar konulabilir. ve ayni sekilde piramitin etrafinda kayan beyaz ledlerde super gozukuyor. ornekle gostermem gerekirse;
-stadin disinda yer alan bu ince duvarin stadin her iki yaninda oldugunu dusundugumuzde, ortaya led reklam panosu ve isik sovlarinda kullanmak amaciyla guzel bir alan ortaya cikiyor. Ben her iki tarafinda led panolarla desteklenmesini taraftariyim. ortaya cikacak goruntu muhtesem olur.
akyazi.jpg
- mebranlarin altinda kalan, ne hikmetse, projede dahil bos kalan ve tribunlerin alt kisimlarinin gozuktugu yerlerinde membranlarla kapatilarak bir butunluk saglanabilir.
- statyumun cikis merdivenlerinin her merdiven altina led serit cekilebilir. Bu led seritlerin fiyatinin ( toptan alindiginda ) metresinin 8TL gibi bir fiyata geldigini soylemeliyim. Yani cok ucuza yapilabilir. Her bir merdivende bordo- mavi seklinde bir isiklandirmayla harika bir goruntu saglanabilir. Ayni isiklandirma, Trabzonspor muzesinde merdivenlerde yapilmisti. Gidenler bilir.
uzun zamandir aklimda olanlar bunlar. Aklima geldikce eklemeye devam edecegim.
edit: yukaridaki resmin asli wowturkey.com dan alinmistir.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitterda millet "Ultras Trabzon" ismiyle dalga gecmeye basladi simdiden.
Ama haklilar UltrAslan'in Trabzon subesi gibi olmus....
Trabzona ve Trabzonspora özgü, Karadenizin karakterini yansitan bir isim bile bulamamislar...
Ismi Ben de begenmedim Sade bir isim ama gsden calintilikla falan alakasi yok.
Yorum
Yorum