Tehdit ne abi esas ? Bana bunu biri açıklasın bu adam bakan yani böyle mahalle ağzıyla konuşamaz delikanlı gibi söyleyin falan ordu istiyormuş. Akpli yalakalar da yeaaa diye konuşmaya başlayıp abartıyorlar cidden sinir bozucu olmaya başladı
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Akyazı Stadı'nın loca satışları yavaş yavaş başladı.
Alt limit 85 bin TL (Kale arkaları)
Üst limit 300 bin TL (Protokol)
65 x (ortalama) 130000 = 8.450.000
49 x 300000 =14.700.000
toplam: 23.150.000 yani ~7,5m€
Hani Subaru için,
''yanlışlıkla bir sıfır fazla atılmış,bakmışlar satılıyor,düzeltmemişler o paralara satmaya devam etmişler'' derler ya, bizim loca fiyatları da öyle gibi
Neyse bakalım,85.000 değil de 8.500 olsa yine alamayacağıma göre,
lafını edip komik duruma düşmeyim
her ne kadar ben hayretlere düşsem de yönetimin bir planı,bir bildiği vardır heralde.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Akyazı Stadı'nın loca satışları yavaş yavaş başladı.
Alt limit 85 bin TL (Kale arkaları)
Üst limit 300 bin TL (Protokol)
65 x (ortalama) 130000 = 8.450.000
49 x 300000 =14.700.000
toplam: 23.150.000 yani ~7,5m€
Hani Subaru için,
''yanlışlıkla bir sıfır fazla atılmış,bakmışlar satılıyor,düzeltmemişler o paralara satmaya devam etmişler'' derler ya, bizim loca fiyatları da öyle gibi
Neyse bakalım,85.000 değil de 8.500 olsa yine alamayacağıma göre,
lafını edip komik duruma düşmeyim
her ne kadar ben hayretlere düşsem de yönetimin bir planı,bir bildiği vardır heralde.
Bana az bile geldi üst limit 300 bin tl diyor forbes dergisi Türkiyenin en zengin 100 ailesini açıkladı 11 i Trabzonlu aslında bu ailelere takımın 11 mevkisini satmak lazım rekabet olsun diye
sizce bu adamlardan 300 bir tl istemek ayıp değilmi Subaru örneğinde olduğu gibi 300 bin tl yerine Euro desen fark etmezler bile
Türkiye'nin en zenginleri listesi açıklandı. Forbes dergisi'nin araştırmasına göre en zengin 100 kişinin 11'i Trabzonlu. Listede Orjin Deri ve İstinye Park'ın sahipleri Oflu Zafer Yıldırım ve Çaykaralı ortağı Zafer Kurşun en zengin Trabzonlular olarak önde görünüyor. Yıldırım ve Kurşun, Türkiye'nin en zenginleri listesinde 38 ve 39. sırada yer aldı. Her ikisi de 1 ile 1 buçuk milyar dolar servete sahip. Listenin 44. sırasında Oflu olan Ali Ağaoğlu var. Ağaoğlu'nu Çaykaralı Cevahir Ailesi takip ediyor. Cevahir'lerin sıralaması 55.'lik. Listenin 67 ve 68. sırasında Of'tan Saffet-Yılmaz Ulusoy kardeşler ile yeğenleri Alican Ulusoy var. Onların serveti de 500 ile 750 milyon dolar arasında. Ulusoyları Diler Grubu takip ederken listede Aşçıoğlu Ailesi 88. Makyol Saffet Çebi 95. ve Çaykaralı Varlıbaş Holding Süleyman Varlıbaş 99. sırada yer aldı.
[MENTION=30542]oksoholu[/MENTION] renktaşım haklısın,
bizim başkana ticareti öğretecek değilim
adam el attığı her şeyi şaha kaldırmış,
bizim yerel sülükler ve her şeyi ben bilirimciler musade ederse TS yi de şaha kaldıracak buna yürekten inanıyorum,
mutlaka senin de dediğin o dinamikleri düşünmüştür,onları harekete geçirecektir,
hesabını kitabını yapmıştır,bekleyelim bakalım.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Şu saray lafına gıcık oluyorum. Haberi okudum. Büyükşehir belediye sarayıymış. Bina dense neye yetmiyor? Ne bu özenti, böbürlenme?
Localar ise hatırladığım kadarıyla 3 yıllığına kiralanacaktı. İstenirse ortak olarak da (Örneğin 8 kişi) toplanıp kiralanabiliyor. Dolayısı ile bence fiyatlar düşük bile
En son Travelair tarafından düzenlendi; 22.08.2016, 11:45.
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Stat açılış tarihi konusunda, Başkan geçen gün akhisar maçı dedi ama bir durum olursa sonraki maça da sarkabilir dedi. (Rize maçı oluyor.) Bana bir maç daha sarkacak gibi geliyor, çim mevzusu biraz vakit alıyor diye duydum çünkü.
Bence aceleye getirmeyelim biz bu işi eksik bırakmasınlar bazı şeyleri.
En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 22.08.2016, 12:17.
Yorum