Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Schermafbeelding 2016-08-19 om 10.56.38.jpg
    Schermafbeelding 2016-08-19 om 10.58.05.jpg

Boyle kalicaksa, logo'da gelmicek galiba

Yorum

• Yorum

• Başkan koltuk tasarımını yalanlamadı ki görünüm böyle olmayacak dedi sadece. Puslu çirkin bir görüntü vardı.

Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 4 AğuBeykoz, İstanbul
        Bu görünüm olmayacakişin üzerindeyiz arkadaşlar.Modern ve şık bir dizayn olacak.

İddia edilen yeni tasarım: FLY-101 seyirci koltuğu

Yorum

• Koltuk montajı ile birlikte işin hızını takip edeceğimiz bir kıstasa sahip olduk. Artık kimse membranları saymayacak. Güzel gelişme
          En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 19.08.2016, 12:08.

Yorum

• Projede, Seyirci Koltuğu Sayısı: 38.001
            Ama burda sipariş edilen seyirci koltuk sayısı 36.342 adet, nasıl oluyor bu iş arkadaşlar.

Yorum

• Ben beğendim bunu .. Twitter da paylasılan goruntu bulanıktı bu canlı resımde daha guzel gozuktu . Ben bu goruntuye varım ..
              61

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkan koltuk tasarımını yalanlamadı ki görünüm böyle olmayacak dedi sadece. Puslu çirkin bir görüntü vardı.

Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 4 AğuBeykoz, İstanbul
                Bu görünüm olmayacakişin üzerindeyiz arkadaşlar.Modern ve şık bir dizayn olacak.

İddia edilen yeni tasarım: FLY-101 seyirci koltuğu
                2 resimde ki tasarımda aynı.
                Şık bir dizayn olacak diyor. Yani tasarım değişecek.
                Koltuk firması önceki tasarımı web sitesine koymuş. Büyük ihtimalle güncellememişler.
                Benim tahminim üst borda alt mavi olacak.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Projede, Seyirci Koltuğu Sayısı: 38.001
                  Ama burda sipariş edilen seyirci koltuk sayısı 36.342 adet, nasıl oluyor bu iş arkadaşlar.
                  Loca koltukları hariç olabilir mi acaba?

Yorum

• Koltuk montajının yavaştan başlaması güzel bir gelişme.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Projede, Seyirci Koltuğu Sayısı: 38.001
                      kat aralarına sonradan ilave edilen localar tribünden 3-4 basamak yedi. azalmanın nedeni o.

Yorum

• Bence bu resimdeki olacak.aynı şeyi stat görseli ilk ortaya çıktığında da yaşadık.ilk başta yalanlamışlardı sonra gerçek ortaya çıktı. Ayrıca tasarım yapan firma emin olun koltuklardan kaç tanesi,bordo,beyaz mavi olduğunu çoktan hesaplayıp imalat siparişini ona göre vermiştir. Bence kendi sitesine kafasına göre koyamaz o görseli.
                        En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 19.08.2016, 12:17.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kat aralarına sonradan ilave edilen localar tribünden 3-4 basamak yedi. azalmanın nedeni o.
                          Ben loca basamakları genel kapasiteyi düşürdü dediğimde bir çok kişi itiraz etmişti demekki kapasite düştü.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben loca basamakları genel kapasiteyi düşürdü dediğimde bir çok kişi itiraz etmişti demekki kapasite düştü.
                            neye itiraz etmişler. gözle görülüyordu zaten.

Yorum

• koltuklar takılıyor ama daha nasıl bir tasarım olacağını bilmiyoruz büyük ihtimalle malum iğrenç tasarım olacak. bu mu senin vizyonun usta !

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [ATTACH]10325[/ATTACH]
                                [ATTACH]10326[/ATTACH]

Boyle kalicaksa, logo'da gelmicek galiba
                                Fotoya yakından bakınca koltuklar henüz takılmamış sadece takılacak yerlerin önüne konulmuş. Yani logo tasarımı halen uygulanabilir gibi geldi bana.
                                --------------------------------------------------------------------------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X