Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anıt veya heykel kelimelere takılmaya gerek yok bence asıl olay oraya eskileri anımsatacak bir görüntü olması ve mümkünse dikkat çekici kadarda büyük olması bence olursa herkes tarafından imrenilecek bir hareket olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    bizim insanimiz bugün heykel dikene yarin putperest der, ondan önemli bence
    isi garantiye alip anitlar yapilmali

her yila bir ufak mermerden anit kulesi yaparsin, o yilin efsanelerinin resimlerini ve isimlerini mermere islersin herkes mutlu olur

sampiyonluk yillarinin tepesinede bir ay yildiz eklersin (sampiyon oldunmu formada tasiyabildiginden)

tesislerin girisinede atatürkün gençliğe hitabesini duvara islenmeli

stadyumun tepesinede bir kur´ani kerim, savas gemilerinde oldugu gibi (belki millet agzini düzeltir)

sahil kenarina 61 bayrak diregi, Türkiye bayraklarinlan
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kupalara ambargo koyan efsane kadro, teknik direktörü ve başkanı ile beraber bir bütün olarak konulsa yeterlidir. Şimdilik.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ayrıca ligtv nin yaptıgı reklamdan sonra Vira nın bestesine acayip bir ilgi var yorumları okuyunca duygulandım hatta biri şöyle demiş.Bu beste adama takım deyiştirtir diye

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ayrıca ligtv nin yaptıgı reklamdan sonra Vira nın bestesine acayip bir ilgi var yorumları okuyunca duygulandım hatta biri şöyle demiş.Bu beste adama takım deyiştirtir diye

https://www.youtube.com/watch?v=0fHYOEy70s4
          ben de bursa'nın marşını beğendim, beşiktaş'ınkini arada mırıldanırım zaten, ayıptır söylemesi

Yorum

• İlk olarak ege kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            deportive efsane riazor stadyumunda yenilemeye gitmiş tek rengin farklılığı mükemmel olmuş

yeni hali
            [ATTACH]10319[/ATTACH]

eski hali
            [ATTACH]10320[/ATTACH]
            elin ispanyolunun kullandiği koltuk modeline bakin !!! Bir de bizim yok 1. Sinif mi yok 3.sinif mi tartişmalarina.. çok yol var önümüzde çokk bu kafayla zorr maalesef :/
            bordomavi.net
            https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [MENTION=20306]ibrahim[/MENTION] allah rahmet eylesin ... mekanı cennet olsun inşallah ... allah sabır versin ...
              İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [MENTION=20306]ibrahim[/MENTION]

Allah rahmet eylesin, size de sabır versin...
              İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çektiği çileler varsa günahlarına kefaret olsun.....

Mekanı cennet olsun Hanımefendinin.....

Size ve tüm ailesinede Rabbim şifalar versin.....
              Eyvallah sağolun, Allah razı olsun.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                stat ile antrenman sahaları arasında kalan alana ''trabzonspor tarih parkı'' gibi bir şey düşünülemez mi?

şampiyon başkanlar, teknik direktörler, gol kralları, efsane futbolcular köşesi gibi.

şamil ekincinin büyük bir heykeli yanında m.ali yılmaz ile sadri şener.
                ahmet suat hocanın büyük bir heykeli yanında özkan sümer ile şenol güneş. vs vs.

demiştim 4-5 gün önce.
                ancak heykel işi ne yazık ki şunu yaptın bunu yapmadına dönebilir. bir tane anıt yapılıp, sadece isimler yazılabilir.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  demiştim 4-5 gün önce.
                  ancak heykel işi ne yazık ki şunu yaptın bunu yapmadına dönebilir. bir tane anıt yapılıp, sadece isimler yazılabilir.
                  evet heykel işi dediğin gibi o var bu niye yok işine dönebilir ancak burada bir arkadaşın güzel bir fikri vardı üst üste 6 şampiyonluğu alan 11 ve teknik adamlarının falan olduğu taka şeklinde bir heykel muazzam olurdu kimsede bu niye yoktu diyemez
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                  Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                  Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Bu arada Süleyman Soylu ile dostluğu olan bi akrabam hastanenin stadyumun yanına yapılmayacağını söyledi. Bölge Trafik Denetleme Şubesi Müdürlüğü binasının yıkılıp onun yerine yapılması planlanıyormuş.

Artık benim hastane karşıtlığımı sindirmek için mi öyle dedi, yoksa hakkatten öyle mi olacak bilmiyorum. Fazla sevindirmeyeyim kimseyi.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ronin,kendine gel...

Dinlen biraz...

İlgisiz mesajlar silinecektir...
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Trabzonspor büyükse efsanelerimiz sayesinde..Onları unutmak, Avni Akere gömmek olmaz.Çok güzel düşünmüş başkan bence.Dozer Cemiller,Kadir Özcanlar ölümsüzdür.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak trabzonboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence oraya 3tanede Heykel dikmeleri gerek.
                          Mesela bizi Şampiyon yapan Teknikdirökterlerin.
                          1: Ahmet Suat Özyazıcı
                          2: Özkan Sümer
                          3: Şenol Güne
                          Bence Heykel yapacakslar bunları yapmaları lazım.
                          Karadenizli

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben de bursa'nın marşını beğendim, beşiktaş'ınkini arada mırıldanırım zaten, ayıptır söylemesi
                            Evet bursa ve bizimkisi bence en güzeli fakat kabul etmek lazım ben fb nin bestesinide seviyorum hoş geliyor kulağa

Yorum

• Yattaranin heykelinin mutlaka olmasi lazim.. Hatta saclarida saridan yapilmali.
                              u will need justice at the end..

Yorum

• Bence efsane dediği yıldız futbolcuların (takıma mal olmuş) Hami gibi, şenol gibi Ali kemal gibi bir sürü daha çıkar bunların heykelleri birde efsane kadroların gravür mü diyorlar onlara duvara kabartmaları yapılabilir
                                @ okşoholu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X