ne çatıymış be bitmek bilmedi.YETİŞMEYECEK.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Gaziantep Arena'da çatının altı yarı saydam bi malzeme ile örtülmüş. Bizim çatının alt kısmı için de bunun gibi birşey uygulanabilir belki.
Binlerce çelik parçanın karmaşasını kapatır.
savas_uluca_IMG_20160814_082141.jpg
Ayrıca şöyle bir ışıklandırma modeli güzel olurmuş cidden (şb maçları hariç)
Ekran Alıntısı.jpgEn son sakoglu61 tarafından düzenlendi; 14.08.2016, 16:41.Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
stat ile antrenman sahaları arasında kalan alana ''trabzonspor tarih parkı'' gibi bir şey düşünülemez mi?
şampiyon başkanlar, teknik direktörler, gol kralları, efsane futbolcular köşesi gibi.
şamil ekincinin büyük bir heykeli yanında m.ali yılmaz ile sadri şener.
ahmet suat hocanın büyük bir heykeli yanında özkan sümer ile şenol güneş. vs vs.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEstetik olarak hoşuma gitmedi. Fazla cafcaflı geldi bana. Mavi renkte lacivert olmuş neredeyse.
renkdaşım burası trabzonun en cafcaflı yeri olması lazım zaten.
burası trabzonun kalbi olmalı yapabildikleri kadar gösterişli yapsınlar.neden cafcaflı olmasın ki tevazu alçakgonüllülüğe ne gerek var.hac umre yerimi burası.
elimde olsaydı burayı bir las vegas yapardım.
zaten çatı bembeyaz trabzonsporla alakası yokçatının bizim renklerimizde beyazda yok.çatıbordo mavi olsa hadi yerleri görmezden gelirdim ama çatıda beyaz.oraya gelen trabzonsporun maçına geldiğini hissetmeli o havaya girmeli.
bu baskın canlı karizma ve ürkütücü renkler rakibide etkiler.
Yorum
-
Stadyumun maketinden logonun etrafının kapatılacağını anlıyoruz. Yalnız renk seçimi çok kötü. Trabzonspor'un değilde Barcelona'nın renkleri seçilmiş gibiCp1Cv6dWgAAJ5VD.jpg"Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"
Yorum
-
İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünden
Zamanında Şenol Güneş caddesinin yollarını bordo mavi taşla yaptıklarında çok güzel olmuştu ama sonrasında kullanımdan doğan aşınımdan renk soluklaştı,kirli bir görüntü oldu ve gittikçe kayboldu.
Cam tarzı bir malzeme kullansaydılar sanki daha uzun ömürlü ve zaman geçse de daha temiz bir görüntü ortaya çıkardı.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoya ile yapmaları ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
Zamanında Şenol Güneş caddesinin yollarını bordo mavi taşla yaptıklarında çok güzel olmuştu ama sonrasında kullanımdan doğan aşınımdan renk soluklaştı,kirli bir görüntü oldu ve gittikçe kayboldu.
Cam tarzı bir malzeme kullansaydılar sanki daha uzun ömürlü ve zaman geçse de daha temiz bir görüntü ortaya çıkardı.
Yorum
-
İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoya ile yapmaları ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
Cam tarzı bir malzeme kullansaydılar sanki daha uzun ömürlü ve zaman geçse de daha temiz bir görüntü ortaya çıkardı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum