Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim icim sindi. ustteki tasarimlan daha fazla oynamasinlar. ilerleyen yillarda pikselleri bordo ile degismek cok zor olmaz. Su beyazdan kurtuldukya gerisi gelir..

Ayrica 360 derece ozelligine sahip ekran yanindaki hoparlorlerden bahsedilmisti ( BJK stadindaki gibi ) ancak takilan hoparlorlere bakilirsa ( TT arena, Sukru saracoglu ) dakinin aynini yapiliyor. Ki ben bu tarz hoparlorleri daha cok seviyorum, sanki her 500 kisiye ayri hoparlor verilmis gibi oluyor, ve ses dagilimi bence cok daha iyi. ne kadar guclu olursa olsun tek nokta hoparloru, bu tip stat cevresine dagilan hoparlorlerden daha iyi akustik veremez. Bu da sevindirici bir nokta oldu.
    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH]10327[/ATTACH]

bu olacak %99.9
      tepkilerden dolayı beyazı kaldırmışlar
      Herhangi bir TS logosu yok,
      T RAB ZON SPO R yazısı çok kötü gözüküyor,
      Üst kattaki mavilikler sehpa danteli gibi,

Kısacası bu tasarım en kötü 2.dir fikrimce.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Logoyu da mı kaldırdılar tasarımdan???
        o ayrıntılar değişir biri kalkar başkası eklenir.
        beyaz koltuk olmayacakmış ama yani en azından degrade olarak kullanılmayacakmış
        Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herhangi bir TS logosu yok,
          T RAB ZON SPO R yazısı çok kötü gözüküyor,
          Üst kattaki mavilikler sehpa danteli gibi,

Kısacası bu tasarım en kötü 2.dir fikrimce.
          bunlar örnek görseller yazı bile olmayabilir.
          başladık yine Trabzon işi tabirlere. degrade(yada Türkçesi geçişli) önce piksel oldu şimdi de sehpa danteli. zaten çatıdaki membran da muşambaydı çadırdı. bayılıyoruz böyle tabirlere (!)
          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Benim istediğim tasarım olmamış !
            Dolayısıyla berbat !
            Yönetim istifa!!!!!!!!

Acaba bu taraftar ne zaman trip atmayı bırakıp adam gibi takımı destekleyecek merak ediyorum
            Ota poha bahane bulup sallamak gerçekten keyifli olsa gerek

Koltuk tasarımı ne ya
            Basit bi şey işte
            Ya tek renk olacak ya çok renkli
            Takılmayın bu kadar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            En son M.S.SOFU tarafından düzenlendi; 19.08.2016, 13:06.
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Ne logosu ya görmediniz mi koltuklara işlenince yamuk yumuk duruyor logo. İlla logo yapacaksan yaparsın bir logo asarsın çatıya BJK gibi. Şu koltukları rahat bırakın, sade olsun

"Koltuk renkleri, kurumsal kimlikte yazıldığı şekline sadık kalarak belirlenmiştir."

Belliydi zaten. Bu renkler formadan, stada her yerde uygulanacak. Bordo Maviyi Aston Villa, West Ham gibi kullanmak var, birde böyle kullanmak var.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Çok mu önemli logo,renk,çatı,çim felan.Amaç yeni bir stad yeni bir heyecan değil mi.İleride o koltuklardan logoları sökmeye çalışıp cebimize koymayacağız mı,stad çevresine dikilen güzelim çiçekleri vakit geçirmek için koparıp yolmayacağız mı,yapılacak marina gibi bir alan olsa hepimiz orayı akşam bira içmek için kullanmayacağız mı,yürüyüş yoluna yapılan kauçuğun üstünde çekirdek yiyip orayı berbat etmeyeceğiz mi,stadın dışına yapılan merdiven korkuluklarını kırmayacağız mı,en önemlisi hep beraber maç devam ederken o güzelim hibrit çimin üstüne basıp sahaya atlamayı hayal etmeyeceğiz mi.Uzun lafın kısası bize bunlar çok bile yapandan yaptırandan Allah razı olsun herşey mükemmel oluyor ben baktıkça gururlanıyorum.

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bunlar örnek görseller yazı bile olmayabilir.
                  başladık yine Trabzon işi tabirlere. degrade(yada Türkçesi geçişli) önce piksel oldu şimdi de sehpa danteli. zaten çatıdaki membran da muşambaydı çadırdı. bayılıyoruz böyle tabirlere (!)
                  Degrade geçişli piksel dantel adı her neyse kötü oğlu kötü bir tasarım.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Fikirlerimizi saldırgan tavır göstermeden de yazabiliriz.

İyi forumlar.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Koltuklar takılmamış ki. Yanlış görmüyorsam sadece yere koyulmuş durumda

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      MCMLXVII

Yorum

• Düz renk tek renk olsun dedik olmadı.
                        Hadi bari alt kat bir renk üst kat başka renk olsun dedik olmadı.
                        Dalga istemiyoruz dedik dalga koymuşlar, piksel istemiyoruz dedik bi de üstüne pikselli yapmışlar.

Moralim çok bozuk, hiç sevemedim bu tribün şeklini. İlla dalga istiyorsanız bari pikselsiz olsaydı. Pikseli koymuşlar, bi de priketleri kırmışlar. Yav priketleri niye kırdınız? Bi kere zaten koltukların rengiyle bir tribün oluşacağından bu zaten kendi kendine pikselli bir görüntü ortaya çıkaracaktı. Bir de bordo mavi renk geçişleri yapınca iyice karmaşık, çirkin birşey olacak.

Neyse artık, olan oldu, tecavüz kaçınılmaz zevk almaya bakalım.
                        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• bu saatten sonra bu ne yaa demenin fayda etmeyecegi zaman dilimine giriyoruz.. Mesela stat disina yapilan logoyu cogumuz elestirdi ancak o, o sekilde kalmayacak, etrafi korunakli olacak, oyle TS logosuna basamayacaksiniz yani.. O yuzden bende burada guzel elestiren biri olarak diyorum ki, su saatten sonra hunharca elestiri yerine, yapici fikirlerimizi ortaya koyalim, belki degisebilme ihtimali olan seyleri degistirebiliriz. Aksi halde, karsi taraftaki insanlari sinirlendirmekten baska bir ise yaramiyoruz.

Ayrica varsa onerimiz direk AKP il baskanina ( hastane konusuyla ilgili ) tweet atabilirsiniz, ben dun attim. Cevap gelmedi ama olsun. Atacaginiz tweet te de lutfen karsinizda kimin oldugunu bilerek atin, oyle tweet ler goruyorumki adam babasiyla oyle ukalaca konusmaz. Biraz saygili ve bilgili onerilerimizi sunalimki, karsimizdaki adamda, harbiden dogruymus diyebilsin. Obur turlu ilk iki kelimenizden sonrasini kimse okumaz.

Yorum

• anıt heykel bizim taraftarın neyine, yaptırın parke taşlarından 1 park sabah akşam çekirdek çitlesinler

hastane ve balık hali de yapıldı mı off müthiş bir efsane, anfield road haltetmiş yanında

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu saatten sonra bu ne yaa demenin fayda etmeyecegi zaman dilimine giriyoruz.. Mesela stat disina yapilan logoyu cogumuz elestirdi ancak o, o sekilde kalmayacak, etrafi korunakli olacak, oyle TS logosuna basamayacaksiniz yani.. O yuzden bende burada guzel elestiren biri olarak diyorum ki, su saatten sonra hunharca elestiri yerine, yapici fikirlerimizi ortaya koyalim, belki degisebilme ihtimali olan seyleri degistirebiliriz. Aksi halde, karsi taraftaki insanlari sinirlendirmekten baska bir ise yaramiyoruz.

Ayrica varsa onerimiz direk AKP il baskanina ( hastane konusuyla ilgili ) tweet atabilirsiniz, ben dun attim. Cevap gelmedi ama olsun. Atacaginiz tweet te de lutfen karsinizda kimin oldugunu bilerek atin, oyle tweet ler goruyorumki adam babasiyla oyle ukalaca konusmaz. Biraz saygili ve bilgili onerilerimizi sunalimki, karsimizdaki adamda, harbiden dogruymus diyebilsin. Obur turlu ilk iki kelimenizden sonrasini kimse okumaz.
                              AKP il başkanının hastaneyle ilgili yetkili bir mercii olması ayrı bir komedi de, neyse.
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                AKP il başkanının hastaneyle ilgili yetkili bir mercii olması ayrı bir komedi de, neyse.
                                oyle de kendisi surekli bu konunun tek mercii siymis gibi tweet ler attiginda dolayi, basvurulacak tek yer kendisi gibi gozukuyor. Yapacak birsey yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X