Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne çatıymış be bitmek bilmedi.YETİŞMEYECEK.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Gaziantep Arena'da çatının altı yarı saydam bi malzeme ile örtülmüş. Bizim çatının alt kısmı için de bunun gibi birşey uygulanabilir belki.
      Binlerce çelik parçanın karmaşasını kapatır.
      savas_uluca_IMG_20160814_082141.jpg

Ayrıca şöyle bir ışıklandırma modeli güzel olurmuş cidden (şb maçları hariç )
      Ekran Alıntısı.jpg
      En son sakoglu61 tarafından düzenlendi; 14.08.2016, 16:41.
      Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Stadın çevresinde belli bölgelere yapılacak heralde.

Yorum

• Estetik olarak hoşuma gitmedi. Fazla cafcaflı geldi bana. Mavi renkte lacivert olmuş neredeyse.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Buda gaziantep arena son hali bence dışardan görünüm olarak çok şık ve devasa duruyor...

Bizim stadyumun dış görünümü bir türlü içime sinmedi ama seveceğiz el mahkum
            Gaziantep stadyumunun inşaatı sanırım bizden sonra başladı..açılışlarını da ligin ikinci maçında bizimle yapacaklar...ben bizim inşaatı yapanlara kızarken bazıları da bana kızıyor..doğru dürüst çalışsalardı,basit mazeretlerin arkasına sığınıp işi aksatmasalardı bizim stadyum şu anda bitmişti.

Yorum

• Trabzonspor'a yapılan projenin dolgu alanının üzerine yapılmış kompleks olduğunu unutup, hala daha sadece stadyumdan ibaretmiş gibi konuşan arkadaşlar; evet evet bu işçiler çalışmıyor (!)...
              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• stat ile antrenman sahaları arasında kalan alana ''trabzonspor tarih parkı'' gibi bir şey düşünülemez mi?

şampiyon başkanlar, teknik direktörler, gol kralları, efsane futbolcular köşesi gibi.

şamil ekincinin büyük bir heykeli yanında m.ali yılmaz ile sadri şener.
                ahmet suat hocanın büyük bir heykeli yanında özkan sümer ile şenol güneş. vs vs.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Estetik olarak hoşuma gitmedi. Fazla cafcaflı geldi bana. Mavi renkte lacivert olmuş neredeyse.

renkdaşım burası trabzonun en cafcaflı yeri olması lazım zaten.

burası trabzonun kalbi olmalı yapabildikleri kadar gösterişli yapsınlar.neden cafcaflı olmasın ki tevazu alçakgonüllülüğe ne gerek var.hac umre yerimi burası.

elimde olsaydı burayı bir las vegas yapardım.

zaten çatı bembeyaz trabzonsporla alakası yokçatının bizim renklerimizde beyazda yok.çatıbordo mavi olsa hadi yerleri görmezden gelirdim ama çatıda beyaz.oraya gelen trabzonsporun maçına geldiğini hissetmeli o havaya girmeli.

bu baskın canlı karizma ve ürkütücü renkler rakibide etkiler.

Yorum

• Stadyumun maketinden logonun etrafının kapatılacağını anlıyoruz. Yalnız renk seçimi çok kötü. Trabzonspor'un değilde Barcelona'nın renkleri seçilmiş gibiCp1Cv6dWgAAJ5VD.jpg
                    "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugünden

Boya ile yapmaları ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
                      Zamanında Şenol Güneş caddesinin yollarını bordo mavi taşla yaptıklarında çok güzel olmuştu ama sonrasında kullanımdan doğan aşınımdan renk soluklaştı,kirli bir görüntü oldu ve gittikçe kayboldu.
                      Cam tarzı bir malzeme kullansaydılar sanki daha uzun ömürlü ve zaman geçse de daha temiz bir görüntü ortaya çıkardı.
                      Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• niye böyle bir çatı tasarlandı anlamadım.o kadar çelik harcanıyor.üzerine membran konuluyor.çoh enteresan
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zamanında Şenol Güneş caddesinin yollarını bordo mavi taşla yaptıklarında çok güzel olmuştu ama sonrasında kullanımdan doğan aşınımdan renk soluklaştı,kirli bir görüntü oldu ve gittikçe kayboldu.
                          Cam tarzı bir malzeme kullansaydılar sanki daha uzun ömürlü ve zaman geçse de daha temiz bir görüntü ortaya çıkardı.
                          Hatırladıgım kadarıyla projede bu zaten vardı maket bir projede gözüküyordu hatta etrafı çimle kaplı yani basabileceğimiz bir yer oldugunu düşünmüyorum etrafını çimlendirmeyle kapatıcaklar galiba projede öyle gözüküyordu.

Yorum

• İlk olarak Tolga Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            boya daha ucuz renkdaşım ondan..ilbhahardan ilkbahara boyayı tazelesinler ,işleri ne renkdaşım.

Yorum

• burda makette oldugu yerde gercekte olmadigi belli
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.08.2016, 19:12.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Akyazıda yangın diyorlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X